FE i tours

I et tidligere blogindlæg skrev jeg, at jeg spiller MTT´s som en pose nødder, og jeg mente selv, at min tålmodighed ikke var god nok i øjeblikket.

Jeg spillede et par tours den anden aften, og røg ud midt i touren på den ene, i øvrigt på et lille beat, hvor skurk rammer en af sine 5 outs på river, og slår mine floppede TP.

Den anden, en 11$ knock-out på Full Tilt, havde 512 til start, og finalebordet er nået. 6 tilbage sidder med rimelig stack 18-20 BB. Har ikke vist snavs op, og i det hele taget spillet en god gang poker.

Åbner UTG m. 77 for ca. 3-3,5BB. CO rester med 16-17 BB. CO har spillet god poker efter min standart, og har lige som jeg åbnet op for posen på FT.

Her er det så, at jeg donker i det og betaler, selv om jeg ved, at jeg i bedste fald er marginalt foran og i værste fald oppe mod et overpar. Jeg overser, glemmer og fortrænger at FE er altafgørende hen i mod slutningen af en tour. Det er så pisseafgørende, at vi ud over at have 50% chance mod to overkort, også har den "tillægsværdi" som FE giver.

Den skal bare foldes, og så kan jeg spille videre med mine ca. 16 BB, og endda med et par spillere tilbage, som har langt færre chips end jeg.

Aktuelt viser skurk AJ og rammer til overflod både JJ og et A, så hus til ham, og 1-2 BB tilbage til mig.

Tror lige jeg lægger hånden i analysen, så TXP-folket kan flame mig, men det kan være andre kan bruge det til noget.

I øvrigt er det ikke sjældent, at jeg kommer i problemer med 66-10,10 i MTT´s, når jeg får dem i tidlig position.

Husk det nu Olando. FE. FE. FE.

Rullen er på $8.150,72, inden aftenes session med Monuf, hvor vi har aftalt, at spille på en computer og splitte tab/gevinst.