En lille opdatering herfra

 

MoneyBookers og Nem-id.
 
Jeg fik hurtig svar fra MoneyBookers. Jeg skal bare oprette ny konto. Det er jo dejligt nemt.
 
Nem-id er noget mere besværligt. For 5-6 mdr. siden bestilte jeg det, men fik aldrig aktivere det. I forgårs bestilte jeg det på internettet, fik en mail og en fil, jeg skulle download. Det er et cerfitikat, som jeg ikke kan finde ud af. I går gik jeg ned på borgerservice for at bestille et. Det kunne jeg ikke, for der stod på deres PC, at jeg havde bestilt et. Jeg fik at vide at jeg skulle ringe til  deres support. Det gjorde jeg så. Efter en hel del diskuterende frem og tilbage, blev der aftalt, at de sender et nøglekort til mig. Men adgangskoden skal jeg have nede i borgerservice, så jeg er spændt på, om de vil give mig den.
 
Cash Games
 
På pokerstars har jeg måtte nøjes med at spille på et max 6 hurtig bord, da jeg ikke havde så mange penge tilbage. Det gik både op og ned. Til sidst mest ned.
 
Nu har jeg sat en lille rulle ind på Partypoker, hvor jeg er begyndt at spille FR cash games med 2 borde åben ad gangen.
 
Unibet er jeg nødt til at vente med, indtil det andet er i orden.
 
Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, ons, 01/02/2012 - 21:30

Nemid er imo noget skrammel.

Jeg håber du kommer godt i gang med spillet. Det lyder til du har nogenlunde fat i det grundlæggende. Nu kender jeg dig ikke, og ved ikke hvor meget du kan, men bare hæng i, osse selv om det sommetider er noget værre lort. Been there, done that...

jlf, tor, 02/02/2012 - 11:59

Ja, jeg fatter ikke at vi skal bruge Nem-id for at logge ind på en pokerside.

Jeg har strammet mit spil lidt mere. Så nu spiller jeg med 3 borde åben samtidigt, så jeg ikke keder mig for meget. Jeg spiller $0.01/$0.02.

Ja, der sker almuligt på NL2. Der bliver næste altid raiset med 4xBB før floppet. Men det gør ikke noget, når jeg har gode kort og rammer på floppet, så bliver potten jo større.

Smile

DrunkSon, tor, 02/02/2012 - 13:39

"Ja, der sker almuligt på NL2. Der bliver næste altid raiset med 4xBB før floppet. Men det gør ikke noget, når jeg har gode kort og rammer på floppet, så bliver potten jo større."

Det er rigtig godt spottet, det er nemlig her, du skal tjene dine penge på de lave stakes. Sørge for, at der kommer penge i potten, når du har gode (de bedste) kort.

Vedr. NemId, så er det jo for at gøre det sikre for en selv. Det er surt, hvis der er en der opsnapper eller gætter dit kodeord til en pokerkonto, og han så tømmer den.

Ud over det, så burde det ikke være så besværligt med NemId, hvis bare pokersites'ne kunne finde ud af at indbygge det rigtigt i klienten.

Men ærgeligt, at du ikke kunne starte på UniBet med det samme.

jlf, tor, 02/02/2012 - 14:17

Ja, jeg er træt af, at jeg ikke kan starte på Unibet lige nu. Men jeg er nødt til at vente til det med Nem-id er i orden.