Omaha, cash og turnering.

Omaha

Hej,

Jeg er må indrømme jeg er blevet rimeligt godt grebet af Omaha på det seneste. Jeg har kun spillet lidt, men er begyndt at gå mere i detaljer med mit spil og scorede også en lækker første præmie i en Omaha turnering  for nyligt.

Der er meget Omaha guf på nettet især synes jeg Hastings og Galfond er spændende og lære fra.

Det jeg mest er på udkig efter er noget spændende Omaha værktøj som mining programmer, analyserende software osv.

Omaha er lækkert fordi mange især gamle Holdem spillere tager meget fejl af spillet når man spiller cash og det er til tider nemme penge.

Jeg kunne godt tænke mig at høre om der er andre, der har spillet Omaha i længere tid som har erfaring fra sider der udbyder meget Omaha med god value? Også om I er stødt på nogle gode sider som udbyder nogle gode videoer.

Jeg har også kigget i Omaha hand ranking guide her på sitet, som jeg synes er meget spændende. Dog skal det lige nævnes at QJT9 i double suited udgave godt kan blive farlig at spille med kun trejde eller fjerde til nutflush. Så ja den rammer rigtig meget men kan den ikke også ramme lidt for meget af det der ikke ligger i den høje ende? Lad os sige jeg rammer nutstraight på floppet med den så kan modstander vel også ramme samme straight men måske ramme højere straight eller for den sags skyld flush med lad os sige KQJTds.

Ligesom der snakkes om Pokerstove til at analysere modstanders range i Holdem,så man kan finde ud af hvad der helt præcis spilles. Er der så også noget godt software man med fordel kan bruge i Omaha? Måske noget mining software eller lignende. 

Det må indrømmes at jeg er blevet lidt træt af holdem, fordi jeg tit oplever i store vigtige hænder at modstander suger en runner runner når man rammer stort på flop og har ham outkicked blandt andet.

Nogle gange kan man sidde og skraldgrine over hvor dårligt der spilles på små stakes at det næsten er uudholdeligt morsomt og man bliver nød til at tage en lille pause fra bordet Laughing out loudLaughing out loud

Blandt andet små pocket par som 2266 hvor folk går helt amok med dem efter de ramt helt forbi boardet.

Tror jeg skal fortsætte lidt med Omaha Wink

Når nu vi snakker morsom så faldt jeg da også lige over det her bluff til $100.000: http://www.youtube.com/watch?v=cOe0vatHo3k 21 baby :P lol

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, fre, 14/09/2012 - 15:57

Dejligt med lidt Omahalæsning.

Istappen, fre, 14/09/2012 - 18:28

Jeg er helt vild med dit arbejde i Photoshop Smile

Er i øvrigt enig i at man skal spille QJT9 varsomt, men personligt mener jeg den er mere end spilbar. Ligesom alle andre hænder i Omaha, er det dog vigtigt man forstår at læse boardet korrekt, spille i position osv.

Tager af og til selv nogle session i PLO (selvom det er for sjældent - jeg burde spille flere), men har ikke OmahaManager og har ikke lyst til at spille uden stats/regnskab. Forsøgte at erhverve mig OM1 for nyligt, men det lader ikke til at være muligt at købe andet end HEM2 og OM2? Anyone?

LuckyDude, fre, 14/09/2012 - 18:41

Altid spændende med lidt Omaha læsning Smile

Nu er de fleste hænder spilbare i Omaha - i hvert fald PLO deepstack(100BB eller mere).

Det de fleste NL spillere glemmer, og som jeg ser som de 2 vigtigste justeringer man skal foretage i skiftet er:

  • Position er KONGE, og så uendelig meget mere vigtig end i HoldEm
  • Omaha er så meget mere et flopspil end HoldEm

Spiller selv en del PLO og overvejer faktisk at skifte helt til PLO.

Ender nok med at blive mit vinterprojekt for 2012/2013 at spille PLO seriøst og komme bedre ind i spillet.