Javel Fru Sømand !!

"Your wish is my command" - Således lød svaret da fruen krævede et ferietilskud fra pokerkontoen. Når man når min alder ved man godt hvornår ens fulde opmærksomhed er krævet og hvornår man kan svare Fruen med "ummm...Ja.......naturligvis" alt imens man 3-bet squezer AI, mod 4 limpere.

Ovennævnte krævede min fulde opmærksomhed. Efter en lang periode hvor jeg har spillet lidt hist og pist uden et egentligt mål bad Fruen mig om at stramme ballerne og få hevet lidt hjem til familiens ferie.

Således topmotiveret startede jeg en håndfuld tours op. BI fra 5,5 til 109.  Det kunne ikke går galt. 6 timer senere sad jeg med et formidabelt overskud på $400 - Familien kunne nu komme en tur i legoland.... Fruen var ikke imponeret.

Næste aften allierede jeg mig med Yamsen på Skype. Nu skulle det være. Vi startede tours og raketter. 6 timer senere havde jeg smidt 150$. Der var ingen skrub ved Yamsen. Fruen var overhovedet ikke imponeret.

3. aften kneb det med motivationen men efter en fin golfrunde med Fruen og lidt godt mad med tilhørende vin kigge jeg lidt på sagerne. Jeg startede lidt småtours... 5,5RB - 20RB - 30RB. m.fl. De fleste fik en brat afslutning men min lille hyggelige 5,5 RB lod sig ikke sådan aflive. 2600ish til start og med et par RB og Addon til de fleste blev pulje på over 50K. I starten spiller jeg for at bygge stak og tager de chancer som jeg mener man bør. (Vil i øvrigt spille som Tyren i den aktuelle tråd). Ved anden pause havde jeg dob. avg. som var 100BB.

Jeg prøver at være mere aggresiv når jeg har stakken. Så det var ud over stepperne. Stor stak kombineret med coinflip skrub bar mig gennem natten. Efter 7 timer var vi nede på ca. 30 mand. Min stak var stadig over avg. og nu kune man begynde at skimte et FT. Desværre fandt jeg Yams på MSN og så røg skrubbet instantly og det blev en kamp at holde stakken over 10BB. Heldigvis var han på job så han kom ikke med alt for mange gode råd (I luv U Yamser) så jeg nåede FT med en rimelig stak og på en 4.pl.

Underligt nok så jeg ufatteligt mange donks move på FT, så jeg spillede lidt afventnede i starten. Med 6 igen vandt jeg et meget vigtigt flip med 55 vs. AK - AI på et 467 flop hvor turn og river var blanke. Med 4 mand igen begynde de andre at plage om en deal. Vi fik en supportmand hidkaldt og efter lidt snak afviste jeg en deal. Og wupti smupti var jeg HU. Vi havde ca samme stak. Jeg fik mig grindet lidt op så jeg havde et lille chiplead da jeg samler AA op i SB. Jeg vælger at completed og han checker. Flop 4Q8 - Jeg potter, han kalder. Turn J - Jeg potter, han går i tanken og kalder. River 6 - Jeg rester og han snapper og viser J6!! - En retti retti retti træls hånd at (næsten) slutte touren med.

Men den gav knap 4K til rejsekontoen og en udvidet hyrdetime med Fruen. Ikke dårligt... Så i morgen teger vi et smut til Dubai - I love poker !!

Il be back 

   

 

Skriv en kommentar
MarcPolo, tir, 21/07/2009 - 20:48

WP hr. Donk!!

Få nu deleted ham Yams fra MSN og SkyPe, han har jo ingen JardeSkub...Tongue out

JO, tir, 21/07/2009 - 23:29

Sådan der, Sømand. Meget imponerende. Surt med AA, men det havde været genialt, hvis de havde holdt hjem Laughing

Ses på golfbanen, når du kommer tilbage.. 

munof, ons, 22/07/2009 - 01:49

WP, ville gerne kunne faa penge til en ferie uden at oedelaegge mit knae.Tongue out

Mazter81, ons, 22/07/2009 - 11:47

Hehe... Klasse sømand... Go tur

Jardemyr, ons, 22/07/2009 - 23:38

Wp sailor...

God historie, og er utrolig glad for din lille note om hvordan AA skal spilles i små MTTs....

God ferie gamle.

BimBam, tor, 23/07/2009 - 08:39

Very nice sailor...

Det er i øvrigt ofte en god idé at lade lidt falde af til fruen, når man casher pænt. Det giver en god slat goodwill til flere timers pokerWink