Min tid med Mermaid Classic

Mermaid Classic

Efter nogle gode måneder hos Unibet besluttede jeg mig for at prøve et nyt site, og valget faldt på Mermaid Classic, som findes på Boss netværket. 

Installation og support

Selve installationen af klienten forløb uden problemer, men da jeg skulle deponere nogle penge kom de første problemer.

Hver gang jeg prøvede, var det som om, at jeg mistede forbindelsen. Jeg fik hele tiden beskeden: Page not found.

Dette blev dog løst efter at jeg havde fat i live supporten et par gange. Supporten skal have ros, både for at svare med det samme (det gør en live support jo somregel), men også for at løse problemet.

Jeg fik at vide, at jeg skulle opdatere Java og Adobe Reader, slette mine cookies og herefter genstarte PC'en. Ja, ja, den er god med jer, tænkte jeg, men det virkede Wink

Klienten
 

Selve Boss klienten kendte jeg fra InterPoker, hvor jeg spillede før den nye spillelov, og den har jeg det fint med. Der er dog nogle få ting, der irriterer mig.

Mermaids baggrund er meget rød, og den "ødelægger" min HUD. Ellere rettere sagt, gør det svært at se stats'ne.

Det irriterer mig også, at man skal trykke OK, hvergang man skal auto-reloade. Dette ville ikke være det store problem, hvis man var vindende, men for mig var det irriterende.

Den sidste ting, der irriterer mig er, at saldo og points i klienten ikke opdateres i realtime. Hvis man viser en saldo, så bør den også være aktuel, eller tæt på aktuel, men her kan der gå meget lang tid før den opdateres.

Det samme gjaldt for bonusen, som man burde kunne se i klienten, men den sagde altid, at jeg ingen bonus havde.

Niveauet
 

Jeg har stortset kun spillet NL25, da der på NL10 bordene altid sad 2-3 short stack spillere, og det har jeg det ikke nemt med. Det var ikke fordi det var "professionelle" short stack spillere, men tilgengæld kaldte de med alt, og der var altid en af dem, der ramte bedre end mig. Så derfor blev det NL25, jeg spillede.

Efter at have spillet 5000 hænder på NL25 kan jeg se, at grafen ikke går den rigtige vej. Jeg er nede med 5 BI's. EV adjusted er det dog kun 3, men jeg kan se, at det stille og roligt går den forkerte vej, så derfor har jeg besluttet at stoppe med at spille cash games på Mermaid. Istedet bruges resten af rullen på turneringer.

Rakeback
 

For at få rakeback skal man rake for 100€ indenfor en kalendermåned, men så får man tilgengæld også 30% tilbage, hvilket jeg synes er OK. Så må vi se, om jeg når kravet ved at spille turneringer, eller om jeg buster rullen inden.

En ting er dog sikkert, det vil ikke være hos Mermaid Classic, at jeg fortsætter mit cash game.

Skriv en kommentar
Ender, fre, 04/05/2012 - 16:32

DrunkSon skrev:

Det irriterer mig også, at man skal trykke OK, hvergang man skal auto-reloade. Dette ville ikke være det store problem, hvis man var vindende, men for mig var det irriterende.

LOL en kommentar.

Fornuftigt beslutning at stoppe cash på sitet, mens tabet kun er begrænset. Specielt, når det nu kørte fint på UniBet.

zachdk, fre, 04/05/2012 - 18:42

Tilbage til Unibet for cash projekt lyder som den rigtige løsning GL med tours

Olando, lør, 05/05/2012 - 10:09

Jeg har spillet på Bossen det sidste halve år, og jeg synes som så mange andre, at softwaren er elendig, men sammenlignet med eksempelvis Ongame er det IMO toppen af poppen.

På Bossen spiller jeg FR, og mit foretrukne limit er NL50, men der kan undertiden mangle action, så jeg spiller også NL25 og NL100. Paradoksalt nok er NL25 på Bossen det eneste limit jeg ikke har overskud på, og så vidt jeg husker har jeg været nede med 10 - 12 BI, men nu er jeg ved at have hentet det hjem igen, så jeg kun er 2 BI nede på NL25...

DrunkSon, lør, 05/05/2012 - 12:44

@ Olando

Hmm, det var da rart at vide. Måske man skulle fyre en raket af på NL50 så Wink