En Sandwich-Baron i knibe!

WARNING! Bloggen kan indeholde visse elementer der kan tolkes som brag!

Kender i den type weekender hvor der står 100% afslapning på programmet?

Det var mit program for netop afsluttede weekend. Fredag eftermiddag og aften var afsat til en hyggelig golfrunde med efterfølgende fadøl & stegt flæsk med hele svineriet, samme med gutterne. Lørdag og søndag var afsat til afslapning og familiehygge.

Da jeg fredag middag ringer til fruen for at meddele at jeg smutter til golf mm. lyder det, temmelig tørt, fra Fruen ”Husk at din nevø (på 3år) kommer i dag. Vi skal passe ham hele weekenden – Så kom hjem i ordentlig tid” Hmmm.. Der var sgu en lille detalje Nielsen havde glemt. Det blev så til EN fadøl lidt flæsk og så hjemad. Men golfrunden var fin.

Mine snedige afslapnings planer for lørdag og søndag gik heller ikke. Når man har en femårig og to treårige Energizer Bunnies i huset, er der intet der minder om afslapning. Kl 06.30 lørdag morgen angreb den først bunny mig i sengen. De resterede 66% lavede et follow-up angreb ca 45 sekunder efter. Så var lørdagen ligesom i gang. Morgenmad – Trampolin med Farmand– Fodbold – Frokost - Krabbe fiskeri ved lystbådehavnen – Hvile til de små og Faren og Playstation til den stor – Et smut på legepladsen – Aftensmad – 6 kg. Slik – Sengetid for ungerne.

Her lavede vi så en klassisk fejl ved det næstsidste programpunkt. Tre børn i den alder, som har været aktive hele dagen skal IKKE, og jeg gentager IKKE have 2 kg. sukker inficerede produkter hver, lige inden sengetid. Er du gal de var hyperaktive. Så der gik en god times tid med at få ro i gemakkerne. Rookie mistake af Nielsen.

Der er lige behov for at uddybe programpunktet Trampolin. Vi har, som så mange andre en stor trampolin i haven. Ungerne insisterede på at Farmand skulle deltage aktivt i trampolin aktiviteten. Nu er jeg temmelig ”kompakt” bygget og vejer ca tre gange så meget som de tre rollinger, til sammen. Denne temmelig uheldige vægtfordeling var ikke til ungernes fordel. Første gang jeg trodsede tyngdekraften og fik mit korpus hævet 50 cm. over trampolindugen, resulterede landingen i tre, bemærkelsesværdig, højt flyvende unger. Da jeg havde fået dem viklet ud af sikkerhedsnettet igen, blev jeg forment adgang til trampolinen af ungerne og en noget stramtandet hustru.

Søndag startede angrebsbølgen først kl. 07.45! Morgenmad – Trampolin uden Farmand – Fodbold – Frokost – En tur i skoven. Og så var tiden kommet hvor nevøen skal køres til Randers og afleveres til forældrene. Phew. Gamle Niller kunne nu se end afslappende søndag aften i horisonten.

Der havde været en af de weekender hvor man på intet tidspunkt tænkte på internet gambling, sportsbetting eller thai massage med happy-end da der indløber en SMS. Sandwich-Baronen (MarcPolo) var i knibe. Han havde kvallet til 1. Mio. gtd på Ipoker men var på job og kunne ikke nå hjem til rullen. Hmm. Det var ikke lige det jeg havde planlagt, men rullet startede først kl 20.00 så der var god tid til at nå til Randers og retur. Så jeg nappede pladsen og vi aftalte en 50/50% deal.

På vej hjem fra Randers med planlagt hjemkomst kl 19.30 indløber der endnu en SMS fra Baronen. Donken har været på Ipoker's hjemmeside og opdaget at rullen startede kl 18.00. Amen altså... Klampen røg i kælderen og glohed 406'er lander i indkørslen kl 19.20. Jeg farer ind og downloader klienten, starter op og.....finder ud af at det er kl 18.00 GMT altså kl. 20.00 dansk tid. &#%¤#&/!! På det tidspunkt overvejede jeg kraftigt hvor langt op røven på Baronen, jeg kunne mase en Laks m/cream cheese sandwich, uden brug af glidemiddel.

Nå men...Turneringen startede som planlagt kl 20.00. Det er som nævnt en 1. mio gtd – Buy-in er 530$. Jeg har altid hadet Ipoker, men denne turnering er altså en frækkert. Der er en super struktur med 20 minutters levels og 10.000 startstak. Desuden er der rigtig mange der har kvallet så der var mange soft spots. Det endte endda med et lille overlay.

De første par timer gik det kun ned af bakke. TT, AQ og QQ blev foldet preflop eller til et renakke på floppet. Hver gang jeg var ude i skæg blev jeg insta renakket preflop. Så jeg gik fra 10000 til 6000k – Heldigvis fandt jeg AA og en donk der ville spille mod slutningen af time 2. Så var jeg på knap 12K

Et par AK og lidt tyveri holdt mig flydende et par timer mere. Herefter vandt jeg et par flips med JJ vs AK og AQ vs TT og kom op lige under avg. De næste 3-4 timer svingede stakken fra lige under avg. Til ca. ½ avg uden jeg på noget tidspunkt var rigtig presset.

Da det begyndte at blive spændende vinder jeg et flip med AK vs JJ og har ca 30BB at gøre godt med. Det er meget fint omkring boblen og jeg cruisede også ITM med en fin stak. Boblen sprang ved 200ish tilbage af de knap 2000 startede. Der er vel spillet knap 8 timer på dette tidspunkt.

Som altid når boblen springer er der en del der smider stakken til midten med middelmådige hænder. Det gavnede min stak og fik reduceret antallet af modstandere. Jeg ville gerne have krudret beretningen med nogle hænder fra turneringen, men HH fra Ipoker er lagret i en XML fil som er umulig at finde hoved og hale i.

Jeg kan dog huske enkelte hænder fra vi var 40 mand tilbage. Jeg havde fornøjelse af Yams og derefter Tyren på MSN. Desuden vågnede Baronen indimellem. Tyren var meget uenig i følgende hånd:

Vi er som sagt 40 mand tilbage. 200K til 1. pladsen 10K til første mand uden på FT. Jeg sidder i CO og får QQ – Jeg har ca 15BB på dette tidspunkt. - UTG+1 som er en frsk kegle, hejser til 3,5BB – MP2 som har været noget stram, renakker til ca 9BB og jeg drysser. Tyren ville have skubbet. Han havde naturligvis ikke mine reads men er det et easy skub? UTG+1 folde til renakken.

Hånden efter får jeg JJ og dobler mod AJ Smile

Historien ender desværre med et par tabt flip AT vs 88 og AT vs KQ. Jeg blev nr 28 og måtte ”nøjes” med 5,6K til deling mellem Baronen og undertegnede. Det er vel ok for knap 11 timers poker. Men jeg kan ikke undlade at tænke på at jeg var relativ tæt på 200K.

Nu napper vi en tur til Alanya på søndag – Jeg håber satme ikke at der er trampoliner på resortet!?

 /Sømanden

Skriv en kommentar
Jardemyr, ons, 16/09/2009 - 21:47

WP gamle WP...

ja, det var en lang nat, hvor mine AQ tabte til 35 i en 40k gnt på stars, og jeg var ellers langt og godt med....

Trist at caro ikke kunne vinde når vi nu alligevel sad og så de 2 kampe....  din og hendes..

GZ til jer begge. og hold dig nu fra trampolinerne, de fleste har faktisk en max vægt der siger NILLER STAY OFF....

Ender, ons, 16/09/2009 - 22:39

Endnu et pragt eksemplar af en blog fra din side MrNielsen. Jeg sidder stadig og skraldgriner af din tur på trampolinen med 3 stk rollinger.
Mht QQ hånden ville jeg godt nok have haft svært ved ikke at skubbe staken til midten i den pot, men jeg ville nok heller aldring have kunnet spille mig frem til top 40 i sådan en turney. WP og god ferie i tyrkiet.

BimBam, tor, 17/09/2009 - 08:07

ROFLMAO! Insta stemme til månedens blog fra min side. Din trampolin anekdote giver mig nogle sjove billeder på nethinden.Laughing

bjorna1980, lør, 19/09/2009 - 13:56

Først da jeg trykkede ind på blokken tænkte jeg: "tl;dr". Men jeg tog mig sammen og må støtte de andre: Virkeligt godt indlæg, månedens blog for sure!

bjorna1980, lør, 19/09/2009 - 13:57

Blog FFS, ikke blok

papacs, man, 21/09/2009 - 11:12

SICK du folder QQ.

HELT SPEJLBLANKT!!!!!!

Bliver helt ophidset af og læse det Laughing out loud