Umiddelbare tanker efter november måned....

November måned er gået og pokerspillet gav ingenting...

Umiddelbart giver december ingen mulighed for live poker....

og penge er der ingen af på mine netplaces.....

Umiddelbart tænker jeg bare at stoppe helt med at spille poker. Det giver jo ingenting.

Jeg synes selv jeg spiller godt men bare ikke godt nok til at vinde noget. Hverken live eller på nettet.

Så hvorfor skulle jeg bruge tid på det?

Jeg orker knap nok at sætte mig op til at spille længere.

Det er en klagesang af de store.... det ved jeg godt... men et eller andet sted skulle det ud.

Er der andre der har det ligesom jeg eller bare lignende?

Hvordan kommer i så videre? Er der noget at gøre eller skal man bare tage sig en pause?

Skal lige siges: der er 0 kr til poker i december. Så det hjælper ikke at råde til indskud på nettet, eller tage til en DAPT-turnering.

God 1. advent btw.....

Skriv en kommentar
andrewdk, søn, 01/12/2013 - 16:34

Nu ved jeg ikke hvor meget du har spillet, men poker giver ikke bare pr. automatik et overskud.
Det gør det kun for de færreste.
Du kan eventuelt dele nogle håndhistorikker på forum - så folk kan komme med kommentarer til dit spil.
Det kan hjælpe til at blive bedre.

Men tag en cooler i december og nyd juletiden. Så kan du jo se på i januar om du har lyst til at spille igen.
Skulle lysten dukke op i december, så kan du finde dig en freeroll på nettet.

daddyo, man, 02/12/2013 - 08:58

Jeg kender godt det sorte hul.

Har været i det et par gange efterhånden.

Det ender altid med at jeg finder ud af at jeg ikke kan undværre poker.

Her i December har de fleste sider en julekalender, hvor der ofte indgår en freeroll eller 5.

Det kan man kigge efter, og så spille det der byder sig til af gratis ting.

For mig er poker min hobby. Jeg skal ikke have overskud, jeg skal bare helst heller ikke tabe for meget.

Så derfor afhænger de turneringer jeg spiller totalt af hvor meget jeg har stående på min neteller/pokerside.

Jeg ser sådan på det, at nogen bruger penge på at gå til fodbold, bowling, eller pileflet. Jeg bruger ikke penge på min hobby, men jeg vil heller ikke helt undværre den, selvom der er smalhals i økonomien.

bjorna1980, tir, 03/12/2013 - 21:18

Enig med de to ovenstående: Se på poker som en hobby.

Når det er sagt, og du gerne vil lave en lille skilling på spillet, vil jeg gerne vide hvad du gør for at blive god nok til at vinde noget? At blive en dygtig pokerspiller kommer jo ikke helt af sig selv.

Kamstrup, ons, 04/12/2013 - 03:13

http://www.youtube.com/watch?v=tsEAHpgw6l0

Koster gratis, også kaldet freerolls Smile

Men han har en point her Chris Fergusen. Ved at Daniel Negreanu har lavet noget lignende. Starte fra 0 med en Freeroll

Men det er ikke nemt at være en vindende spiller i poker, så tror mere man skal se det som en hobby. Prøv at søg på youtube og find nogle poker video, og som de andre siger, smid nogle hænder op og spørg endeligt, da det vel er grunden til vi har et forum! Smile

Man skal vel også gøre op med sig selv, prøve de forskellige ting af, om man er Cash, SNG, eller tour. Det kræver vel forskellige strategier? Smile

SatansYngel, fre, 06/12/2013 - 09:30

Det er bestemt demotivrerende at smide det ene buyin efter det andet og når rullen ikke er til det.

At stoppe helt, det er da selvfølgelig en løsning, men hvad så til januar når der er lidt midler igen til poker og det går dårligt?

Jeg vil foreslå dig at spille de freerolls du nu kan finde, for at holde spillet i gang. Men husk at se på dit spil, kommer du godt ind med chipsene og er uheldig o.s.v.

God vind

Jaxmandk, søn, 08/12/2013 - 16:50

Takker for alle input.

Jeg er kommet til en beslutning der siger at jeg nok begynder at spille igen, stille og roligt.

Dog er der lige nu en reaktion i mit spil der gør at jeg ikke kan spille ret meget: sidder i flere freerolls men er rent ud sagt ligeglad med hvordan det går. Og så snart det vælter i en freeroll så bliver jeg HELT ligeglad med de andre og vil egentlig bare ud.

Jeg synes dog at have taget beslutningen der siger at jeg sætter december måned i karantæne fra poker og fra næste år spiller jeg dér og de games som jeg har TÆNKT over at ville spille. Så jeg ikke bare sidder og spiller for bare at spille men for at SPILLE rigtigt, hvis i forstår.

Der har måske bare været lidt for mange badbeats og andre faktorer i november der har gjort at jeg har tvivlet lidt på mit spil. Og for lige at sige det: Jeg spiller selvfølgelig for at vinde de mange millioner kroner i en førstepræmie i en stor turnering i US. Men generelt så spiller jeg egentlig for sjov og håber bare på en turneringssejr. Jeg SKAL ikke have overskud hver måned men det er de rart man får LIDT ud af det, så man ikke behøver sætte penge ind HVER måned. Smile

Jeg havde nok bare brug for luft da jeg skrev det oprindelige indlæg.

Nu har jeg fået mit TXPtøj og det skal da også luftes næste år. Smile

God jul alle....

Jaxmandk, man, 13/01/2014 - 20:49

Og luftet blev den fine sorte TXPskjorte (pyntet med lidt pins) til DAPT Mesterskabsturneringen i Vandel i lørdags.....

Om det var skjorten der gjorde det ....

eller det var pausen fra poker i december måned....

tjah ihvertfald lykkedes det mig at vinde mesterskabet foran 100 andre....

Jeg spiller ALTID en turnering for at vinde.... men har dog nok hele tiden haft tanken at det gør jeg jo ikke, især efter det er gået ehhh mindre godt i mange af dem....

I lørdags... tjah i lørdags fik jeg spillet helt præcis den slags poker jeg ville... loose når det kunnes, tight når det var nødvendigt, ingen unødige chancer og rigtig god tålmodighed.....

Decideret held havde jeg måske i 2 hænder tidligt på dagen, par på hånden der holder mod overcards også et par gange men ellers er jeg for at sige det lige ud stolt af mit spil.

Der vaaaaaar dog liiige eeeeeeeeeeeeeeeen ting..... en dumhed..... men den lærte jeg så af:

spiller en hånd til ende... og min modstander skal vise og siger: jeg har kun dame høj, og som jeg SER og forstår det smider han bare hånden.... så jeg vil ikke vise min hånd som har ham mere end domineret og smider bare mine kort. Jeg lægger ikke mærke til han har smidt dem med billedsiden opad..... og bliver efter reglerne dømt som taber. Reglerne er fulgt og jeg har lært af det.

Men hold da kæft jeg steamede LÆNGE efter... det var trods alt en rigtig pæn pot vi var kommet op på....

Jeg lod det dog ikke ødelægge mit spil, som i nok kan regne ud... Smile

Jeg vil sige tak til mange og alle (de specielle ved godt hvem jeg mener) men især SorteSlyngel...nåh ehh nej SatansYngel hedder han jo.... en perfekt poker-gentleman.. Smile