Så vil jeg da med på blog-vognen!

Rart at se de nye tiltag der er blevet gjort med blogsektionen her på Texaspoker.dk og ikke mindst den høje kvalitet i de seneste to indlæg. Det giver jo en lyst til selv at gå i gang!

Som nogen måske ved, spiller jeg primært NL heads up cash game - primært på Pacific-netværket, da fiskene på dette netværk af en eller anden grund stadig står i kø, til trods for, at der på det seneste også er dukket langt flere regs op - også på de limits jeg spiller (primært NL 50 med enkelte prøveskud på NL 100).

Formålet med denne blog er at fortælle lidt om min vej mod mit første delmål: At spille min Pacific rulle op på $ 10.000! Jeg startede med at indsætte $ 50 på min Pacific-konto og sammen med upfront bonussen havde jeg lige godt $ 60 at spille for. I begyndelsen grindede jeg primært $ 5 HU SNG's til rullen var vokset til ca. $ 200, hvorefter jeg skiftede til $ 10 HU SNG's. Via stram bankroll management og temmelig hård disciplin (bortset fra en enkelt fuldemandssession, hvor hele rullen var blevet tabt, hvis ikke jeg havde vundet et meget vigtigt coinflip i en HU SNG med et alt for højt buy-in) er rullen i skrivende stund vokset til $ 3.420. Så der er stadig lang vej til målet! På det seneste har jeg primært spillet NL heads up cash game, afvekslende med HU SNG's og short handed 6 max cash game og en enkelt raket i ny og næ. Planen er at spille NL50 indtil jeg (forhåbentlig) rammer $ 5.000, hvorefter jeg vil rykke op til NL100.

Dette var introduktionsbloggen! I den næste blog vil jeg berette om en meget mærkelig session jeg havde i går, hvor jeg over kun 130 hænder vandt mere end 4 buy-ins fra en stakkels Australier. Jeg har ganske enkelt aldrig oplevet noget lignende...

Skriv en kommentar
Mazter81, fre, 05/06/2009 - 21:58

Spændende... Ser frem til fortællingen om sessionen mod aussien... Der er nok lidt for lidt fokus på HU her på sitet Wink

GL i øvrigt med dit US$ 10K-projekt

Ender, søn, 07/06/2009 - 19:56

Jeg hører også meget gerne noget mere om dit HU spil.
Jeg har selv spillet rigtig meget HU, men har på det senest været hårdt ramt af uskrub på den front.

Jeg vil meget gerne høre om du spille med en form for strategi i dine HU's eller om det veksler meget afhængig af modstanderen.

BimBam, man, 08/06/2009 - 11:39

Spændende projekt. Det skal du nok nå, og jeg glæder mig til at følge det.

Estar, man, 08/06/2009 - 15:50

@Alle: Tak for kommentarerne!

@Ender: Nej, jeg har som sådan ikke en fast strategi, da jeg i meget høj grad tilpasser mit spil i forhold til modstanderen. Dvs. i starten af en session er jeg meget tight/afventende og prøver at samle så mange reads som muligt. Kan man overhovedet tale om en generel, overordnet strategi er det nok, at jeg ikke gider bruge tid på at spille mod dygtige modstandere!