Skal starte forfra med poker.

Og det sker på en lidt "sørgelig" baggrund.

Som nogle herinde nok ved så har jeg igennem mange år haft et alkohol misbrug kørende sådan lidt on/off...hvis man kan sige det sådan.

For 14 dage siden valgte jeg så at ligge mig selv i en slags permanent alkohol-koma, med det resultat at jeg havnede på sygehuset i godt en uge, uden at jeg kan huske ret meget om hvad der egentlig er sket.

det har så resulteret i en sygemelding på ubestemt tid, og ja noget skal jeg jo ha tiden til at gå med. Derfor vil jeg prøve at komme i gang igen med lidt tours, om ikke andet så for at få nogle andre ting at tænke på end lige mit misbrug.

Jeg skal nok opdatere her på bloggen om hvordan det hele kommer til at gå, både det gode og det mindre gode

Det vil komme til at handle om poker, men også om hvordan et misbrug kan udvikle sig til en livstruende situation, og ikke mindst hvad man kan gøre for at kæmpe sig ud af skidtet igen.

For ud af det skal jeg nok komme, alternativet er nemlig at katten ikke længere eksisterer.

For spørgsmålet er jo egentlig bare, hvad fanden stiller man op når verden ramler, intet lykkes og selvtilliden er i bund.

En ting er helt sikkert, lad være med at gøre som jeg gjorde, det kan helt klart ikke anbefales !

Og lad os så spille noget poker og vinde....Jeg er runsten af h til med de tours, men lur mig om ikke jeg finder formen igen efter en måned eller 2.

 

Take Care Smile

Annette/Kat

Skriv en kommentar
Sonne10S, ons, 14/09/2011 - 16:34

Trist historie, men dejligt at du har lysten og gejsten til at komme oven på igen! Og jeg er sikker på hele forummet på TXP er klar med konstruktiv feedback på dine tours du måtte spille og lægge herindSmile

Stort held og lykke med det hele!!

MrNielsen, ons, 14/09/2011 - 18:59

GL FruSkrap

Og velkommen hjem Smile

andrewdk, tor, 15/09/2011 - 02:18

Held og lykke med pokeren.
Jeg kender ikke så meget til dig som bruger herinde, men jeg ønsker dig skrub i de kommende tours,
og så håber jeg selvfølgelig vigtigst af alt, at det lykkes dig at holde dig væk fra alkoholen.

BJK1971, tor, 15/09/2011 - 07:52

Håber du kommer igennem. Har selv knap 20 års alkoholmisbrug med i bagagen, men er dog kommet så langt, at jeg måske drikker et par gange i løbet af et år. Jeg ved det er svært, men det kan lade sig gøre. Du er velkommen til at skrive hvis du skulle have nogle spørgsmål.

kattenQJ, lør, 17/09/2011 - 19:01

Mange tak gutter, det luner Smile

Regner med at starte pokeren op igen i morgen aften...Poker og NFL, det er jo et fantastisk mix, my kind of sunday !