Mission Impossible 2.0

Noget tid er gået, årets eksamner er overstået og nu står den på ferie og POKER!

Efter mit sidste indlæg, har jeg haft adskillige diskussioner med mine venner og mig selv. Disse diskussioner har handlet om et par ting: 

a) Er det muligt?

b) Hvor lang tid vil det tage og er det tiden værd?

c) Hvad kan gå galt?

Jeg vil kort besvare disse spørgsmål:

a) Ja det er det helt sikker, hvis man dog vælger kun at bruger én måned bliver det hårdt og MEGET arbejde.

b) Det kræver jeg spiller 2000 sng på 31 dage. Det er rigtig mange timers arbejde, hver dag. Gevinsten efter den måned, hvis det lykkedes vil være et + på 2-3000 mindst. Dette er self også en god slat penge.

c) Stort set alt kan gå galt, og skulle jeg være forhindret i at nå målet af tids eller økonomiske konsekvenser og dermed ikke få de $2000, kan det blive dyrt samt en spildt måned. 

DERFOR er jeg kommet frem til at jeg "dropper" projektet eller rettere, jeg går et skridt ned og vælger i stedet:

Platina, som de så pænt kalder det. Jeg skal på dette niveau lave 8000 point. (1 dollar sng rake = 5 point)

Så jeg skal dermed "kun" spille 800 x $22 sng på 31 dage. Da jeg har valgt at gå et skridt ned giver det også et udfald på det forventet overskud:

Når jeg når målet får jeg $1000 samt ca 20% af de $1600 jeg har raket (ca. 320) Udover dette kan jeg muligvis også score lidt på div. rakeraces. Alt i alt håber jeg at ende på minimum +$2000. Samtidig med at jeg vil have en del mere fritid igennem juli. 

Hvornår starter projektet? Den kalender du ser ovenover viser nogenlunde perioden. Jeg har idag snakket med Betsafe, som siger at deres "rakeback" løber fra d.1 til d. 31 juli. Jeg har dog overvejet allerede at begynde imorgen da jeg nu har tiden. Dette kan resultere i et lille udfald på den samlet rake jeg får tilbage, men det må jeg leve med. 

Fremtidig blogs med henblik på projektet? 

Jeg har overvejet hvordan jeg bedst muligt giver jer et indblik gennem projektet. Jeg har overvejet at oprette en blog på uge basis ala "Uge 1, Uge 2,..." I hver uge kan jeg så dagligt notere resultaterne og hvordan det går. Vil dog meget gerne have feedback, hvis nogle texanere har ideer til, hvordan dette kan gøres bedst muligt.

 

      //kejser

Skriv en kommentar
Sonne10S, søn, 26/06/2011 - 00:19

Lyder rigtig spændende! GL sir! Smile

BECKSBEERDK, man, 27/06/2011 - 14:58

Virker interesant men kan du ikke komme med updates lidt oftere Smile

Lidt ala det da de drenge vandt coaching herinde.

Ender, tir, 28/06/2011 - 12:55

Tror det er fornuftigt at du har sat det ned til at gå efter 1000$ bonus. Det er trods alt sommer og antal spillere i løbet dagen afhænger jo nok lidt af vejret. Spændt på at høre hvordan DEt skrider frem.