Hvordan spiller man poker uden at have råd til det....

og hvordan kan man stadig vinde den million der gør én lidt lykkeligere?

For at det hele ikke skal gå op i ynk og medlidenhed så stiller jeg lige fakts på bordet:

Min familie og vores økonomi har absolut forrang foran alt andet, så mine valg er foretaget med fornuft.

Jeg får lidt lommepenge hver måned som skal bruges på alt hvad jeg har lyst til, deriblandt også poker.

Jeg er nærig! Kunne aldrig finde på (med nuværende økonomi in mente) at lave et buy-in på 1100 kr eller mere til en turnering. Bare ved 500 kr er grænsen ved at være nået.

Et KÆMPE ønske er at komme til en WPT turnering eller 1100 krs turnering på Munkebjerg eller lignende men dér er så problemet som står lige op over.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så.... hvordan opnår jeg at mine drømme/ønsker og min realitet bliver det samme?

Jeg aner det sq ikke lige nu...

Det er det jeg gerne vil bruge denne blog lidt til.... måske bare at lægge mine tanker ud på.... måske bare offloade mine dårlige dage....

Jeg vil ihvertfald ønske der måske kommer kommentarer... både positive og negative.... og måske gode råd.... eller spørgsmål....

Ellers kan det ende med at blive en rigtig kort blog.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Der var egentlig meget mere jeg ville skrive.... men nu kommer ungerne hjem fra legepladsen.... så er det daddy tid.... Smile

ciao for now

 

Skriv en kommentar
andrewdk, man, 19/08/2013 - 03:48

Der er rimelig stor forskel i pris mellem en WPT turnering og 1100 kroners på Munkebjerg, så vil nok satse på den sidste i første omgang hvis jeg var dig Smile

Men hvorfor ikke bare spille nolge DAPT turneringer. De koster 300 kroner, og du får ligeså meget poker for pengene som på Munkebjerg.
Det kan "lommepengene" vel godt klare en gang om måneden? Smile
Skulle du så i en af dem vinde over 1000 kroner, kan du jo lægge dem til side og bruge dem på en tour på Munkebjerg.

Bare lige mine tanker.

DrunkSon, man, 19/08/2013 - 06:26

Hej jaxmandk,

dejligt med en ny og ærlig blog.

Det lyder som om, at du har det som de fleste af os. Vi går med drømmen om at vinde den helt store turnering Wink

Nogen har tid og råd til at spille med i større turneringer, andre mangler enten tid eller penge. I sær som familiefar kan det være svært at få tiden til at spille live poker.

Jeg synes, at det er fint, at du er nærig (Læs: har styr på din bankroll), og vil foreslå det samme som andrewdk. Sæt dig et mål om en turnering, og spar så op til den. Sæt overskudet fra dine online turneringer til side, og gem dem til en live tur.

Held og lykke med det.

SatansYngel, man, 19/08/2013 - 10:39

Der er i mine øjne flere måder at løse dit dilemma på:

Den kedelige:Glasses

Spare på af dine lommepenge. Ikke den løsning jeg ville foreslå, da du dels ikke får spillet noget poker i den tid du spare op og dermed ikke er skarp når det så gælder.

Den mulige:Cash

Finde nogle gode freerolls og satse en del af dine lommepenge på andre turneringer.
Vil foreslå Betsafe's daglige kl. 21 - her er der altid penge til top 25 og der er normalt under 100 deltagere. Her bør du, hvis du har tid til at spille dagligt, kunne spille dig til en 50-100 dollar på en måned. Normalt rammer man pengene omkring pausen og FT før anden pause, så umiddelbart en overkommelig turnering.

Den lange:Tired

Satellit-turneringer har jeg ikke den store erfaring med og det kommer vel også an på den enkelte spiller om man har temperament til at skulle spille sig gennem x-antal niveauer for at spille sig til en billet.

Den heldige:Party

Vinde en billet ved lodtrækning her på TXP - PNM er utroligt glad for kaffe, så hvis du stiller et par kander frem, hvis du møder PNM til en liveturnering, så kan det være det hjælper på dine chancer Wink

Den pressede:0Smile

Få nogen til at stake dig

Glæder mig til at høre hvordan du får opfyldt din drøm. Det er muligt for små penge, Homer kom til WPT i Vejle sidst for et par dollar, så vidt jeg husker.

Jaxmandk, man, 19/08/2013 - 22:42

Tjah sandheden er jo nok at jeg ikke er en "ny" Gus Hansen eller Daniel Negreanu, Derfor er gevinsterne både i live og på nettet begrænset.

andrewdk: Jeg spiller DAPT turneringer med svingende resultater. Ingen 1. pladser at prale af men en 2. og 3. plads.... til små penge. Det var så før min drøm var at spille WPT eller Tour i Munkebjerg. Så de penge blev brugt til andet fornuftigt, ligesom de omkring 200 dollasser jeg vandt rimelig nyligt på nettet, nemlig til noget nyt tøj. Smile

Men ja det er bestemt en mulighed at bruge en gevinst fra et sted til en anden turnering.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mellembemærkning: Jeg blev først sådan rigtig hooked på større turneringer da jeg var med til DAPT mesterskabet i Aalborg i foråret. Fedt at spille med hvor der var så mange andre deltagere. Nød det grande!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DrunkSon: Tak for dine ord. Jeg kan KUN være ærlig, sådan er jeg. (og tro mig det er IKKE et godt udgangspunkt når man bluffer) Smile

Ja jeg drømmer om den store gevinst, som alle jo nok gør. Men rent faktisk drømmer jeg sådan set bare om at få chancen for det på et tidspunkt. Og det vil da komme. Nogle gange skal jeg bare af med lidt brok og det vil jeg også bruge denne blog til.

Det punkt du har meget ret i er at man som familiefar ikke har meget tid. Mine unger er snart 5 og 7 og de kræver en del. Det gør konen selvsagt også og så kommer der jo børnehavearrangementer og skolearrangementer og familiearrangementer osv osv osv, så tiden er meget kort til at spille liveturneringer. Og selv at spille på nettet er begrænset af kone og børn: ungerne skal først puttes kl 19.30-20.00 og dertil lægges så at de turneringer jeg så gerne vil spille efter kl 20, ja de varer så gerne 3-4 timer hvis man skal gå hele vejen. og med en stå op tid kl 5 såååå tjah det er ikke noget jeg kan holde til hver nat.

Nå men ikke mere klynk over familen der tager for meget af ens pokertid. De er jo dejlige, mine 3 piger.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SatansYngel: Uf nej....slet ikke den kedelige version. Ville undvære poker SÅ længe det ville tage at spare op.

Den mulige version... tjah den vil jeg gerne høre lidt mere om. Personligt spiller jeg lige nu kun på DS og PokerStars.... men tror da lige jeg vil lure Betsafe klienten lidt.... men du må da gerne fortælle mere Smile

Den lange.... er jeg lige nu igang med angående kval på DS til WPT Copenhagen... men ærligt.... fra freeroll over 2 D turnering til en 11 D til en 55 D og så endelig kval.... der er faaaandme langt... men det skal prøves... har

Har også tænkt mig at prøve den vej til andre større turneringer.

Den heldige.... mit held er i kærligheden til min kone og mine børn. Så selvom jeg nok er en af de få der drikker MERE kaffe end PNM og ALTID har kaffen klar hvis han dukker forbi så er mit held nok opbrugt andetsteds Smile

Den pressede.... at nogen... NOGEN som helst.... ville være så dybt dybt hjernefattig at stake mig... ved du hvad: godt nok er den sidste idiot ikke født endnu MEN der er sq ingen der er idiot nok at smide penge ud af vinduet aka efter mig... Smile

Og selvom der var... spille for andres penge... du siger det jo selv.. den "pressede" version. Hvis det var Hugh Hefner eller Mærsk eller lignende ville jeg være ligeglad og spille pengene op. Men en anden "halvfattig" fyr/kvinde der staker mig... nej jeg ville ikke kunne bære at miste deres indskud. Også selvom jeg som altid ville spille op til mit bedste. Så.... jatak og så alligevel....naaaah men tak for budet. Smile

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nah jeg må nok træde på bremsen og vente tålmodigt på min tur i rampelyset. For hvad er det lige man siger:

every dog has it's day........

Men overall... så tror jeg mest på at spille mig til en turn via kval eller via opsparing af gevinster fra andre mindre turneringer, net som live.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Men derfor er denne blog da slet ikke slut endnu.... kom bare med mere input, og da meget gerne med flere turneringer hvor der er gode chancer for at cashe bare lidt (SY... jeg vil vide mere om Betsafe)....

alle input er velkomne...sure som søde....

Ciao for now....

DrunkSon, tir, 20/08/2013 - 20:06

Hold da op hvor er du god til at beskrive familiefar "problemerne" godt. De rammer 100%.

Jeg kan også kun anbefale Betsafe (og deres daglige freeroll). Husk at oprette dig gennem Texaspoker.dk Du kan læse en anmeldelse her.

Jaxmandk, ons, 21/08/2013 - 16:34

Så har jeg fået tilmeldt mig betsafe... og tror jeg har gjort det rigtigt så det er igennem TXP....

Skal nok allerede spille freerollen iaften..... får se om der kommer modstand Wink

Desuden har jeg med 99% sikkerhed fået mulighed for at spille DAPT i Ølgod den 31/8.....

glæder mig vildt til livepoker igen Smile

Tror faktisk jeg vil føre dagbog herinde over resultater fra forskellige turneringer jeg deltager i.... både net og live....

så i må undskylde hvis jeg bare fylder jeres læsetid med noget der egentlig ikke er interessant for så mange.... men måske kan min dagbog føre til at andre kan hjælpe mig med råd til hvad jeg evt skal gøre bedre (hvis jeg nu ikke vinder alle turneringerne) Wink

Ciao for now....

Jaxmandk, fre, 23/08/2013 - 11:48

En lille succeshistorie....

Havde bare lyst til at pokerere iaftes....

Så jeg fandt en 5,5$ turn på Betsafe.... ikke så mange deltagere, gode chancer for penge og så kunne den jo ikke vare så længe...

Havde bare ikke set det var en rebuy og add-on turn... dem spiller jeg normalt ALDRIG..

Bestemte mig for IKKE at bruge mere end de første 5,5$ buy-in....

Der sad én ved mit bord... han gik all-in, all-in, all-in og igen og igen... og brugte nok 50-60$ på rebuy...

og de fleste af hans chips gik til mig.... hehe Smile

Så lå længe som chipleader og ventede bare på de gode hænder.... så var med temmelig længe...3½ time...

for selv de bedste starthænder kan bustes.... det blev jeg desværre også... men nåede top 20 ud af 213 (tror jeg)....

lidt over 30$ for 5,5$ i indskud.... det var sq okay... Smile

Det er sikkert småbeløb og uinteressant for de fleste TXPbrugere det her... men for mig en god succes..

ciao for now...

Btw.... resten var freerolls + 1 x 1$ turn jeg spillede iaftes.... der gik jeg ret bust hurtigt.... men hvad...

That's life..... sådan er Leif....

Ciao ciao for now....

Jaxmandk, søn, 25/08/2013 - 08:35

Hej igen....

Betsafe viser sig at være en rigtig god ide....

har spillet lidt cahgame derinde på de små borde... det har genereret et rimeligt overskud, mens de freerolls og 1$ turneringer ikke har været specielt gode.... har kun cashet i 1 freroll so far....

til gengæld så kedede jeg mig lidt iaftes (konen og ungerne var gået rigtig tidligt i seng... den mindste havde et eller andet problem så hun endte i vores dobbeltseng) så jeg så en 5,5$ turnering UDEN rebuy og med ret få deltagere....

den meldte jeg mig til og vi blev 91 deltagere...

Sidebemærkning..... jeg ELSKER Betsafe fordi der netop IKKE er mange tusinde spillere i hver turnering!

3½ time senere endte jeg på en 4. plads til lidt over 40$....

Sad også på lidt freeroll på DS og kom da i pengene på deres 50$ garanterede.... tror det var ca en ½$ jeg vandt dér....

Nå men det blev en hyggelig lørdagspokeraften igår....... ikke planen at det skulle være det.... trods alt er familien første prioritet.... men når omstændighederne så er sådan... tjahhhh KA-CHING... Smile

Så mine 100 kr er blevet til 650 kr på Betsafe... Smile

DAPT starter op igen.... og jeg skal til Ølgod næste weekend.... glæder mig....

Ciao for now....

Jaxmandk, man, 26/08/2013 - 08:18

Godmorgen...

Så sidder jeg her mandag med en blandet fornemmelse af hvordan weekenden gik... rent pokermæssigt altså...

Lørdagen gik godt med en del overskud.... det var jo dejligt..

Men så kom søndagen og der var meget husligt der skulle laves og ungers madpakker osv osv...

Om det havde noget at gøre med at jeg gik i negativ retning med min bankroll ved jeg ikke...

Jeg tror mere at jeg nok følte mig som verdensmester efter den gode lørdag. Smed 10$ ind i et cahgame og bustede ud efter kun 3 hænder.... på et stupidt call (kan jeg godt se nu) men tjah jeg følte mig jo uovervindelig...

Prøvede så også 1 5,5$ og 1 1$ turn søndag aften... det ved jeg nu jeg nok skal lade være med... ihvertfald den 5,5 der startede kl 22... jeg var sq nok for træt og havde mandag morgen i tankerne... ihvertfald tabte jeg en større pot...og istedetfor at kæmpe mig op igen gik jeg ind i den næste hånd med fornemmelsen af at: nåja hvis jeg taber kan jeg da komme fornuftigt i seng...

Ihertfald er konklusionen at jeg skal tænke mig om med hvilke turns jeg spiller.....

Min eneste "trøst" var at sidde og følge DAPT i Tjekkiet... hvor det desværre også bustede for vores danske chipleader til en rigtig god 5. plads... så det er altså ikke kun mig der kan "smide" en chiplead overbord... det er træls men det kan ske for alle...

Nogle gange skal jeg vist bare mindes om at jeg IKKE er verdensmester og at en "verdensmester" også kan tabe....

Nå... men jeg har da stadig en del penge på Betsafe.... de skal så bruges fornuftigt.... så jeg derinde forhåbentlig kan vinde buy-in til Fall Tour på Munkebjerg... DET er mit mål...

Apropos det så havde jeg en FB-korrespondance med dem fra Munkebjerg fordi jeg lige ville vide hvad det Re-Entry betød ved de kvalturns som de havde slået op til Fall Tour: Åbenbart er det at man kan rebuy in i kvalturneringen og det er IKKE lige noget for mig....

Havde ellers regnet med at ville spille en kval men synes det er lidt irriterende at hvis man(jeg) slår én ud og derfor nærmer mig en præmie, så kan vedkommende bare betale igen og være med... det har JEG ikke råd til...

Jeg havde håbet at det ville være en kval for den "fattige" mand....hvis i forstår...

Det er bare min egen irritation og ikke kritik af Munkebjerg for de bestemmer jo helt selv...

Hmmm et spørgsmål tilsidst: er det bare mig der er en kranky "fattig" spiller? Bitcher jeg bare for meget?

ciao for now

bjorna1980, man, 26/08/2013 - 09:52

Det sidste først: Når der er åbent for re-entry, kan folk naturligvis ikke bare købe sig ind lige før pengene. Uden at have tjekket op på det, betyder det sikkert at man kan købe sig ind én gang per startdag (der er nok nogen der har mere styr på det end mig). Dermed bliver feltet naturligvis større og du risikerer naturligvis at rende ind i spillere du tidligere har slået ud, men det er nok prisen man må betale for at Munkebjerg kan afholde disse store turneringer på dansk grund.

Jeg synes ikke det skal skræmme dig fra at deltage. I stedet for at se på det som at nogle deltagere kan købe ekstra chancer, kunne du jo bare se på dem som nye deltagere, der gør puljen større, så du kan vinde mere Smile

Mht. dit onlinespil vil jeg, uden at det skal suge alt det sjove ud af det, anbefale dig at læse lidt om Bankroll Management. TXP har nogle fine artikler. De ligger her: http://www.texaspoker.dk/bankroll-management

Jaxmandk, man, 26/08/2013 - 12:47

Bjorna...

Tjah du har da egentlig ret mht Munkebjerg.... og jeg skrev jo også at jo er op til dem hvordan de vil kreere deres turneringer.

Jeg kan godt se jeg skrev det lidt som sludder... jeg ved godt der nok kun er én rebuy og at det ikke kan ske sidst i turneringen... mente bare at når jeg havde slået én ud og var kommet DET skridt nærmere... så synes JEG personligt det er træls de bare kan betale sig ind igen.. Smile

Men tak for din optimisme med at der bare er flere penge jeg kan vinde... gid jeg havde samme tiltro.. Wink

Jeg spiller poker for hyggens skyld... og i DAPT-regi og andre livepoker events har jeg kun mødt skønne mennesker.... men jeg spiller nu også med for at vinde.... ellers var der vist ingen grund til at spille. Smile

Læse lidt om bankroll-management... tjah det er da vist en god idé.... det vil jeg gøre når tiden er til det.. Smile

Tak for din respons... skrive gerne igen Smile

ciao for now...

DrunkSon, man, 26/08/2013 - 15:34

Dejligt at høre, at der også er gode dage Wink

Du er bestemt ikke den eneste "fattige" spiller på TXP. Vi er mange, der spiller Freeroll's, og de fleste af os (af dem jeg kender) spiller sjældent dyere turneringer end 10$.

Jeg tror du er tæt på prototypen af den gennemsnitlige TXP'er Wink

Jaxmandk, man, 26/08/2013 - 22:19

DrunkSon....

Hmmmm har du set mig? I fuld størrelse?.... hold da kæft en prototype... lol

Nahhh det går op og ned ikke.....

ligesom idag hvor jeg får 2 hjerneblødninger i cashgame..... og smider 40$ ialt... Oups

men de må jo spilles ind igen....

Min plan er at vinde de 1100 buy-in til Fall Tour (og så skal der IKKE komme dage som idag igen) eller at spille en kval turnering....selvom det åbenbart er rebuy....

Juliie, man, 28/10/2013 - 01:28

Hej Jaxman

Freerolls er godt at starte ud med, så kan du jo altid hoppe på sat's til live tuneringer med de penge du vinder igennem freerolls.

GL!

Mvh. Julie Laughing out loud

Jaxmandk, søn, 01/09/2013 - 21:49

F... i helv... da for fan... da også....

en f.... ski.. lor.. pokerweekend.....

spiller fan... krafted.. ikke poker igen før helv... fryser til is.....

godnat!!!!

Jaxmandk, tor, 19/09/2013 - 09:07

Hmmm siden sidst er der sket det at jeg har tabt alle pengene jeg havde indestående .... og der kommer ikke flere penge på mine spilkonti (ihvertfald ikke før den 1. Smile )....

Jeg satser mine november lommepenge på at spille kvalifikationsturnering i Munkebjerg Vejle den 7. oktober.

Så må vi se om det giver lidt pote.

Faktisk er det også det eneste tidspunkt jeg KAN spille livepoker før midt i november.... pga hvordan turneringsplanen er struktureret og hvordan vores familiekalender ser ud.

Så min satsning på at komme ud og spille flere live turneringer... ja.... i kan jo gætte selv...

Men KVAL den 7. oktober i Vejle..... wish me luck... Smile

Jaxmandk, tir, 24/09/2013 - 12:33

Så har i mig tilbage.......

Hmmm jeg sidder lige nu og har megalyst til at spille poker... men jeg har ikke lyst til at tabe flere penge.. og lige nu føler jeg at alle situationerne går mig imod....

eks: ai med qq mod 55 og der kommer en 5 på bordet.... trips med et eller andet og der kommer en str8.... etc etc etc....

Nu er det så heller ikke den 1. endnu.... så lidt ligemeget er det lige idag... men sidste dag fandt jeg en prtsc af en royal flush jeg havde engang for en del år siden på et cash bord....

og det gav mig bare lyst til at spille cashgames igen.... dog i den meget lave ende....

SÅ.... min nye tanke er at jeg vil spille både turns og cash.....

jeg spiller hos DS, Pokerstars og Betsafe.... hvor er det efter jeres mening bedst at spille cash og hvor er det bedst med turns...?

Umiddelbart kan jeg godt lide turneringerne hos Betsafe men problemet er at hos dem er det meget RB og det er ikke liiiiiiige min stil.... og deres turneringer starter og slutter desværre lidt skævt for mig....

Men kunne godt bruge et rigtig godt råd... og evt også om der er andre steder der er gode at spille?

Jeg har desværre tendens til at tænke jeg er verdens bedste pokerspiller når det går godt...og satser så desværre lidt meget.... jeg skal dælme tage mig i nakken og spille langt mere fornuftigt denne gang...

Opsummering....så er jeg tilmeldt til Kval til Fall Tour den 7. oktober.... og efter sidste besøg derinde så er vi nu 3 tilmeldt: mig selv, min nevø og 1 til... Smile

Glæder mig faktisk vildt til den turnering.... og også at se Munkebjerg Casino og stedet... har jo kun hørt meget godt om det... Smile

Men hjælp mig lige.... og giv mig gode råd....