Omaha Strategi & Exit

exit

I sommers startede jeg denne blog med henblik på at gribe pokeren an som en videnskab. Det gået meget godt og mentalt har dage med store tab ikke påvirket mig synderligt. Jeg tilter ikke og jeg kommer ikke i dårligt humør. Jeg har sågar fået en plads på Pokerkontoret her i KBH, hvor jeg sidder sammen med 8 andre prospillere. Det er rigtigt fedt at komme ud af huset og have selvstændige kollegaer som jeg.

Jeg har måske skrevet det før, men det ligger helt fast at de to ting jeg savner mest ved Malta er kammeratskabet og mine kollegaer. Ikke vejret. Ikke byturene. Jeg havde et fortrinligt job og kanon kollegaer men jeg var nået til at punkt hvor jeg skulle videre i livet. Jeg har aldrig oplevet det, men jeg forestiller mig, at det er det samme når man hører om folk der går fra hinanden i et forhold der ellers er perfekt og fyldt med kærlighed.

I sommers skrev jeg følgende blog: 82 timers poker på 11 dage

Jeg vil i denne blog følge op og runde det tema af som jeg startede. Jeg har i min seneste blog på PokerHistory skrevet om mine evner som pokerspiller. Min store force er tålmodighed, besindighed og evnen til at fokusere i mange timer foran computeren med 4-6 borde kørende.

I denne blog kommer jeg med en opfølgning på hvad jeg vil fokusere på i November & December. Det kan blive i længere tid...

 

PLO STRATEGI – 2

  • Spil kun 4 borde
  • Fokuser på at lave gode noter. Hvordan spiller folks deres draws, made hands osv.
  • PLO er et position spil mere end noget andet.
  • Vær mere aggressiv på flop med nut-draw hands med 12+ outs. (Float er sværrere i Omaha men er faktisk blevet nogenlunde til at udnytte disse spots med succes. Jeg skal dog lære de basale ting først)

 

KEY NOTES (fra min poker dagbog)

  • Stop med at betale med flush vs flush. Løsning spil færre hænder som ikke er med i med i ”the ultimate starting hands”
  • Spil ikke drawing hands OOP.
  • Drop små double par som 5533.
  • Gå hvis spilleren til venstre 3-better og 4-better dig hele tiden. Umuligt at spille.
  • Hold fokus på nut drawing hands. For dyrt at chase 3rd nuts etc.

 

Dette bliver min strategi de næste 2 måneder hvor jeg har en kontorplads som er dedikeret til at få logget en masse pokerhænder. I kan følge med på min engelske blog. Der er desværre sket en misforståelse, som der sker i selv de bedste parforhold fyldt med kærlighed. Administrationsgangen her på TXP har påpeget at jeg for ofte skriver blogs, hvor det kræves at man læser min engelske blog for at få ”value” og forståelse for mine blogs. Det startede her og slutter her til aften.

Jeg har desværre ikke tid til at oversætte mine blogs og vi er derfor blevet enige om at jeg bør stoppe, da det ikke kan være anderledes.

Jeg takker for jeres kommentarer og håber i har nydt den korte tid jeg har haft her på sitet. Jeg ønsker TXP og jer medlemmer pøj pøj med spillet. Mit næste stop bliver enten Prauge eller Venedig hvor der er WPT i December.

 

Tak for nu

Erik

 

Skriv en kommentar
tigerfinn, fre, 04/11/2011 - 01:15

Jeg håber du vil deltage i trådene, selvom du ikke blogger mere.... Sad

Istappen, fre, 04/11/2011 - 09:35

Hej Erik,

Nu hvor du selv bringer det op i det offentlige forum, vil jeg også gerne svare her.

For det første, tak for din indsats - jeg har læst alle dine blogs med stor interesse og set frem til at se hvad der kom fra dit blækhus næste gang.

Det er med ærgelse at jeg her til morgen kan læse din afskedsmail, men jeg kan forstå at du ikke har ønsket at lytte til/efterkomme vores bekymringer og forslag til ændringer, og at der eksisterer en interessekonflikt i dit bloggeri her på siden.

Vi sætter pris på alle vores VIP bloggere og den indsats de lægger for dagen for at gøre Texaspoker.dk til et større og sjovere site at besøge, men det er desværre ikke altid vi kan nå til enighed om det hele, hvilket så har været tilfældet her.

Jeg finder dine blogs via Facebook i fremtiden, så jeg kan holde mig opdateret om hvad der sker i CPH og Don-E's liv. Smile

Igen tak for din indsats og alt mulig held og lykke med dit site.

Sir Hardtrance, fre, 04/11/2011 - 10:41

Ja det var da træls at en af de bedste bloggere sådan bare forsvinder. Du må shippe din FB info i en PM så jeg kan følge lidt med.

GL

dvdl, fre, 04/11/2011 - 10:51

Sovt var faktisk en ting jeg selv har tænkt over flere gange at det er pisse irreterende at få en teaser og så skal videre på et andet sted at læse Wink

Men tak for dine blogs trods alt Wink

Ender, fre, 04/11/2011 - 11:15

Øv, synes dine Blogs om plo var super gode og havde da helt klart foretrukket at læse dem her på texaspoker.dk.
Måske jeg kigger forbi din egen Blog en dag, dog bliver det ikke via Facebook.
GL med plo projektet.