6% tilpasning er KEY!

Ja kort efter sidste indlæg sprang bad beat puljen på bossen, og aktiviteten døde ud og jeg flyttede over på de alm 100nl borde.

Forventede det ville være ca det samme men NEJ.

Alt alt alt for mange PT-reg stats ludere -føj.

En session går således. Jeg starter 6borde op.

Reg på knappen siger 3bb HVER gang!

Jeg reraiser til 9-11 HVER gang jeg har 45+ i bb eller sb!

De folder de første 7-10min.

I samme periode raiser jeg selv når jeg ikke sidder i blinds med 23s+.

Efter de 7-10min. Hedder den reraise 9-11 fra regs når jeg raiser any position.

Og reraise allin når jeg reraiser fra blinds, hvis det er en dårlig reg, og reraiser til 20-25 fra god regs.

Jeg tilpasser mig ved og reraise til 22 når mit std raise bliver raiset og de folder HVER gang de næste 20-25min, hvorefter den hedder rest.

Det er så tydeligt deres spil ændres som de får stats på mig. Det er som at spille mod en robot, fucking dødsygt, og det tilter mig så meget at jeg har lavet allin calls med A7s og AToff når jeg har været ude og rereraise. Det vinder man selvfølgelig ikke på.

Derfor er konklutionen jeg skal tilpasse mig på en anden måde end at øge aggrasiviteten...

Rulle nede i 620€ jeg er presset Sad

Skriv en kommentar
bjorna1980, man, 16/11/2009 - 15:26

Ja, der er masser af regs på Bossens NL100 borde (jeg er til tider selv én af dem) og jeg tror din aggression er én af måderne af slå dem på. Måske knapt så ekstremt, men alligevel.

IMO er den vigtigste skill på dette niveau, hvor grundspillet hos de fleste forhåbentlig er på plads, tableselection. På trods af de mange regs er der nemlig stadig masser af fisk. Det kræver bare lidt arbejde og hyppig udskiftning af borde. I hvert fald indtil du finder de rette borde.

Bruger du ikke selv et tracker program?

Edit: Kig evt. nærmere på dollars-bordene. Tog lige en times session på dem og det er lang tid siden jeg har set så mange fisk. Tror måske det er der "Badbeat-aberne" er forsvundet hen.

papacs, tir, 17/11/2009 - 13:16

Jeg bruger ikke tracker program, synes det irreterer mere end det hjælper. Og for mig virker PT3 ikke i "live" på bossen da det fucker fokus på bordene op. så jeg skal klikker 2 gang på et bord for at acte. ( først klikke for at aktivere bordet og så klikke min beslutning)

bjorna1980, tir, 17/11/2009 - 20:11

Ok. Det skulle dog være overkommeligt at tableselecte udenom de værste regs alligevel. Man opdager jo hurtigt hvem en del af dem er.

Olando, tir, 17/11/2009 - 22:52

Ikke for at lyde bedrevidende, men det du klandrer dem for er jo at de spiller god poker.

De tilpasser sig bare dine tilpasninger, og de læser, når du har ændret din strategi.

Det er vel ok. Frustrerende bestemt ja, men ok.

Jeg er med på, at der er knap så megen action, men har du overvejet kun at spille SnG´s i en periode? Eller måske endda DoN´s?

Det kunne måske give dig lidt ro, og finde ind til dit A-game igen.

Jeg har i øvrigt ingen problemer med PT3 på Bossen. Har du alle PT3 opdateringer i orden?

I øvrigt fatter jeg hat af, at du kan spille NL 100 borde med en rulle på 620! 

papacs, fre, 20/11/2009 - 14:43

De tilpasser jeg jo nemlig ikke mit spil! Hvis det var tilfældet var der respekt herfra.

De spiller 100% efter hvad statistiktal de får fra et program. Når de spiller vil de spille mig på samme måde om de kunne se mit nick eller ej. Da de KUN spiller ud fra statistiktal, træffer de ikke beslutninger selv, det gør statistiktallene. Det er alt for robotagtigt til min smag....

bjorna1980, fre, 20/11/2009 - 16:27

Det er vel et spørgsmål om samlesize før de begynder at spille tilbage/stemple dig som maniac. Du kunne jo have fået en række gode hænder.