Svar på Ludoer er stakler

Heej folkens.

Jeg har ikke blogget i et par uger af et par simple årsager. Jeg har skrevet min historie, og mine følelser, og jeg kender responsen der venter mig. I skam, irritation og fornægtelse, vil jeg ikke se den respons der venter mig, fordi jeg allerede ved hvad JEG BURDE gøre, men IKKE ER I FYSISK og PSYKISK STAND TIL.

Der er sket det siden sidst at jeg lånte 2kilo af banken, som jeg har levet af på følgende måde : Min prof pokerven har sine egne poker aftener 2 gange ugenligt.

De 2.000 kroner har jeg kun spillet live med, de sidste 3 uger, og givet et okay afkast. Jeg har kunne leve godt og hygget mig for de penge. Så har lige klaret mig. Live er sgu noget andet end online.

Tilbage til overskriften:

Nu skal jeg ikke sidde her og have selvmelidenhed, fordi jeg ved der er folk der skylder hus kone og børn væk, og ja der er folk der skylder rockere og andre kriminelle. Min historie er så langt ude som det ER muligt for mig.

Altså jeg har mistet alt jeg holdte af og min ENTIRE opsparing. 150.000 eller hvad det nu engang er.

Den der med at opdigter mine egne problemer er bare noget crap. Hvorfor fanden i helvede skulle jeg være interesseret i at opdigte en historie, bruge min tid, hjælpe en "ven" med et projekt ganske gratis? Hvor ligger min motivation, kan du forklare det?

Hvis jeg havde haft kone hus og børn, havde jeg nok også mistet det. Så ja jeg er toppen af isbjerget, som kun er 19år gammel. Som har oplevet en masse shit, men come on ? Alt det her konspirationsteori snak går mig fandenedeme på nerverne.

Jeg har fået et nyt fuldtidsjob indenfor salgs branchen. Så den 1.maj er der forhåbentlig en masse at spille for.

Online vil det blive begrænset, da det går rimelig godt live. Har lavet en masse sick "dwan" mooves, hvilket hjælper meget på egoet og selvrealiseringen. Jeg skal bare lære at styre adrenalinrushet og mine tells. Jeg har ikke spillet live nok, mine reads er relativt tydelige.

Men hvor om alting er, jeg foreslår en eller anden turnering eller online game/setup af en art til brugerne herinde. Det kunne være fedt.

1 Vi skal lige have på plads at alt det her ikke er et PR stunt

2 En gang hyggelig poker med en masse hyggelige bloggere og brugere herfra.

Til dem der ligefrem ikke bryder sig om mig og alt det der, vil jeg gerne spille HU PLO OG NL.

Det giver jer rig mulighed for at plukke "denne falske ludoman blogger"

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, tor, 25/03/2010 - 19:55

Jeg kan kun sige et ord lige nu: Nosser

 

Det kræver på en eller anden måde store nosser at udstille sig selv på den her måde. Jeg gider sgu ikke sidde her og skrive en masse pis om hvad du BURDE gøre, for det er du tydeligvis godt selv klar over.

En ting jeg ikke ka li, er det med at låne penge for at spille. Du siger du lånte 2000 af banken, har du betalt dem tilbage, og hygger dig for resten så? Det håber jeg sgu.

Igen vil jeg sige at det lyder jo til du har rimelig styr på dit poker, men mangler det gen som siger stop når du taber. I og med at du er vindende på et eller plan, kunne det være fedt hvis "vi" ku få dig til at BLIVE på det der vinder-plan, og ikke spille større spil hvis du taber lidt, for det er typisk der det går galt. Fuck nu tabte jeg lidt her på 1/2, så jeg smutter lige op på 5/10 for at hente det hjem hurtigt igen.

Dette er noget der kræver lidt (meget) selvdisciplin, og det er lige netop der du skal ind og arbejde med dig selv. Det er sgu ikke spillemæssigt, for det har du styr på.

Jeg vil faktisk gå så langt som at sige at vi kan koge det hele ned til eet enkelt ord:

TILT

Du skal lære at styre dit tilt. Når du taber, så tilter du, og det er meget normalt, både at tabe lidt, (det gør alle, bare se på Gus Hansen fx.) og at tilte. 

Hvis du kan lære at styre dit tilt, kan du osse lære at begrænse din ludo.

GL

 

Sir Hardtrance

 

Ender, fre, 26/03/2010 - 02:26

Det lyde fornuftigt at du har valgt at holde dig lidt fra online pokeren. Håber som HT at du får styr på dit tilt, for det lyder til at du har evnerne til at kunne blive en vindende spiller, men det kræver helt sikkert noget mere selvkontrol, hvis du igen går i krig med online pokeren.

Og noget Live TXP lir i efteråret, synes jeg da helt sikkert vi skal have arrangeret. Det kunne være fedt, så vi kan få sat ansigt på flere af de nye TXPer.

Slutligt: Lad dig ikke provokerer af biavleren. Keep on blogging...

Sir Hardtrance, fre, 26/03/2010 - 10:19

Ville være rart. Har endnu ikke været til noget live selv.

Vi ka lige åbne en tråd om det.

papacs, fre, 26/03/2010 - 10:34

Undskyld undskyld.

Det er meget synd for dig, og du er ikke en svindler.

Du har alle på txp's sympati og medfølelse, vi synes alle det er mega multi meget synd for dig.

 

BECKSBEERDK, fre, 26/03/2010 - 22:07

hmmmmmm