Ja sådan kan man jo også se på det......

Der er nedlagt fogedforbud mod mit poker comeback !

Jeg havde jo planlagt (og glædet mig) til at spille nogle tours igen, men nu er det altså stoppet på ubestemt tid.

For de af jer der har læst mine tidligere blogs kan i nok erindre at jeg for ikke så lang tid siden var ved at gøre temmelig stor skade på mig selv. Som følge af det går jeg jo selvfølgelig nu til nogle samtaler hos en fantastisk psyk, og under en af de samtaler kom jeg så ind på at jeg var begyndt at spille poker igen.

Jeg kunne godt se at han tænkte så det knagede over den oplysning, og så prøvede han på bedste vis at formulere problemstillingen så jeg kunne se dilemmaet.

"Er vi enige om at du har en afhængigheds-natur" ?

"ja - det er vist tydeligt for enhver" !

"Og man kan være afhængig af mange forskellige ting"

"ja - som jeg jo er"

"Så ud over alkohol, piller og sex så har ud lige lagt poker oveni....." "Du gør ikke just opgaven nemmere" !

Og så måtte jeg jo grinende erkende at manden havde jo ret. Jeg er jo ved at lave en klassisk "oki-jeg-er-frarøvet-mine-3-favorit-ting-hvad-kan-jeg-så-kaste-mig-over-der-kan fucke-mit-liv-op" handling.

Om jeg nogensinde kommer af med den afhængigheds-natur ved jeg ikke, men jeg ved bare at der ikke er nogen grund til at gøre tingene mere komplicerede end højest nødvendigt. De er sådan set komplicerede nok i forvejen.

Så der bliver nok lidt stille, men jeg vil selvfølgelig fortsat læse med og hygge mig med at følge de mange gode indlæg.

Take Care

Kat

Skriv en kommentar
DrunkSon, man, 26/09/2011 - 18:21

Hvorfor skal man ikke ha' lov til at nyde livet?

Hvorfor forbinder alle poker med ludomani og det at tabe en masse penge? Faktisk kan poker være en meget billig hobby, hvis man sammenligner med fodbold, cykling m.m.

Jeg er ikke psyk, men jeg synes, det er underligt. Jeg kan godt se, at nogle kan blive afhængige af spil, men at sammenligne det med misbrugsafhængighed, synes jeg ikke man kan.

Måske kunne pokeren hjælpe dig til at tænke på noget andet end dit misbrug, og derigennem give dig en bedre hverdag?

Man kan også blive afhængig af socialt samvær fordi det er hyggeligt, men skulle det så forbydes, at man var sammen med andre?

Det var bare mine 10 chips, men uanset hvad, så ønsker jeg det bedste for dig, uanset om du spiller eller kun kigger med.

/DrunkSon

Sir Hardtrance, man, 26/09/2011 - 18:22

100% enig. Underligt argument han har.

kattenQJ, man, 26/09/2011 - 19:28

Jeg kan nu selv godt forstå argumentationen.

For "almindelige" velfungerende mennesker er det ikke et problem, men for sådan en som mig kan det gå hen og blive et problem netop fordi jeg ikke har den indre "fornuft/stemme" kald det hvad du vil der kan sige stop.

Jeg har den i hvertfald ikke lige for tiden, om jeg nogensinde har haft den bliver jeg mere og mere i tvivl om.

Så ud fra argumentationen om at jeg ikke skal rode mig ud i flere problemer lige pt så følger jeg hans råd.

Det er såmænd også hårdt nok at skulle ned i bunden af "tønden" og rode rundt og se hvad man finder ! tro mig.

Han siger jo heller ikke at poker=ludomani for alle, men han siger at det kan blive det for mig, og for at beskytte mig selv er det bedst jeg lader være.

Fair nok.

Bare han ikke rører ved min afhængighed af Politiken, chokolade og kaffe ! Hvis han gør det så bliver jeg sgu ond ! sgu

Istappen, man, 26/09/2011 - 20:12

@Katten

Vi er vel alle afhængige af ét eller andet her i verden. Tricket er, at blive afhængig af noget der ikke gør alt for stor skade. Smile Jeg siger derfor "go" med chokoladen og kaffen. Politiken ved jeg ikke helt Wink

Næstefter at skade sig selv fysisk ved afhængighed af medicin/narkotika og/eller alkohol kommer vel nok spilafhængighed som en af de farligste ting, fordi hvis man ikke besidder evnen/fornuften til at sige stop på det rigtige tidspunkt, så kan man spille sig fra familie, hus og hjem.

De store økonomiske satsninger vi laver kan give store afkast, men så sandelig også få alvorlige konsekvenser, og man kan ikke bare "nulstille" kontoen, når det har taget overhånd.

Dog er det med spil som med alkohol og medicin (og nogle vil mene bløde rusmidler) - det er urimeligt at forbyde det, fordi en minoritet ikke kan styre det. Jeg vil gerne kunne nyde et glas rødvin, men jeg har heller ikke et alkoholproblem. Jeg vil gerne kunne få min smertestillende medicin eller sovepiller, når jeg har brug for den, men jeg spiser den heller ikke som slik. Jeg vil selvfølgelig også gerne kunne fortsætte med at spille poker, men jeg gambler mig heller ikke fra hus og hjem.

Min pointe er som sådan blot, at jeg bakker dig 100% op i dit valg og psykologens kloge ord. Spil er ikke for alle. Alkohol er ikke for alle. Hvis man har udvist tendenser tidligere i livet til at have problemer med disse ting, er kunsten helt at holde sig fra det. Og det vil jeg ønske dig held og lykke med. Du er selvfølgelig velkommen til i fremtiden også at læse med på Texaspoker.dk når lysten er til det... men lad nu vær at spille med Smile

/Thomas

kattenQJ, man, 26/09/2011 - 20:17

@Thomas.

Du har fanget pointen, og jeg har som en konsekvens af min beslutning lukket mine poker-konti.

....og så læser du vel børsen eller berlingske....*suk* :p

tak for støtten

Kat

Mazter81, man, 26/09/2011 - 20:25

Best of luck herfra

kattenQJ, man, 26/09/2011 - 21:13

Ty Maz.

Satser på at passe på det sidste liv jeg har tilbage hehe.

Take care

Kat

andrewdk, man, 26/09/2011 - 23:09

Held og lykke!
Psykologen er efter min mening ikke helt forkert på den her.
Folk der har været afhængig/misbruger af én ting, vil også ofte have større risiko for
misbrug af andre ting.

Det betyder ikke at poker skaber ludomani, men at folk der i forvejen har haft et misbrug risikerer at få et nyt.

Held og lykke KattenQJ
Selvom poker er et dejligt spil, så findes der også en masse andre spil som er mindst ligeså sjove,
hvor der bare ikke behøver at være penge på spil.
Stik mig et spil Risk, Trivial Pursuit eller Ego, og så kan jeg hurtigt glemme poker Smile

kattenQJ, tir, 27/09/2011 - 09:40

Ty sir Smile

Er selv helt syg med trivial, og så kan jeg jo altid spille whist i kortklubben !

Take care

Kat

DrunkSon, tir, 27/09/2011 - 19:51

Jeg kom lige til at tænke på noget. Hvis nu det er ok, at spille whist i kortklubben, så er det vel også ok at spille freerolls.

Det er ikke ment som en provokation, men som en mulig løsning, så du stadig kan spille poker.

Men jeg kan godt se problemt, der er ikke langt fra freerolls, og så til lige at prøve en 1$ tur.

kattenQJ, tir, 27/09/2011 - 21:14

Det ville vist svare til at jeg satte mig ned med en flaske whisky med intention om kun at drikke 1 glas.....

Med andre ord, den taktik er dømt til at mislykkes Big smile

Men tak for input.

Kat

PokerMonica, ons, 28/09/2011 - 11:58

HEY lille mis.....

Som mange af de andre kommentar også fint fortæller er vi alle jo afhængige at et eller andet, gode som mindre gode ting men derfor skal du sgu holde hovedet højt oppe og ikke mindst finde ind kerne i netop DIT liv og hvad der har værdi for DIG.

Brug den "ufrivillige" pause eller stop hvis det bliver det til, på at bygge et liv op med kærlighed og oplevelser der beriger dit liv fremfor at fokusere på det du IKKE kan.

LIVET ER FUCKING FANTASTISK med eller uden poker......... Dyrk noget fantastisk hed svedig sex, træk vejret og indtag verden og livet med hjertet i hånden og NYD............

Jeg tror på det bedste i de fleste Smile og VED at vi mennesker består af fantastiske egenskaber til netop at NYDE og GIVE tilbage.....

SÅ afsted med dig min ven......

KNUS M

kattenQJ, søn, 09/10/2011 - 19:00

Ty - Er på vej Wink

Har fået bekræftet at jeg kan starte på ny uddannelse i november eftersom jeg ikke kan arbejde med det jeg er uddannet til da jeg smadrede mit ene ben undervejs i min mindre heldige "3-ugers-fest" eller hva man nu kan kalde det jeg lavede.

Så nu er fokus der og så nyder jeg ellers livet. Ikke så meget piveri og pjat, det er ikke i min natur - bare videre.

Take care

Kat