En sjov turnering at vinde !!

Mit første blog indlæg skal handle om den store oplevelse det var at vinde billetter til Champions League finalen LIVE.

XLBet (Ipoker) kørte 5 satelitter a 5,5$ om en finaleplads med 25 mand, om 2 billetter til Chl. finalen i Rom 2009 og 1000$ til nr 2-6, hvor Barcelona skulle spille mod Manchester United (som er mit favorithold),skulle spilles søndag 24 maj, 3 dage før den rigtige finale.

Jeg meldte mig til den første og røg ud som nr 6, hmm ingen finale, så tog jeg den dagen efter og donkede ud ret hurtigt. 3 dagen kunne jeg ikke da den var en onsdag og som mange ved spiller jeg selv lidt hyggbold der, nu var der kun 2 chancer tilbage og den ene skulle bruges torsdag, der lykkedes det mig så at komme i top 5 af ca 30 mand og finalen var hjemme, nu skulle vi bare vente til søndag.

Det blev søndag og der skulle spilles finale, og som så mange andre søndage var der vel ca 5 andre turneringer der skulle spilles, de startede lidt efter lidt og der blev spillet lidt poker, noget mere stramt end andet, og til sidst sad jeg kun med XLBet finalen som jo havde en lidt højere prioritet end de andre.

Vi kom ned på 6 mand, og vi var nu sikret en gevinst på min 100$ så lidt ville vi da få for vores tid, efter ca 3 timers spil ender jeg HU med zearow123 og vi spiller i godt ½ time hvor vi skiftevis er oppe og nede for til sidst at ende med denne hånd.

Hero J4
flop 356
Der bliver bettet og kaldte
Turn J
bettet raiset og AI
Villain viser stolt 33 op
River 7
Dang Hero fik sin streg.

5 minutter senere ringer XLBet for at ønske tillykke og minder mig lige om at jeg ike var uheldig i den sidste hånd, nej men er det ikke også snart dokumenteret at poker er et held spil ?? Derfor jeg vinder af og til vil flere af jer mene. Nå jeg skulle i seng men kunne knap sove da jeg skulle have fundet en at tage med, konen mente der skulle en med der havde interesse i fodbold (altså ikke hende selv), min søn på 15 år var et oplagt emne, men han lider af køre, luft og søsyge så det ville nok blive en mareridtstur for ham at skulle med. Så valget faldt på svoger (Elvissly).