MTT Pokerpro(jekt) - 2000 MTTs og 1000 km cykling på 50 dage

Malta postflop

Efter 10 fantastiske dage på Malta er jeg nu hjemme i kolde og kedelige Danmark igen. En masse oplevelser rigere og et boost til rullen blev resultatet af en rigtig lækker pokerferie.

Tak til alle der gjorde turen så god, som den igen i år blev. Jeg glæder mig allerede til turen i 2013, hvis ellers at Thomas, Nicolai og Nina vil have os på besøg igen. Det håber jeg! Fedt at i tager jer så godt af os dernede.

Til alle der ikke kom med i år, vil jeg anbefale jer, at sætte kryds i kalenderen og begynde at spare op.

Arbejde eller poker...?

...eller poker som arbejde? Allerede før jeg tog på ferie, gik jeg med tankerne om at lave et poker projekt når jeg kom hjem fra Malta. Da jeg ikke har nogen timer i skolen resten af året, og ikke har lyst til at starte på et nyt arbejde, vil jeg give pokeren et skud på fuld tid.

Da jeg de sidste par måneder har forsøgt mig lidt med NL25 og NL30 cash games, er jeg nu ikke længere i tvivl om hvor jeg skal lægge alt min fokus. Der tegner sig et klart billede, når jeg kigger på mine resultater i HEM.

Mens jeg i cash games er ca break even med en bb/100 på 0.4, er jeg fint vindende i MTTs. Spørgsmålet er bare hvor vindende. Målt på bb/100 ser det fint ud med 13.4, men hvordan min aktuelle ROI ser ud, ved jeg faktisk ikke. 

Projektet

Jeg har frem til d. 1. december til at grinde igennem. Dog har jeg 8-9 dage hvor jeg skal på ”rigtig arbejde”. Så effektivt giver det mig ca 40 dage. Dog kan det være jeg allerede stopper i slutningen af november, for at tage et smut til Malta og donke lidt live poker.

Mit mål for perioden er:

  • Spille 2000 MTTs
  • Cykle 1000 km
  • Spise og leve sundt og på den måde tabe mig mindst 5 kg
Formålet

Formålet med projektet er, udover at lave $$$, at finde ud af, hvad min ROI ca er i MTTs. Bevares, det er en lille sample, men den vil dog give mig en idé om hvor mit niveau ligger, når jeg multi tabler.

Sundere livstil

Sidste efterår og vinter gik jeg arbejdsløs og grindede derfor fuld tid. Desværre havde jeg en usund livsstil, og det stillesiddende arbejde gjorde, at jeg tog en del på. De kilogram er dog grindet væk henover sommeren.

Men i år skal det ikke gentage sig. Så i stedet for at tage på, vil jeg tabe mig. Derfor har jeg et mål der hedder 1000 km på cykel, eller ca 20 km pr dag.

Motion gør det dog ikke alene. Så jeg vil i perioden forsøge at spise sundt og varieret. Det kræver, at jeg hver dag forbereder alt maden til hele dagen, inden jeg starter grind op. Jeg håber jeg kan hænge i.

Grind og rulle

Jeg regner med at grinde hver dag. Jeg vil tyspisk starte turneringer op fra kl 13 og frem til ca kl 22.

Rullen hedder fra start $5000 og jeg forventer at lægge buy ins for $6-800 dagligt fordelt over ca 50 turneringer.

Jeg kan spille op til 15 borde på en gang, men føler mig mest komfortabel med 9-12 borde.

Min BRM lyder på 200 Bis ca. Jeg må derfor spille op til $22 freezeouts og $11 rebuys.
Jeg rykker ned, hvis jeg når under 100 Bis.

Jeg forsøger mig sikkert også med skud i nogle større søndagstours, hvis jeg føler mig godt spillende og rolled til det.

Stikord der beskriver pokerdelen i mit projekt:

  • $5000 startrulle
  • BRM på min. 200 BIs
  • 50 turneringer pr dag (i gns)
  • Mutitabling af 9-15 borde
  • Forventet ROI på ca 20%.
Opdateringer

Jeg kommer løbende med opdateringer på forummet og vil holde statistik over hvor ofte jeg ender i pengene og hvor mange FTs det bliver til. Min racercykel er monteret med cykelcomputer og min badevægt vil blive brugt hver dag.

Guleroden

Som gulerod for at holde mig i gang, har jeg Kara Scott, der venter på mig på Malta. Hvis projektet går godt, belønner jeg mig selv med en tur ned i varmen og spiller Battle of Malta med Kara Scott som vært.

Wish me luck.

//Longhit

 

 

Skriv en kommentar
RandomTilt, ons, 10/10/2012 - 07:39

Helt og lykke med dit ambitiøse projekt og håber du kommer ned til Kara ScottSmile

Istappen, ons, 10/10/2012 - 08:14

Bliver Theo ikke jaloux, når du sådan går og drømmer om Kara? (hvis du forstår hvad jeg mener).

Anyways, GL med projektet. Det lyder ambitiøst, men bestemt overskueligt. De 1000 km på cyklen er jo easy game...

Håber vi ses til Battle of Malta.

svennobassovitz, ons, 10/10/2012 - 08:19

Lyder som et spændende projekt, og GL herfra. Og kæmpe respekt for grindergenet, for mig lyder det insaaaaane at starte en ny MTT op kl 21.30 der potentielt kan vare hele natten, hvis jeg har grindet siden kl 13....hvilket btw lyder insane i sig selv Shock . Det er helt sick Smile ....

Men det er jo nok det der skal til hvis man vil leve af at grinde MTTs, og jeg letter på min imaginære hat hvis du kan køre 40 dage på den måde ..... Jeg anbefaler dog et par fridage hvor du cykler extra langt istedet for at grinde poker Smile

Derudover: Gode mål og en fantastisk gulerod du har sat for dig selv Smile hvad betyder $, ROI, FTs og hæder og ære i forhold til at blive "beværtet " af Kara Scott .... Wp sir Love

Mr Longhit, ons, 10/10/2012 - 11:15

@Thomas

Theo kan bare lære at passe sit job når jeg har lavet penge, i stedet for at melde sig syg! Sick!

Ender, ons, 10/10/2012 - 11:37

Det lyder som et super spændende projekt.
Jeg glæder mig til at følge det.

Det ville være lækkert, hvis du ofte ville starte nogle Grindtråde i forbindelse med projektet. Evt bare nogle der gælder for alle hverdage i en uge eller en hel weekend. Du skal selvfølgelig ikke tage dit fokus fra turneringerne, men en post, hvis du har været på et FT ville været super nice. Smile

Håber du også spiller nogle at de 5-10$ turneringer på Sttars, hvor du har taget dine største sejre. Smile

GL med projektet.
Jeg vil give Betsafe 3$ kvalsne et par skud, i håbet om at kunne følge dig og MrNielsen til Malta. Smile

andrewdk, ons, 10/10/2012 - 17:01

Held og lykke!
Jeg tror heller ikke det er cyklingen der bliver den sværeste del her Smile

2000 er sgu en slat, og er der bare et par dage hvor du føler dig brugt eller skidt kørende og vælger at stoppe tidligere,
så er det jo noget der skal indhentes i den anden ende.

En ROI på 20 er jeg dog ikke i tvivl om at du kan nå, hvis ellers Fru Fortuna vælger at fordele sol og vind nogenlunde lige,
og ikke giver dig en lang klam stime under EV

zachdk, ons, 10/10/2012 - 17:34

Fedt projekt, så HELD OG LYKKE

MrNielsen, tor, 11/10/2012 - 11:15

Du er bindegal - EOD

Men det bliver alligevel spændende at følge

bjorna1980, fre, 12/10/2012 - 09:55

GL!

dvdl, lør, 13/10/2012 - 11:32

TXPs nye mtt grind champ, ingen tvivl om det her fra GL

DrunkSon, fre, 19/10/2012 - 14:24

Hvor må det være fedt at kunne afsætte en måned til at grinde MTT's. Tænk hvis man bare havde en aften/nat man kunne afsætte. Men os med børn har jo så mange andre glæder Wink

GL med projektet.

Mr Longhit, fre, 19/10/2012 - 14:52

Der er desværre ikke ret meget fedt over det pt.

Spiller rigtig godt og bliver i mit A-game mens jeg spiller mine lange sessions. Men resultaterne er udeblevet. Ikke en eneste 1. plads og alt for mange tidlige busts på FTs.

Lige nu er resultatet et underskud på $600 efter 301 MTTs. 51 gange har jeg nået pengene (knap 17%) og 12 gange har jeg nået FT.

Håber snart jeg rammer et ordentligt cash. Det ville hjælpe lidt på motivationen.

bjorna1980, fre, 19/10/2012 - 20:00

Men det er vel hvad man kan forvente af varians, når man spiller MTTs?

Ender, fre, 19/10/2012 - 21:01

Håber også snart du tager et FT ned. Det var sku ærgeligt det ikke lykkedes i den 5$ på Stars forleden.

Hvad er status på cykeldelen?

Får du cyklet? Husk det også er en vigtig del af projektet, da jeg er sikker på en god gang motion kan modvirke tilt og utålmodighed...

Mr Longhit, lør, 20/10/2012 - 00:42

Modsat de af jer som hævdede at cykeldelen ville være den lette del, så er jeg sikker på at det er den uopnåelige del. Men så længe jeg ikke tager på af at sidde og grinde, så er det også ok. Det er trods alt ikke det bedste vejr at cykle i for tiden.

Pokerdelen kunne gå bedre. Men det er udelukkende varians som Bjørn også nævner. Og det kunne trods alt være meget værre.

Men jeg har på intet tidspunkt tiltet eller noget der ligner. Det leak har jeg lagt bag mig. Jeg har siden jeg klonkede i Malta spillet noget af det bedste poker jeg kan mindes. Så jeg er fuld af forstøstning om, at resultaterne nok skal komme. Det er trods alt meget små ting der afgør hvordan de store penge fordeles på FTs, når blot man spiller sit A-game.

Men jeg glæder mig nu til, at variansen vender. For selvom $600 i hullet ikke er meget, så mangler jeg jo også de penge jeg skulle have været i plus. Det skulle dog gerne udlignes over 2k spil. Og det er da sjovere at give den en skalle, når man kan se at det kaster noget af sig.

Sonne10S, lør, 20/10/2012 - 02:46

Longhit det skal nok komme, det ved du også selv Smile Marginalerne skal være med en på FT og som du selv skriver er det de små ting som afgøre hvor de store penge havner på et FT... GL MTT CHAMP Smile!!

Mr Trutta, lør, 20/10/2012 - 08:48

Hvis du spiller ligeså velovervejet som på Malta, er det kun et spørgsmål om tid før du klonker !

GL TXP´s ubestridte MTT champ Steve

andrewdk, tor, 29/11/2012 - 01:11

Håber du kommer med en status her hvor projektet lakker mod enden.

Vi kan jo nok fornemme at cykling-delen ikke gik hjem, men nåede du 2000 MTT'er i perioden?
Og hvad med målet om at leve sundt?

Mr Longhit, lør, 01/12/2012 - 01:12

Projektet blev en fiasko. Ganske enkelt.

Der var flere ting der spillede ind.

1) Jeg kunne ikke nå, både at cykle og få spillet 2k turneringer, hvis jeg samtidig skulle have den søvn der var nødvendig. Og da vejret i DK ikke ligefrem indbød til cykling, så valgte jeg den "lette" løsning, at grinde igennem i stedet for.

2) Jeg havde afsat 50 dage til projektet (minus de dage jeg skulle på job samt min tur til Malta.) og i de dage oplevede jeg mit største downswing til dato. Omend det ikke var motiverende, så fortsatte jeg med at klø på. Desværre løb jeg værst på Pokerstars, og en indbetalingsgrænse på 2k pr måned fik sat en stopper for min grind der. Det betød, at jeg i en en periode ikke kunne lægge den nødvendige volumen.

3) Da mit projekt var tidsbegrænset, og jeg vidste, at jeg fra 1. januar havde planer om at lægge pokeren lidt på hylden, til fordel for studierne, så var jeg ikke indstillet på at rykke ned, når BRM krævede det. Jeg ville maksimere min EV i den periode jeg kørte projektet. Uanset om det måtte koste mig rullen.

Som følge deraf var der ikke meget rulle tilbage, da jeg den. 21. tog afsted til Malta. Det sidste blev brugt på udgifter ifm turen sydpå.

Det samlede resultat blev en busted rulle, ca 1500 tours og 300km på cyklen.

MISSION FAILED!

For ikke at lægge pokeren helt væk, starter jeg et lille hyggeprojekt op inspireret af Andrewdk.

Min Pokerstars konto skal igang med at vokse.

Jeg startede med $6 og 75 FPPs da jeg kom hjem fra Malta. Jeg har ingen muligheder for at indbetale penge på den.

Jeg har ingen konmkrete målsætninger for projektet og jeg har ingen planer om at spille efter BRM, før rullen er over 2k.

Istappen, lør, 01/12/2012 - 20:23

GL Mads!

Sonne10S, lør, 01/12/2012 - 22:07

Longhit GL... Så har ud prøvet det af, og swings sucks bigtime! Tilbage til 0 og finde hyggen ved poker frem igen og spille når tiden er til det... Beer