Pokerspillere er svære at stille tilfredse

Ja nu er det efter hånden nogle dage siden jeg blev slået ud af TXPs HU mesterskab efter en hård og rigtig god dyst imod Mr. Trutta.

Jeg har lige siden gået og været irriteret da jeg selvfølgelig havde regnet med at shippe det hele da jeg jo er klar den bedste HU spiller på TXP Laughing out loud

Første dyst vandt jeg også klar overlegen, men i de to næste kampe, ramte jeg desværre næst bedst, på alle store hænder hver gang, og bang så var jeg ude efter en lang HU kamp der bølgende frem og tilbage.

Og netop det, at jeg blev så voldsomt irriteret på mig selv efter nederlaget, har jeg efterhånden gået og grint lidt over ? og hvorfor så det ?

Jo i dagene inden havde jeg faktisk vundet rigtig meget live i HU ja faktisk så meget at det var en lille personlig rekord for mig, og så er det sku da lidt underligt at man kan blive så træt af sig selv blot fordi man taber en sølle lille 10 dollar SNG Laughing out loud

Ja pokerspillere er svære at gøre tilfredse, men måske det netop er det som er med til at drive os alle sammen til at blive bedre ?og hvis man vender det om, så er det måske meget godt, at man tænker på resultatet og ikke hvor meget man vinder ? Måske er jeg faktisk kommet videre således jeg er klar til at udvikle mig endnu mere som spiller ?

Ja min konklusion på det hele må være, at JA vi er nogle underlige personer der er svære at stille tilfredse, og tak for det. Det er derfor vi udvikler os og derfor vi skal skærpe os for at vinde, da vores modstandere også udvikler os.  Og derfor vil poker også i fremtiden bestå.

GOD sommer

Skriv en kommentar
andrewdk, man, 09/07/2012 - 01:18

Ja, jeg tror aldrig jeg har mødt pokerspilleren, der var tilfreds med hvad han havde opnået og helt kunne abstrahere fra sine nederlag.

Oftest er det pengene som det er svært at få nok af, men jeg ved med mig selv at her i de interne turneringer på TXP er det ligeså meget æren.
På det forum jeg hænger mest ud på, vil jeg jo gerne vise at det ikke bare er tomme ord, når jeg påstår at jeg godt kan spille poker Smile
Og i den aktuelle HU-turnering er det nok også svært at komme udenom, at det ville være ret lækkert at shippe første præmien.

Bedre held næste gang.
Selv verdens bedste HU-spiller vil også rende ind i to nederlag på stribe, så du kan jo stadig rimelig omkostningsfrit påstå at du er den bedste herinde Wink