MartianGoblin is back

MartianGoblin is back

Som jeg stadig er ny her paa TXP saavel som i den Danske poker verden, vil jeg kort fortaelle hvem jeg er, og hvordan jeg er havnet her.

Mit navn er Alex, og er foedt i lyngby men har tilbragt godt 19 af de sidste 26 aar af mit liv i udlandet, hovedsalig USA. Som alle andre blev jeg ramt af poker boomet, og home game winner-takes-all sng for 5$ blev en standard lordag aften.  I 2007 blev jeg saa introduceret til online poker.  Jeg spillede en masse forskellige sngs, micro cash games og mtts for at faa en fornemelse for dynamikken online. Blandede resultalter bliver det til, men da jeg ikke tog mit spil saerlig alvorligt har jeg nok vaeret en break-even spiller.

Da jeg flyttede tilbage til Danmark sidste aar, og igen havde mulighed for at grinde lidt online, soegte jeg efter en gruppe faelles spillere som vi alle har behov for.  Poker er et socialt spil, og at dele ens sejre samt skuffelser med et velforstaaende faellesskab er faktisk en vigtig del af det sociale aspekt.  Sammen med analyse om de endeloese haender og situationer man befinder sig i, saa er et medlemskab i et sympatisk poker forum naesten uundvaerligt.

Jeg vil dermed have lov til at sige mange tak fordi jeg maa deltage i jeres faellesskab, og tak for den moralske stoette jeg har faaet her paa TexasPoker.

Mine tidligere traade, naar jeg nu kigger paa dem, virker en smule uorganiseret.  Det er ogsaa plaget af konstant bitcheri fra min egen side. Derrfor har jeg bestemt mig for at oprette mit foerste blog som symbol paa at mine maalsaetninger i poker vil blive taget mere alvorligt.

Mit formaal med dette blog er simpel: Etabler mig selv som en regular del af TXP netvaerket.

Det maal indebaerer jo alligevel en del... og det er ikke med let sind at jeg skriver dette. For i en stund nu, har jeg vaeret koert fast i mit eget liv.  De er ikke depression, mere en fornemelse af et jeg er noed til at finde det som jeg elsker... hvad end det nu er.  Pga af denne fornemelse kan jeg nemt miste fokus, ikke bare paa mit spil, men paa alt hvad der er vigtigt her i livet.  Jeg maa rykke fremad, noget maa der ske, jeg har saa virkelig brug, for en stor success. 

Netop derfor har jeg bestemt mig for at saette nogle konstruktive og realistiske maal I April, 2012:

Generalt: har jeg brug for en 30 min loebetur mindst 3 gange om ugen, og saa max 3 kopper kaffe om dagen.

Poker: spil mindst 20,000 haender 6-max

Etabler +2BB/100 winrate on NL10

Identificer og minimer tilt i alle dens former.

Opret en forumtraad med status, progress, stats og graf per +5000 hands

Fremstaa som en positiv bidrager til vores danske poker netvaerk texaspoker.dk

Nul selvmedlidenhed, Nul Tuderi Smile

 

Jeg er frisk igen, og mit A-game har ligget paa hylden og ventet paa mig... nu tror jeg sgu det er paa tide jeg samler den satan op, stover den af, og vender tilbage til filtet med et Brag

MartianGoblin is back and he's ready to crush

Vi ses ved bordene Wink

m_goblin

Skriv en kommentar
Mazter81, tor, 22/03/2012 - 09:16

GL sir.

Håber at se en masse til dig og en masse hænder til analyse og din deltagelse i analyser

Istappen, tor, 22/03/2012 - 09:40

Super blog. Jeg bliver altid glad når folk har lyst til at blive en del af vores fællesskab her på TXP og du skal være hjerteligt velkommen Smile

Afsnittet omkring en mere seriøs tilgang til pokeren, tilt og din målsætning er også opløftende læsning. Jeg ønsker dig alt held og lykke på vejen, og glæder mig til at følge din statustråd, hvor jeg gerne vil tilbyde et moralsk rygstød eller los i løgene, hvis der er brug for dét. Smile

I hvert fald skal du endnu engang have skrub med på vejen herfra.

Crush!

MrNielsen, tor, 22/03/2012 - 14:53

Super blog med fine målsætninger.

Der er ingen tvivl om at du er/bliver en ægte Texaner!

OngBak, fre, 23/03/2012 - 00:04

GL.

Spiller du stadig på Unibet, eller er du skiftet til Ipoker?

daddyo, fre, 23/03/2012 - 23:04

Held og lykke med at nå målsætningen.

Jeg er altid fuld af respekt for spillere der kan sætte sig selv nogen mål. Og ikke mindst at nå deres mål.

Selv er jeg bare typen der sætter sig til computten hver dag, og bare spiller hvad der nu byder sig til.

m_goblin, fre, 30/03/2012 - 17:13

Tak skal i ha', jeg har taenkt mig at bruge resten af marts till lidt "warmup" paa ipoker... so i April gaar det los Smile

*Edit: Har taget en pause for at gennemarbejde mit A-game. Min psyke skal ogsaa vaere i orden, og derfor vil min plan i April aendre sig som min personlige situation udvikler. Vi snakkes ved paa et tidspunk allesamen.

m_goblin, søn, 01/04/2012 - 00:12

*Er saa smat gaat i gang igen... hvis det bliver til noget, kommer der vel en status opdatering.

seide, fre, 06/04/2012 - 11:35

Super blog

Det kræver også overskud at stille sig frem sådan. godt gået

Lyder også somom du har en fornuftig tilgang til tingene.

GL herfra Big smile