I love Mallorca...og "all-inclusive"

Det er lækkert lige at komme lidt væk fra daglig dagens rumlen, specielt når Svigerfar betaler. Sjældent har jeg spist og drukket så meget på en uge!

Tak for kommentarerne til sidste blog indlæg. Jeg kan se at MP m.fl. gerne vil afholde live-lir i Syndikat regi. Lad os se hvordan stemningen er når rullen er brugt.

I søndags spillede jeg den store kval på stars med 200 seats gtd. Det endte med ca 8000 mand og 230ish seats i potten. Jeg fik en fornuftig start og var ikke i der store problemer de første 4 timer. Men så fulgte en periode med kold kort på er aggressivt bord og det kostede en del i stakken fordi jeg næsten foldede alt i 2 timer. Nede på 15 BB måtte jeg så kigge efter et godt sted at smide stakken ind. AQ i BB mod et hejs fra knappen lignede det rigtigt sted. Desværre viser knappen AA...På fantastisk Jarde maner hiver jeg en strit på river og dobler til ca. 30 BB

På dette tidspunkt var der stadig ca 700 mand tilbage og der skulle arbejdes for at holde sig flydende. Men igen rammer jeg halvsløje kort, og hver gang jeg forsøgt at stjæl fik jeg på nakken. Så efter ca 8 timers poker er det exit med A5s i BB  som jeg skubber til et knap hejs. Han snapper og viser AJ og jeg suger ikke. Exit som nr. 490ish Sick at spille så mange timer og vinde ....erfaring! - Men jeg prøver igen på søndag hos FTP.

Jeg kan fornemme at der godt kan samles lidt folk i "Casa Sømand" så jeg arbejder lidt videre med projektet.

Ill be back!

Skriv en kommentar
Ender, tir, 16/06/2009 - 23:10

Det er godt nok et surt tidspunkt at ryge på i den turnering. Så er det næsten bedre at ryge på et beat efter 3 timer.
Surt. men håber du hiver et sæde til Horsens på søndag via FT så vi kan få endnu en dansker på WSOP FT i år.

Håber sømandsprojektet kommer på benene, det lyder som en god gang lir.