Min tid med Unibet

Unibet

Som I har kunne læse i tidligere blogs, så er jeg begyndt at spille på Unibet.

Jeg har aldrig været glad for Microgaming netværket, så det var med blandede følelser, at jeg oprettede en konto. Grunden til, at jeg oprettede konto'en var den gode rakebackaftale, som jeg kunne få gennem texaspoker.dk.
 

Rakeback/Bonus

Udover rakeback aftalen havde de en velkomstbonus, som jeg dog ikke fik automatisk. I.flg. deres support havde de ingen velkomstbonus, men efter at jeg sendte dem et link til deres hjemmeside, hvor det var beskrevet, så fik jeg min bonus.

Bonusen udbetales i 10 klumper af 15€, og man har 2 måneder til at spille den fri. Jeg har spillet NL10 og NL20 og raket for godt 600€ på de 2 måneder, og det var nok til at få udbetalt 7 af disse klumper.

Rakeback udbetales automatisk hver mandag, men man har også mulighed for selv at requeste en udbetaling, når man har lyst. (Bemærk at dette gælder kun, hvis man er på Platinum level)

NemId

Unibet har jo fået dansk licens, og bruger derfor NemId. Deres løsning fungerer udemærket. Den åbner i klienten og ikke i et nyt browservindue. Jeg har flere gange oplevet kortere perioder, hvor det ikke har været muligt at logge ind.

Klienten

Selve klienten har jeg vænnet mig til, og den er faktisk ikke så slem. En ting der irriterer mig er, at der ikke er ventelister til bordene. En anden ting, der irriterer mig er, at hand histories ikke gemmes i normale tekstfiler, men i en form for database fil, men det er nok bare fordi jeg er miljøskadet. Det har ingen betydning for selve spillet.

En anden lille ting er, at konto'en er i danske kroner, men spillene er i Euro.

En god ting er, at kan selv kan definere sine bet-knapper, så man kan sætte op, om der skal være knapper for 1/2, 3/4, hel pot bets osv. Man kan selvfølgelig også vælge 4-farvede kort og ændre farve på bordet/baggrunden, hvis man har de lyster.
 

SnG

Jeg har prøvet nogle få 10-mands SnG'er. De har 3 former for levels, Normale, Turbo og Extreme. Jeg har kun prøvet de normale, og her er der meget lange levels. Tit har en SnG taget over 1 time at spille.

Hvis man spiller flere SnG'er samtidig, giver det problemer med HUD, da den ikke kan kende forskel på bordene. Buy-in oplysninger gemmes heller ikke i hand history, så man er nødt til at opdatere sit trackingprogram manuelt bagefter, hvis man bruger det til a holde styr på winnings.
 

Turneringer

Jeg har ikke spillet nogle turneringer, da jeg ikke synes, der har været nogen, der passede til mig. Dog har jeg prøvet en Unibet Open kval, men her var der under 10 personer med.

Cash Games

Men det er jo mest cash games, jeg har spillet, og her er der ingen problemer med HUD. Det fungerer perfekt. Selv på de annonyme borde virker det. Her viser den selvfølgelig kun sessionstats, men den kan godt holde styr på, om der kommer en ny spiller til bordet.

Mht. de anonyme borde, så var jeg ikke meget for at spille på dem i starten, for HUD'en var jo ikke så brugbar, da man ikke har oplysninger om sine modstandere, når man kommer til bordet.

Men efterhånden har jeg skiftet indstilling, og nu spiller jeg kun på de anonyme borde. Jeg har fundet ud af, at spillene her er meget løsere, og det er nemmere for mig at vinde her.
 

Hvordan er det så gået?

Før jeg startede på Unibet var jeg tabende på NL10, men her er det gået helt forrygende. Min start rulle er blevet 8-doblet på 2 måneder. Jeg har tabt noget på SnG'er, men har vundet på cash game.

Halvdelen af gevinsten kommer fra rakeback og bonus, og resten kommer fra selve spillet.

April måned har været helt fantastisk. Her mere end 3 doblede jeg min startrulle på selve spillet, og havde det ikke været for den sidste dag, så havde den været 4-5 doblet.

Det er selvfølgelig ikke kun fordi jeg har spillet godt. I april måned er det for første gang lykkedes mig at ligge over EV. Hele 10 BI over EV! Men samlet set over de 2 første måneder, så er Winnings og EV udlignet.

Fremtiden

Det har vist sig, at Unibet er helt perfekt for mig. Det er det første sted, hvor jeg rent faktisk er vindende i cash games, så selvfølgelig burde jeg da bare fortsætte her.
Men min bonus er jo udløbet, så nu er det tid til at prøve kræfter med et nyt site. Valget er faldet på Mermaid Classic, som kører på Boss netværket, men det vil I høre mere om senere.

Sandsynligheden for at jeg vender tilbage til UniBet er ret stor Wink

Skriv en kommentar
Shaggy, man, 30/04/2012 - 10:16

Hej drukmås.

Er du sikker på, at HUD registrerer, når en ny anonym spiller sætter sig, og ikke bare fortsætter fra de stats, som den foregående havde?

Ligesom dig er min bonus også udløbet, og et eller andet sted er det dumt ikke både at få bonus og RB, Jeg overvejer også Mermaid, men har en gammel konto, jeg ikke ha rbrugt i nogle år, så jeg ved ikke, om jeg kan få en "velkomst" bonus der

zachdk, man, 30/04/2012 - 10:45

Hey Drunk

Glæder mig til at høre om Mermaid (BOSS), Boss og Microgaming er faktisk de 2 netværk jeg har haft sværest ved at slå på NL10, så i mine øjne rigtig godt gået. Kan ikke forstå at du vil skifte site når du har fast 30% fast RB samt overskud på spillet, er der så meget bonus at kommer efter?

DrunkSon, man, 30/04/2012 - 12:28

@Shaggy

Ja, jeg er temmelig sikker på, at HUD registrerer, når der sætter sig en ny spiller, og den nulstiller så stats.

Det eneste tidspunkt, hvor der kan være problemer, er hvis en spiller mister hele sin stak. Så kan HUD nok ikke registrere om han reloader, eller om det er en ny spiller, der sætter sig.

Jeg ved dog ikke, om der er forskel på HEM2, som jeg bruger, og HEM1/PT3/PT4.

@Zachdk

Det er lidt sjovt, hvis du ikke kan vinde på Microgaming, hvor det er lykkedes mig. Jeg havde problemer på ComeOn, hvor andre sagde, at der ikke var andet end fisk Wink

Jeg har nu spillet et par dage på Boss, og det virker umiddelbart sværere. Dog er jeg her startet på NL25.

Jeg har også prøvet NL10 på Boss, men jeg synes, det er svært at finde gode borde. På de fleste NL10 borde sidder der 2-3 spillere med en stak på 1-3€, og det synes jeg ikke om, selvom nineauet er lavt. Det er altså ikke deciderede short stack spillere, men donks Wink

Mht. om det kan betale sig at gå efter en bonus, så ved jeg det ikke, men jeg kan se, at velkomstbonusen har givet mig 18% ekstra, så i de 2 måmeder har jeg samlet fået 48%, hvilket må siges, at være meget godt.

Ender, man, 30/04/2012 - 13:06

Flot mdr på unibet, håber det går lige så godt på mermaid. Smile