Poker som videnskab

Mike Cribari, Erik Smith & Henrik Witt, Cypern, Maj 2008

... (fortsættelse af sidste blog)

Min indgangsvinkel til pokeren bliver nu ikke længere månedslønnen. Målet er nu, at blive en bedre pokerspiller der fokuserer på spillet og foretager rigtige beslutninger fremfor fokuserer på bundlinje, swings og badbeats. Jeg vil gribe pokeren an som et studie og fokusere på indlæringen på langt sigt, da min bankroll er solid og de kommende standpunkskarakterer ikke betyder noget.

Erik Smith, en knægt på skolebænken der har lang vej til målet, som er at være en lykkelig og glad pokerspiller. Jeg ved jeg har talent og har lavet resultater, men det alene er ikke nok. Jeg har ladet mig inspirere af Peter Hallberg, der i skrivende stund er en af Danmarks mest interessante pokerbloggere med en nørdet og akademisk indgangsvinkel til pokeren. Læs hans blog her på siden og på Coinflip.com.

 

Samtale med en gammel ræv

En lang samtale med en gammel ræv i gamet, Henrik Witt, gav en påmindelse om at poker ikke er nemt og bør anses for et livs langt studie. Henrik, som jeg mødte til Aussie Millions i 2005, sagde følgende i vores skypesamtale: ”Da jeg tjente flere penge på poker end på forretningen, læste jeg alle pokerbøger der var til rådighed, for hvis een linje i bogen ville øge min win-rate med blot 1-2% betød det enorme summer på årsbasis”.

Jeg købte samtidig et medlemskab til hans site PokerUni.dk, hvor jeg har nydt at se nogle særdeles gode vidoer med Rasmus ”Jungleras” Nielsen, som jeg drak nogle øl med under EPT i Prague for nogle år tilbage, en sympatisk herre med godt styr på pokeren.

Note to self: Lær at forstå og håndter pokerens ufatteligt mange elementer og udfordringer. Når du mestrer det, kan du ikke andet end at vågne op stolt og respektere dig selv!

God vind,

Erik Smith
 

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, fre, 22/07/2011 - 13:10

"Målet er nu, at blive en bedre pokerspiller der fokuserer på spillet og foretager rigtige bestlutninger fremfor fokuserer på bundlinje, swings og badbeats"

Det kan være det er DER jeg skal hen for at komme videre.

Sir Hardtrance, fre, 22/07/2011 - 13:58

Det er baer skide svært at komme over i en turnering hvor man ryger ud på "korrekt spil" gang på gang

GeneralVux, fre, 22/07/2011 - 18:47

Tak Erik. Det er jeg sgu glad for at høre Smile

GeneralVux, fre, 22/07/2011 - 18:47

Tak Erik. Det er jeg sgu glad for at høre Smile

... og fin blog i øvrigt.

ErikSmith, tir, 26/07/2011 - 09:38

Tak for jeres feedback Smile