Video som straf

Dreng skriver på tavlen som straf
Jeg har de sidste 2 uger ikke spillet meget poker. Jeg har haft travlt med to andre projekter. Jeg har samlet alle de dyre og meget dumme "Herocalls" jeg har lavet i Omaha til dato.
 

15.000 hænder, 12 dumme calls

12 stks "herocalls" virker måske ikke af meget på 15.000 hænder, men det er det efter min mening. Nogle vil måske betegne dem som "tilt calls", men jeg har været i nogenlunde balance i de fleste af tilfældene og kan mærke problemet skyldes mine mange år som Hold'em spiller.

Jeg har spillet i rigtigt mange spil, hvor man simpelthen vil blive kørt midt over, hvis man ikke var i stand til at check-calle 3 streets, lege sherif og tage pots ned fra over-aggro spradebasser med en semi-svag hånd. Det er en vane jeg skal lægge fra mig når jeg spiller Omaha.

Det skal dog siges, at jeg af og til læser modstanderen rigtigt og kalder et bluff - dem har jeg dog segmenteret fra, da denne video skulle være min straf for at lave så mange dumme fejl.

Se videoen her i to dele:

Del 1:

 
Del 2:

 
 
Jeg håber, at komme igang med at spille mere i september, hvor jeg skal til Malta for at spille WPT. Jeg regner med at træne NLHE turneringer op til WPT, og derfor vil mit Omaha spil blive nedtonet lidt til fordel for NLHE online tours.
 
Tak fordi I læste med.
 
God vind derude!

Erik

Skriv en kommentar
Meincke, tir, 23/08/2011 - 18:49

Utroligt som man altid kan grine af andres dumheder. Jeg synes i hvert fald det var sjovt at se, men kunne 100% sikkert lave en video på akkurat samme måde, hvor at man bare kan nikke hovedrystende til og tænke "Tag dig nu sammen"

Noget jeg lige lagde mærke til var at du kun postede hændede hvor du Hero-caller og taber. I bund og grund bør man jo nok se på alle sine Hero-calls også dem, hvor man vinder, da du trolds alt i en del af potsne vil være god. Bare ikke ofte nok.

Men fin video, mest af alt som note til en selv og det er helt sikkert noget alle burde prøve at gøre.

Istappen, ons, 24/08/2011 - 09:36

Fine eksempler i de to videoer - og så er det dejligt at høre din sprøde røst igen. Smile

Håber der kommer mere video fra dig - evt. hvor du viser hvordan man godt må spille. Det tror jeg mange her vil sætte pris på - jeg ville i hvert fald.

bjorna1980, ons, 24/08/2011 - 11:29

Fin ide at straffe sig selv. Desværre mistede jeg ret hurtigt fokus da ikke alle heros/villains holecards i en del af hænderne (uden for videoområdet i de "øverste positioner&quotWink - Er det kun hos mig den er gal?

Meincke, ons, 24/08/2011 - 13:03

Nej bjorna det gør den også hos mig.