MP i Celeb-Donk-City

Som jeg skrev i tidligere blog, blev uge 26 brugt i Tyrkiet. Da jeg har boet i landet i ca. 2 år for et par år siden, var besøget mest for at møde gamle venner og selvfølgelig at få slappet af.

Det har visse fordele at være lokalt kendt og desuden har en fortid i rejsebranchen. Fandt 2 dage før afrejse 2 billetter til en fornuftig pris. 1500 kr. pr. stk inkl. 3+ lejlighed i centrum af Alanya - Ship it!

Allereede på vej i flyveren, er folk i god stemning og glæder sgi til at skulle på ferie, servicevognen kommer igennem og alle tager for sig af retterne. Det sjoveste tidspunkt på sådanne en tur er somregel, når man har fået noget at spise og folk begynder at snakke med naboerne...

Her bliver folk altid meget snakkelystne, når de hører at man er "lokal" og har kendskab til feriemålet. "Hvor skal man gå hen og spise godt?", "Må man drikke vandet i vandhanerne?" og Hvor varmt er der lige?" er normalt de mest stillede spørgmål, men denne rejse var lidt anderledes, end dem jeg har været vant til. blev placeret ved midtergangen og på den anden side, sad en stor gut, som havde hele den pukkelryggede med på tur. Han blev meget begrejstert, da han hørte jeg vidste lidt om Tyrkiet og havde 1000 spørgsmål.  Han spurgte fra og tilbage til boligmarkedet i Tyrkiet, som jeg havde arbejdet med før og virkede rimelig interesseret i, at vide om man stadig kunne sælge lejligheder i Tyrkiet, med fortjeneste...Jeg måtte desværre forklarer ham, så det var meget svært, men det selvfølgelig var muligt med de rette forbindelser. Han endte med at få mit nummer og ville gerne snakke mere...Han ringede efter jeg kom hjem til Danmark - mere om det senere....

Lad det være sagt med det samme, jeg HADER at køre i bus - Da jeg var yngre, og arbejdede i Spanien, og kørte frem og tilbage i bus en 10-12 gange på et halvt år, siden da har jeg virkelig hadet det... Derfor sørger jeg altid for at ringe i forvejen og hyrer en chaffør til at køre fra lufthavnen - specielt til Alanya, hvor det tager 2 timer at komme til byen. Det er altid en fornøjelse at kunne gå direkte ud i en vogn og køre med at samme, istedet for at skulle vente i en bus på at alle kommer med og derefter trille mod Alanya. Vi ramte Alanya 23.15 - resten fra vores fly, kom 01.20 - det er sgu 400 kroner givet godt ud...

Direkte i lejligheden, smide kufferet, på med short og afsted mod baren...

Stamstedet i Alanya hedder "Crazy Horse" og har altid været stedet for lokale danskere og guider fester. Så det var selvfølgelig her ferien starter...Når knap nok at komme ind af døren, før den første vodka/bull er i hånden og musikken spiller....Herefter spottes turens første celeb...Må nok heller lade være med at nævne navne, men han er sindsyg go til bordtennis, vist nok Danmarks bedste og så er han en pissehyggelig fyr. Han kan vist godt lide de våde vare, for der går ikke mere end små 30 min til han står oppe i sofaen og skriger med på "SvenneBanan", som vist meget uforståeligt er blevet årets hit i Alanya.

Uden at komme at for meget i detajler, var det en fantastisk tur, hvor det også blev til en bytur med Uffe Holm. En lille sjov detalje er her, er at da jeg var bosidende i Alanya, spillede vi en gang og ugen en lille hyggelig poker-tour med 30-40 mennesker med nbuy-in på €50. Her var Uffe også med og var rimelig succesfuld, Det er ihvertfald noget han fortælle vidt og bredt i Alanya. Denne aften er han rimelig vissen og sidder i baren med en af mine gode venner, da vi ankommer. Jac, som min ven hedder, begynder straks at snakke poker, da han ved at det er noget vi alle går op i. Her kommer Uffe så på banen og fortæller om han store resultat i dette året WSOP?!?!? Jeg smiler lidt af bemærkningen og går med på legen...Spørger som hvordan det gik, og han fortæller at han blev nr. 200 i Main Event...?!?!? hmmmm...... Kan ikke lade være med at grine lidt igen og spørger så : "Er der mange penge i det?" "Ja, for satan" er svaret til det.....Cool

Sidte celeb i byen, var Anders Mattesen - Han var i Alanya for at lave et show og er faktisk en meget stille og rolig fyr privat.

Pokermæssig har jeg endnu ikke haft en tabende tur til Tyrkiet og denne var ingen undtagelse....

Normalt spilles €100 s'n'g med hyper-turbo levels, da folk har for mange penge og ikke gider at vente for længe, hvis de ryger tidlig ud.

Dog blev spillet på denne tur et cash-game istedet...nemmere betegnet et 1-2 YTL med max. buy-in på 400. - Altså småpenge for de lokale....Jeg vælger dog at shortstake her, selvom det måske ikke er det rigtige valg. buyin fra mig : 150 YTL

Spillet er meget løst, std. raise pre-flop er 25 og der bliver tit kaldt af 3-4 stk. når der raises...

Spillet består af undertegnde, 2 dansker (Jacob og Peter) samt 3 tyrker...

Spillet er hurtigt, der bliver rebuyet igen og igen. Jeg sidder forholdsvis stille og venter...Mit image er forholdvis tight og da de flest ved bordet ved at jeg spiller rimelig tit, får jeg også respekt for mine raises...

Første hånd : Er nede i ca. 135, da jeg får Ahea 9hea på knappen. MP (tyrker) raiser til 14 og får 3 kalder inkl. mig. flop A74 rainbow - I dette spil er toppair næsten altid nuts. Checket til mig, som siger 35, hvor MP kalder. turn er blank og da den bliver checket til mig igen, er det frem og stepperne... All-in!! Tyrkeren snapper hurtigere end du kan sige "toppair er nuts" og viser 65o og rammer heldigvis ikke....

rammer et par set, hvor jeg ikke rigtig får betaling og har egentlig meldt sidste omgang da jeg kigger ned i 3 Sickade: 3 clu - UTG siger 25 og 3 kalder med mig i MP. flop K83 2 clu Money mouth UTG skyder igen og jeg kommer over toppen med et potbet. tror egentlgi at jeg tager den ned der, men pludselig vågner UTG og lavet et call efter laaaang tid. Turnen er en klør Yell og føler mig lidt tvinget til at checke bag ham. Riveren er sgu lækker 8 Laughing out loudia:. Igen bliver der checket til mig....hmmmm.....vælger at skyde 150 ind ca. 400for at ligne at jeg bare vil købe den billigt. UTG går igen  i boks og ender med at kalde med K7o Laughing - tid til at tage hjem - plus 400.....

Slut for denne gang - Er dog blevet lidt inspireret af Chasha blog, og overvejet at skrive lidt historier fra de gamle guide-dage i næste blog....Gül Gül....

 

Skriv en kommentar
bjorna1980, lør, 04/07/2009 - 13:33

Fin blog, MP! Hvordan går det med dit WSOP projekt?

Crasha, lør, 04/07/2009 - 19:23

Virkelig interessant / spændende læsning - man får helt lyst til at tage til Alanya Smile Er absolut beæret over at have inspireret dig til at skrive og kan kun håbe der kommer mere fra din hånd.

Du har i øvrigt re-inspireret mig til min bog. Jeg må i gang med det der live-poker, kender en lille joint, hvor grækerne sidder og spiller. Dér må jeg hen snarest. 

En tro follower (ej at forveksle med "forlover&quotWink