Ups, der røg rullen på stars

Jeg havde i starten af året sat mig selv følgende mål:

  • at jeg skulle opnå silver star på Pokerstars i minimum 4 mdr i det kommende år.
  • Opnå et overskud på online poker på 1K$.
  • Afprøve heldet i en af de store søndags tours.

 

Startede lidt på en frisk i Januar, da det meste af rullen blev hævet ud i december mht skat, da jeg så var i even.
Det startede lidt skidt ud på stars ligesom december var blevet afsluttet skidt. Jeg måtte derfor udnytte lidt af stars årskifte bonus. Indskudet blev næsten spewet væk inden jeg fik analyseret mig frem til nogle af de dårlige vaner jeg havde fået mig i bla. HU sng’er.

Der blev skiftet over til noget cash NL og PLO og herfra gik det pludselig den rigtige vej, samtidig kunne jeg se da vi var midtvej i måneden at der sagtens ville kunne hentes de 750 vip point der skulle indspilles for at jeg kunne blive silver star.

Ca den 20 januar når jeg de 750 point og rullen er godt på vej mod de 400$.
Her beslutter jeg så at jeg da godt kunne begynde at prøve at se om jeg ikke kunne kvalle til Sunday million via en double-triple skoot out. Det skulle vise sig at være en rigtig dårlig beslutning jeg gør mig her.
Sideløbende med mit cash begynde jeg derfor at spille en SNG eller to. Ikke nogle dyre nogle, bare dem til mellem 2-11$. Det gør dog at rullen stagnere og til tider skrumper. Nok fordi cash bordene ikke får helt nok koncentration og der ryger lidt på SNG indskud.
Det lykkedes selvsagt ikke at kvalle, men I sidste weekend i januar er jeg fast besluttet på, at der nu bare skal kvalles til Sunday million eller Turbo million. Efter lørdagens forsøg og cash spil ved siden af, ryger rullen ned omkring de 200$, da jeg vist også tilter lidt i plo.

Søndag synes jeg så lige igen at det skal have et skud, men som udgangspunkt var planen at det kun skulle være et forsøg. Jeg prøver en af de der hyper turbo double shoots med 500 chips til ca 20$. Jeg kommer på FT og der er vist 4 sæder og nummer 5 får 160$. Desværre ryger jeg som den anden 2 på et beat hvor jeg rykker til midten med et A i late og får et kald af en med Kx. Man kan som sagt ikke sidde og vente særligt længe på en hånd og havde jeg vundet den 60/40 tror jeg at jeg med ret stor sandsynlighed ville have havnet i top 5.

Problemet var dog at det FT gjorde mig stædig og jeg derefter afprøvede mit held i adskillige af disse hyper turboer til 11$. Uden held.

Da rullen er nede i ca 90$ går jeg over og forsøger en raket i HU SNG’er.
Som det kan ses på nedenstående pokersharks udtræk startede raketten godt ud med en vundet 4 persons HU til 11$ derefter en sejer i en HU til 32$ og derefter videre til en 55$ HU hvor jeg kommer rigtig godt fra start mod en som tilsyneladende er rigtig god til at multitable HU’s. Han spiller 4 stk turbo HU’s samtidig plus 2 andre mtt borde.

Desværre kommer jeg rigtig dårligt til midten med AQs, da han kalder med KK pre. Herefter tager han den sikkert i hus.

Herefter siger formen som pokersharks angiver vist ALT.
 

Konklusionen på en god måned med at rigtig dårlig afslutning er efter min mening at jeg skal holde mig til at short stacke cash bordene og max spille 6-11$ HU’s som jeg normalt gør.
Der skal under ingen omstændighed spilles flere hyper turbo double shoot out kvals, og hvis der af hensyn til afveksling skal spille SNG’er skal det vist gøres uden at spille cash ved siden af.

Godt at en ny måned er startet, så må jeg vist starte på en frisk igen på stars.
Målet for februar er at få bygget lidt rulle igen. Samlet nok vip til at beholde silver star og samle FFP til Turboen.
Desuden skal der spilles lidt live i Horsens, det bliver sjov. Her skal der spilles super tight, for movesne og bluffne skal nok komme i rigelige mængder fra resten af bordet. Big smile Wink

Skriv en kommentar
MrNielsen, ons, 03/02/2010 - 20:34

Citat Ender"i-just-donked-my-roll-of"
Desuden skal der spilles lidt live i Horsens, det bliver sjov. Her skal der spilles super tight, for movesne og bluffne skal nok komme i rigelige mængder fra resten af bordet

Sømanden må denne dag kun kaldes StrammeFar. Jeg spiller som altid Ultra stram ABC poker.

Men træls med din ultimo januar. Sad