Poker rastløshed - SnG Projekt

Jeg er sikkert den eneste der rammes af ovennævnte. FOR AT LÆS HELE BLOGGEN _ KLIK "LÆS MERE" HER UNDER!!

Jeg spiller ikke cashgames i nævnværdig grad og har derfor ikke muligheden for at "hoppe" ind på et saftigt SH donk bord en time eller to. Mine rul skal planlægges så familie er forberedt på at jeg river 6-8 timer af foran skærmen. Dette er ikke et problem. Jeg har en dejlig kone som klare sagerne hvis der skal rulles. Dette sker oftes om søndagen hvor jeg så, som et lille "pokerprojekt" i forvejen har kvallet til et par "dyre" rul.

Problemerne opstår når jeg ikke har et "pokerprojekt" Så indtræder rastløsheden og min gameselection bliver styret af "for-dælan-jeg-skal-rulle-nu" genet og de ruller jeg finder gider jeg basal set ikke at spille. Derfor....

Som flere andre har forsøgt, vil jeg også prøve et "blog-projekt" - Det holder sikkert ikke og jeg glemmer sikkert at skrive i bloggen. Især hvis jeg har haft en dårlig sesion.

Projektbeskrivelse: SnG Multitabling 8 borde af gangen - Jeg starter med $300 og spiller 10+1 9-handed med normal blind struktur. Der er en relativ stor ROR når jeg starter med 30ish BI men det er en del af udfordringen. Jeg rykker op ved $660. Hvis det går rimeligt laver jeg nye regler for næste level.

Mine sharkscope stats ser dd. således ud:

MrNielsen            526 $2   $15   14% $889 

 

Så man kan følge udviklingen her hvis jeg glemmer at opdaterer bloggen.

Ship skrubbet!

Session 1 spillet den 10-01-2009                                                                                          

12 stk heraf 5 stk. 3pl - 2 stk 2pl. og et "overskud" på $12 - Jeg er tilfrede med at komme ITM i mere end 50% med ikke tilfreds med at jeg ikke vinder mindst 2 stk. Desværre kommer jeg for ofte ITM som shortstack. Jeg er en Donk - Status $312,00 

Session 2 spillet den 11-01-2009

Klemte lige 4 stk ind mellem et par MTTs og Giants - Eagels - 2 wins samt 1x2pl og 1x3pl Cool Overskud på $91,00 og rullen op på $403,00

Session 3 spillet 12-01-2009

Fik lige spillet 5 stk. 1 win samt 1x2 pl og 2 bobler - Bobler pga. std varians. Overskud  $17 og rullen op på $420. Jeg er gået fra 8 ned til 4 borde af gangen og det har hjulpet. Jeg er for gammel til at rulle mere end 4. Embarassed

Session 4 spillet 20-01-2009

Efter en hård tur til byggemessen i München med efterfølgende restituering blev det rulletid igen. Jeg fik spillet 9 stk. - 2 wins - 2 2pl. - 2 3pl. og et overskud på $81. Rullen er på $501 - Jeg forsøgte at være opmærksom på at sænke min raises og øge frekvensen. Det smuttede dog tit pga. mange borde. Men jeg er opmærksom på det. Samtidligt brugte jeg mere tid til at tage de kritiske beslutninger..eks. At kalde et skub fra en short. Resultatet af dette er endnu ikke målbart men "im working on it"

Jeg forsøgte iøvrigt et nyt koncept. Starter 4 borde op og lader dem køre forbi level 3 - derefter 4 mere. Det fungerede rimeligt men jeg "mister" stadig et bord eller to i farten. Still to old >_<

 

Skriv en kommentar
Ender, tir, 20/01/2009 - 17:41

Godt projekt du har gang i MrNielsen. Jeg har det selv med at blive meget rastløs, når jeg iikke har et mål at styre i mod.
Efter et poker dødt efterår står den i øjeblikket på PLO 50 på Stars. Målet er omsider at få samlet 1500 point på en måned og ikke sætte min meget lille rulle over styr.
Jeg mangler stadig ca 800 point og rullen er voksende. Wink

MrNielsen, tir, 20/01/2009 - 23:34

Velkommen hjem Ender - Sømanden har savnet dig.

Jeg er ikke i tvivl om at du nok skal kringle dem på PLO bordene.