Frk Turbo og Frk Hyper SnG

Nedtur...

I december måned var det gået super godt med Frk Sng og i Januar var forventningerne derfor store.

Lagde ud med at lege lidt med Frk Turbo FR, men et eller andet gik galt, for min heater fra December fortsatte ikke. Jeg ramlede ind i lidt negativ varians og vandt ikke mine flips på boblen, det førte til dårligt spil og dumme beslutninger, så 8 dage inde i Januar var jeg nede med 150$ på 7$ Sngs og jeg havde kun spillet 40 FR SnGs. L (Havde dog i samme periode spillet 32 Hyper SH SnG, hvilket kun havde givet et underskud på 10$.)

Det var vist tid til en pause….

What to do...

Nåh, men måtte jo prøve noget nyt for hende Frk Turbo FR var ikke sjov at lege med. Så efter en uges pause, valgte jeg at starte lidt lir op med Frk Hyper SH. Jeg valgte en blid start, da rullen var i bund, og første session blev til bare 3 stk SnGs, men det gav et overskud på 19$, næste session et par dage efter var på 7 stk og gav 17$. Så var der ellers varmet godt op under Frk Hyper 6 Max og over 8 sessions med i alt ca 130 SnGs, var der kun en enkelt gang, hvor Frk Hyper ikke var ”On fire”.

Fra at være ned med ca 160$ på Frk SnG havde Frk Hyper skrubbet mig op i et overskud på ca 120$ og ROI var fået fra et stort negativt tal til ca +10%. Smile

 

Frk Hyper Skrub forelsker sig i en anden...

I slutningen af måneden stod den på en Team Viewer session med Mr LongHit. Jeg ved ikke hvad der skete den aften, men først observerede jeg Longhit i en mindre god session, hvorefter han overværede en ca ”break even” session for mit vedkommende. I forbindelse med denne Team Viewer session må Frk Sng skrub være brandt varm på Mr Longhit for pludselig kunne jeg bare ikke hive nogle 1 pladser hjem og det var ellers min specialitet. I 8 af aftenens 14 SnGs endte jeg på 3 pladsen. 8-(

 

Sick, men heldigvis sluttede jeg sessionen af med en 1 plads og fik derved begrænset tabet til -29$. Måneden sidste session blev spillet fra en bærbar, hvor jeg ikke havde Tournament Indicator til at holde styr på modstanderne og det var en katastrofe efter 10 SnGs lukkede jeg ned med måneden største minus for en omgang med Frk Hyper. Frk SnG skrub er helt klart hoppet videre til Mr Longhit efter den Team Viewer session, hvilket også ses tydeligt af hans SnG graf. Wink

 

Konklussion

Jeg nåede mit mål mht antal SnGs, men min ROI lå noget under målet på 10%, men jeg er absolut OK tilfreds oven på starten af måneden og i denne måned smed jeg ikke alt overskud efter kvals og Tours. J

Målsætning for Februar

150 SnGs, Overskud og ROI på over 5%.

Afveksling i SnG typen for ikke at gå på Autopilot...

 

Afsluttende lidt stats

Fordeling af placeringer i Hyper SnGs:

1

2

3

4

5

6

43

26

31

25

35

26

Inden Team Viewer sessionen var antal først pladser næsten 20 foran den placering jeg før havde opnået oftest.

Hyper:

 

Antal  SnGer

Udgifter

Præmier

Overskud

ITM

ROI

186

1302

1491

190

54%

12,7%

 

Total for alle SnGs i Januar 2012:

 

Antal SnGer

Udgifter

Præmier

Overskud

ITM

ROI

233

1619

1672

53

 

3,2%

 

Skriv en kommentar
DrunkSon, søn, 05/02/2012 - 11:03

Dejligt at du kunne komme tilbage og afslutte måneden med et overskud, selvom du fik en dårlig start.

Held og lykke med det videre projekt.

Sir Hardtrance, man, 06/02/2012 - 08:19

Godt kommet igen. Det så sgu ellers ikke for godt ud i starten. WP.

Mr Longhit, man, 06/02/2012 - 20:56

Jeg kunne godt tænke mig at raile dig over teamviewer i en MTT session. Kunne jeg suge Ender-skrubbet i den disciplin ser det ikke helt skidt ud Smile

GL med februar måned.