En Sømand går på land - Preflop

Jeg skal love for at Sømanden er kommet på landjord. Vi er just ankommet til The City of Donks (København). Det kan kun være tosser og folk uden andre muligheder der frivilligt bor her. Lidt ros skal der dog lyde. Vi har fundet et fint lejlighedshotel ved søerne. Dejligt centralt til en fornuftig pris.

"Men Sømand..hvad fa'en vil du i den skodby?" Jo ser i. Radio 100FM har i samarbejde med Partypoker holdt fem kvalifikationsturneringer til en livefinale i Donktown. Og i heat 3 var det min tur til at nappe et seat og lidt kontanter. Livefinalen spilles i aften på et meget hemmeligt sted. Vi skal mødes på Hovedbanen og bliver derfra ført til vores spillested. Der spilles på 40K jyske dollars. Præmier til 4 af de 30 deltagere.

Jeg forventer en hæslig omgang turbopoker med mange donks der er klar til at donere men som også kan ramme. Mit udgangspunkt er "nakke/renakke/all-in" fra starten. Jeg håber der er en del som spiller live første gang, og at de er klar til at blive skubbet lidt rundt af en jydetamp. Jeg tror det bliver svært at gå hele vejen men der er gratis pils mm. så jeg skal nok få turen betalt.

Jeg poster en update engang i morgen - Ship noget skrub!

 

 

Skriv en kommentar
bjorna1980, fre, 03/07/2009 - 17:51

Skruuuub -> Sømanden

Jardemyr, fre, 03/07/2009 - 23:11

Hermed smides ægte Jardeskrub,,, har ikke selv brugt det idag, da jeg har drukket "tæt" og er nu klar til ferieturen imorgen....

Tyren.