Besat, Broke og Knust

Hej folkens.

Nu håber jeg stadig at jeg er velkommen til at blogge, efter alt hypen sidste gang.

Jeg har holdt mig lidt væk, da jeg har haft en masse problemer på det sidste.

Sidst jeg skrev herinde, havde jeg bildt mig selv ind, at poker var blevet en hobby, og at jeg vandt "små penge" til sko tøj etc.

Den følelse af UAFHÆNGIGHED varede et par dage. Jeg fik 4.000 kr i løn her i fredags.

Jeg spillede et utal af hænder. Spillede minimum 10 timer HVER dag fra fredag den 26 til fredag d 4.

Jeg havde improved my game og mit hoved. Jeg vandt 7.000 kroner indtil torsdag.
Jeg havde spillet en masse PLO for at blive bedre, hvor jeg som sædvanlig blev rippet på 200 PLO og 400. Hvor 25 50 og 100 plo kørte fint. Især 50 var mine stats gode.

Samtidig lavede jeg en masse game selection, og vandt en masse i NL. Så 10 timer PLO NL og RUSH poker. Jeg vandt en masse penge, som jeg tabte. Jeg kunne som altid ikke stoppe, fordi flere hundrede dollars IKKE var nok om dagen.

Nå men torsdag aften er jeg tilfreds, 10.000 kroner, og jeg startede med 4. Jeg har hivet halvdelen ud, og har 1k dollar stående. Fredag bliver en miserabel dag. Jeg spiller dårligt, og bliver suget konstant ud. Jeg kunne selvfølgelig ikke stoppe. Jeg kan ikke styre et stoploss eller stopwin. Jeg taber 10.000 kroner fredag :'( Nu er jeg så broke, at jeg ikke engang har råd til mit buskort. Jeg havde oveni købet spillet smart, og sagt til min mor at jeg lever kun af poker den her måned, hvorefter hun ber mig om penge. Dette er lige efter jeg har tabt, så jeg bilder hende ind, at jeg bare lavede sjov. Nu har jeg ikke været hjemme siden fredag, fordi jeg skammer mig.

Jeg kan ikke se hende i øjnene når hun har brug for penge som jeg ikke kan give.

For at gøre alting værre, så skulle jeg have 500 dollar i Rakeback i fredags.

Pga Fulltilts bastardo support, får jeg kun 129 dollar, fordi jeg har lavet unødvendige WITHDRAWS altså udbetalinger til mig selv, samt et eller andet pis.

Altså de siger jeg har en "deduction", guderne må vide hvad det betyder.

Så jeg regner med 500 dollar RB, og modtager 129. Som ejg ikke kan bruge til noget som helst. Nu er min måned til slut. Jeg har det sådan lidt, at jeg er gennemsyret ludoman igen, jeg troede jeg var clean, jeg har som tidligere fortalt mistet stort set ALT, hvad fanden er der tilbage at glæde sig over Sad ?

Jeg har det virkelig skidt, er totalt knust over min dumhed igen.

Hvorfor holder jeg mig ikke til de spil jeg crusher? Hvorfor holder jeg ikke hovedet koldt, styrer pengene osv? Hvad fanden er der galt.

Igår ringer jeg mit sidste håb. En kontaktperson som har været som en bror for os. Han har været prof. fodboldspiller og lever af poker idag. Han har indvilget i at hjælpe mig. Jeg håber virkelig på at vores plan kan lykkes. Det er min sidste mulighed, at få en prof til at hjælpe med at lave 200 dollar pr dag = 6k dollar om måneden.

Og at jeg kan få styr på mit liv. Please lad guderne hjælpe mig og lad denne plan lykkes så jeg kan få nogle penge, kommer ud af min lidelse og blive normal igenSad

Håber ikke jeg tog jeres tid eller i fandt dette indlæg uinteressant

 

Skriv en kommentar
Mazter81, man, 08/03/2010 - 00:42

Drop poker totalt

Smut eller ring en tur forbi Ludomani-centret

Sig sandheden til din mor

Bliv mere væk fra poker

Drop din stakingaftale med din bekendte

bjorna1980, man, 08/03/2010 - 01:17

Enig med Mazter. Hold dig væk fra alle former for spil og find andre måder (arbejde) at komme af med din gæld på.

Efter din sidste blog fik du de samme råd, så det er decideret klamt/ubehageligt at læse denne blog.

grisen25, man, 08/03/2010 - 16:59

det er her det er gået galt.. 

(Jeg har det sådan lidt, at jeg er gennemsyret ludoman igen, jeg troede jeg var clean, jeg har som tidligere fortalt mistet stort set ALT, hvad fanden er der tilbage at glæde sig over ?)

du må og skal indse at du er ludoman, også selv om du er vindende i en periode, at du vinder gør dig ikke "clean"..

du burde stoppe helt, ihvertfald i en god periode, og hvis du så senere får mod på at prøve det af igen, skal du i mellemtiden havde arbejdet en del med din holdning til penge, så du værdsætter det du har og ikke gambler for penge du ellers skulle have brugt på andre ting.

og når du starter igen er du stadig ludoman, bare med "kontrol" over din lidenskab.

GL grisen.

BECKSBEERDK, man, 08/03/2010 - 17:17

får sgu helt kvalme af det her.........der er sgu ingen hjælpeløsning igennem spil,kun 1 ting og gøre STOP ALT SPIL "ALT" og søg læge/psycolog/center for ludomani NOGET...det er sgu det samme med stoffer INGEN NØDLØSNING........

papacs, tir, 09/03/2010 - 00:02

Troll du skal da lave raketten for de 129$ hep hep hep og god vind.