WPT Malta & Las Vegas

erik smith

Mit eventyr på Malta stoppede ikke brat men blev en lang og kedelig affærre på Day 2, hvor jeg var kortdød. Jeg vil ikke gå i detaljer med hvordan det gik, da i kan læse om turens udfald her på min Poker History blog. Jeg var frisk, veludhvilet, nyklippet og havde en pose fyldt med skrub-bananer med i tasken, men lige lidt hjalp det.

Den gode optakt blev ikke fyldt op med gode kort, gode setups eller et nemt bord. Jeg er dog glad og tilfreds med måden jeg spillede på. Jeg beviste overfor mig selv endnu engang at jeg har mange forcer når det kommer til live turneringspoker. Jeg kan geare op og ned efter behov og styrke. Men nok om det, for de interesserede kan i læse min engelske blog.

Jeg havde en god tur til Malta og fik set meget til flere af mine venner på øen. Dem som havde tid naturligvis... Desværre er det sådan at man ofte taler med en mange om at man skal ses men når man så står på øen kommer der 117 ting i vejen for at mødes. For mig handler det om at prioritere og have vilje til at holde venskaber ved lige. Det er nogen bedre til end andre.

Jeg hyggede mig rigtigt meget på øen og kommer stærkt tilbage til foråret, når Malta igen er sjov at besøge. Januar, Februar og Marts er ikke just de festligste måneder på øen, men så igen, Danmark kan vist ikke prale af vejret...

Imorgen smutter jeg til Las Vegas med en god kammerat som jeg havde en fantastisk tid med på Malta i mange år. Hans kone, som også er min veninde, tager afsted samme tid med hendes veninde. Vi skal bo på forskellige hoteller og rejser ikke sammen som sådan, men vi alle får mulighed for at mødes til en iskold øl og noget lækkert sushi er jeg sikker på.

Min kammerat og jeg skal bo på Cosmopolitan som er et nyt lækkert hotel i City Center. Jeg skal nok mødes med Andrew Robl og Antionio Esfandiari, hvis de er i Vegas i den kommende uge. Som flere af jer nok ved er der WSOPE på samme tid, så flere pros er bortrejst, men det stopper os ikke i at hygge i Las Vegas.

Min computer bliver hjemme og istedet tager jeg 7 creditkort med så jeg kan sikre mig underholdning og god mad mens jeg er på farten.

Læs min poker blog hvis i vil vide mere om WPT-forløbet.

 

God vind!

Skriv en kommentar
andrewdk, tor, 29/09/2011 - 14:07

Det lyder som det søde liv!
God tur Smile

Istappen, fre, 30/09/2011 - 10:24

Jeg var frisk, veludhvilet, nyklippet og havde en pose fyldt med skrub-bananer med i tasken, men lige lidt hjalp det.

Det var dér det gik galt - alle ved at styrken sidder i garnet, ligesom Samson.

God tur til Las Vegas. En skam vi ikke fik set mere til hinanden mens du var på Malta, men det passede skidt sammen denne gang. Du spillede jo WPT og de dage du havde "fri" havde jeg andre planer. Håber vi ses hernede næste gang - jeg har på fornemmelsen det ikke er sidste gang du kommer forbi. Nu bliver det godt nok ikke til TXP-ugen, som først antaget, men er sikker på du nok skal få dit poker/hygge behov dækket med drengene i L.V.

Tager de egentligt Magasin-kort i Vegas? Wink