Det er BimBam's skyld

At jeg nu forsøger at starte min blog op igen.

Mit seneste SnG projekt stoppede ved sidste indlæg. Det er tankevækkende at jeg tilsyneladende kan lave en god skilling ved disse sng's men ikke gider at grinde hver dag. Jeg må jo ikke behøve pengene!

Nu står den så på Syndikat ruller og enkelte WSOP kvals. Jeg spillede en $650 WSOP kval på Stars i søndags. 51 seats i potten og ca 1000 deltagere. Det blev et hurtigt exit. Det var bare en af de dage hvor intet ville lykkes. Jeg regner med at spille Stars 250 seats gtd søndag den 14 juni og FTP 150 seat gtd søndag den 21 juni. Hvis det ikke lykkes at kvalle til WSOP via en af disse, har Fruen lovet mig en tur til Vegas i oktober. I love that girl!

Syndikatet har været en økonomisk succes i denne omgang. For første gang har vi et overskud. Det er naturligvis dejligt men det var ikke den eneste målstæning da jeg startede projektet i første omgang. Den største målsætning for mig, var ønsket om en social og "fælles" event der kunne bidrage med aktivitet på forum og skabe/udbygge vores lille fællesskab. Dette har i denne omgang været en meget begrænset succes. Munof har været en topklasse kaptajn men deltagerne i projektet har ikke rigtigt været "på banen" - Lad os nøjes med at dele puljen og droppe livelir, når projektet slutter.

Jeg overvejer i øjeblikket om jeg skal lave lidt live lir i løbet af sommeren. Jeg har plads til 20-30 stykker og tror vi kunne hygges os fint med en lille tour, et par pils, lidt mad og evt. noget fælles onlinerul om natten. Lad os se....

Nu vil jeg lukke ned og pakke kufferten. Rejsen går til Mallorca i nat. Svigerfar har inviteret på "All-inclusive" ferie i næste uge. Jo tak!

Ill be back  

Skriv en kommentar
MarcPolo, fre, 05/06/2009 - 15:51

Dumme Nielsen! - Selvfølgelig skal da have Live-lir for syndicat-pengene....

Tour i "Casa-del-Donk" - YES SØR! - Håber på at man bliver fundet værdig til en invite...

 God rejse! - Husk at drikke rigeligt med væske...

munof, fre, 05/06/2009 - 19:36

Jeg er enig med Niller, syntes at opbakningen til dem der spiller har været meget dårlig og på baggrund af det, syntes jeg at liveliren skal droppes.

God tur mester.

Mazter81, fre, 05/06/2009 - 21:52

Jeg er med til sommer-lir hos sømanden - 1 stk plads hermed reserveret... Hvis i altså vil have mig medSmile

MarcPolo, lør, 06/06/2009 - 12:13

Ved ikke helt hvad I mener med at opbakningen mangler.... Hvor mange af holdets deltager har spillet for syndicatet i denne omgang...?

Hvis det er fordi at der ikke har været meget rail...tja, måske, men synes heller ikke man bør forvente det....

Ender, søn, 07/06/2009 - 19:52

Jeg må bakke op omkring MarcPolo her. Jeg synes denne omgang Syndicat har været super og jeg har fuldt med i flere rulleskud på Stars og Pacific. Jeg mener heller ikke man skal have forventning om at folk nødvendigvis følger med, men det er altid fedt når folk skriver, hvordan det er gået og poster nogle hænder fra rulleforsøgne.

Jeg er absolut klar på en gang Live-Lir både med syndicatet og og ombord på sømandens skib, hvis det skulle være.

Jeg havde reserveret 2 rulle skud for B-holdet og har derfor ikke meldt ind på flere gange, før denne aften hvor jeg har meldt klarmen ikke har forventning om at skulle spille.

Ender, søn, 07/06/2009 - 20:03

Ser forresten frem til igen at følge dit SNG projekt og det bliver også spændende at læse om din tur til Vegas.

Jeg håber sku også fruen giver mig lov engang, men i såfald skal det sikkert kombineres med shopping i NY, hvilket hun foretrækker frem for poker. hehe

BimBam, man, 08/06/2009 - 11:38

Spændende!

Glæder mig til at læse mere.

Jardemyr, fre, 19/06/2009 - 13:30

Live lir med syndi, hmm, syntes som de gamle at det har været for dødt omkring syndi i denne omgang, lad os få vores andele hjem, og så tager vi sømandens live lir der er for "alle"...

Tyren.