Drømmen om at hive den store gevinst ud...

Vi går vel alle med en drøm om, at vi en dag kan cash'e en stor gevinst ud, men hvordan gør man så det?

I teorien er det jo nemt nok, bare 3 sølle steps.

 

Step 1: Sæt nogle dollars ind på en konto
Step 2: Spil lidt poker
Step 3: Træk gevinsten ud.

 

Hvor svært kan det være?

 

Jeg kan allerede nu røbe, at jeg ikke har løsningen, men I skal da lige høre mine oplevelser.

 

 

Step1:

(Adm edit: Billedet er ikke længere tilgængelig. Dødt link fjernet)

Dette er absolut det nemmeste step. Man downloader pokerklientens software, opretter en konto og overfører penge via sit kreditkort. Slut.

 

Men hvad gør man nu, hvis man vil holde sin privatøkonomi adskilt fra sin pokerrulle? Man opretter selvfølgelig en e-wallet, en elektronisk bankbog.

 

Her kan man vælge mellem flere forskellige, men jeg valgte en af de store kendte udbydere, da jeg ikke ville risikere problemer.

 

Ok, ind på deres hjemmeside, klik på Create account og udfyld med mine personlige oplysninger. Klik på deposit og overførte penge via mit kreditkort. Det var nemmere end Fakta, max 5 minutter.

 

Nu stod pengene på min e-wallet, og kunne overføre, både til og fra, alle poker sites, uden at skulle betale gebyrer. Perfekt.

 

 

Step 2:

Dette step kan godt tage lidt tid, og da I alle kender til det, vill jeg ikke trætte jer med det. Dog vil jeg foreslå at I følger godt med på www.texaspoker.dk

 

 

Step 3:

Nu er du nået til det sidste, og absolut sværeste step på listen.

Du har en e-wallet, fyldt til bristepunktet med alle dine gevinster, men hvordan får du pengene ud på din bankbog?

 

Man overfører da bare pengene, ville du måske svare.

 

Det troede jeg også, men så nemt er det ikke.

 

For det første havde jeg kun en standard e-wallet. Hvis jeg ville trække penge ud, så skulle den opgraderes til en Extended konto.

 

Og hvordan gør man så det? Der er 3 muligheder, hvor jeg (ind til videre) kun har prøvet de 2.

 

Første mulighed er at tilføje et Net+ Prepaid MasterCard til sin konto. Denne mulighed har jeg ikke prøvet.

 

 

Anden mulighed er at verificere sin bankkonto (den man jo brugte til at sætte penge ind med i Step 1)
 

Man klikker på en knap og så overfører de, efter en uges tid, et tilfældigt lille beløb til din konto, som du så skal taste ind på deres hjemmeside. Herefter skal man gennemføre et telefonopkald med en af deres agenter.
 

Det var så her, jeg gik i stå, da de ikke kontaktede mig, og der står på deres hjemmeside, at Long Distance Charges will apply, hvis man ringer til dem. Og min gevinst skulle jo nødig blive spist op af telefonregninger.

 

Tredie mulighed er at verificere sin bopælsadresse. Det må da være nemt.
 

Man skal bare sende et foto eller scan af et Government issued ID med billede f.eks. sit kørekort (husk af begge sider!), samt et foto eller scan af en current utility bill or bank/credit card statement, inkl. adresseoplysninger.

 

Jeg er glad for, at jeg har kørekort, for der er vist ikke meget andet id med billede på.
 

Herefter loggede jeg på min netbank og lavede et screenshot af min konto, hvor man kunne se mine adresseoplysninger. Afsted med oplysningerne.

 

Herefter gik der 3 dage, og så fik jeg svar om, at de havde modtaget mine papirer, og så snart de havde gennemgået dem, ville jeg få svar.

 

Efter lidt over en uge fik jeg så besked om, at de ikke kunne bruge oplysningerne. De skrev ikke hvorfor, men de havde dog vedlagt en fin beskrivelse af, hvad de ville acceptere.

Det kunne f.eks. være en gas- eller vandregning, telefonregning (dog ikke mobiltelefon), eller cabel TV regning. Hvis ikke man havde dette, kunne de også bruge et credit card statement, bank stetement, bank account confirmation letter (med bank stempel og behørig underskrift) eller en transaction confirmation notification letter.

 

De gjorde samtidig opmærksom på, at alle 4 hjørner af billedet skulle være synlige, og at det max måtte være 90 dage gammelt. Samtidig måtte det ikke komme fra et online medie. Og i øvrigt accepterede de ikke pdf-dokumenter.

 

Ok, det var jo til at tage at føle på, men hvor finder man noget, der ikke kommer fra et online medie. Alt kommer jo nu i e-boks eller lign.
 

Nå, jeg printede en lønseddel, en Statoil regning og en bankkontoudskrift ud. Herefter fremhævede jeg min indbetaling til dem på kontoudskriften og satte en fed ring rundt om den med kuglepen, så de kunne se, at det havde været printet ud. Derefter scannede jeg det hele ind, og sendte det til dem.

 

Vente, vente, vente....

 

Efter en uge fik jeg beskeden om, at de havde modtaget mine dokumenter, men der kunne gå et stykke tid, før de havde bahandlet dem.

 

Vente, vente, vente....

 

Allerede efter 3 dage kom svaret: AFVIST

Denne gang havde de dog skrevet, hvorfor den blev afvist. Min adresse verifikation kom fra et online medie

 

Suk.  

 

Hjem og lede efter et eller andet dokument, der kunne bevise at jeg er mig, og at jeg bor hos mig selv.
 

Heldigvis fandt jeg nogle forsikringspapirer på min bil, som jeg tog et billede af. Dette sendte jeg, sammen med endnu en kopi af mit kørekort (begge sider) og registreringsattesten, bare for at de kunne være sikkere på, at det er min bilSmile

 

Allerede samme dag modtog jeg det velkendte svar om, at de havde modtaget min mail, men at jeg skulle væbne mig med tålmodighed.

 

Nu er der gået en måned fra min første mail, og jeg går spændt og venter på, hvad de nu vil afvise med.

 

Så hvis du troede at Step 2 var svært, så kan du godt tro om...

Skriv en kommentar
Istappen, fre, 21/01/2011 - 20:36

Haha! Det er naturligvis ikke morsomt, men måden hvorpå du beskriver din kamp med dem er morsomt formuleret. Jeg har også benyttet e-wallets engang, og stødte aldrig rigtigt på de problemer du nævner her. Jeg tog blot et billede af mit pas og et billede af en PBS-udskrift og så var der hul igennem. Det er dog så lang tid siden nu, at det kan være de har skærpet reglerne. Jeg brugte i øvrigt Moneybookers - de kan varmt anbefales i forhold til NETeller. Nu ved jeg ikke hvem af de to du har brugt da det ikke fremgår af din ellers fine blog. Smile

Håber du har gevinst denne gang!

Ender, lør, 22/01/2011 - 00:22

Super underholdende blog du har skrevet.

Kan godt forstå du er meget frustreret over at det skal være så besværligt at hive penge ud til en den bankkonto man har indbetal penge med. Det er dybt ulogisk for mig, men de må jo have deres grund.

Jeg har aldrig ovelevet at det sklle være så besværligt som det har været for dig, men har da flere steder skulle sende en billede af regning, sygsikringsbevist og kørekort, da visa, men klipper altid chifrene ud.

Jeg har dog aldrig benytter Ewallet, men bruger primært MoneyBookers og NetEller, selvom det efterhånden er længe siden at det er blevet brugt den rigtige vej. Wink

Phantastisk, lør, 22/01/2011 - 14:57

Humoristisk og anderledes blog Smile Minder mig lidt om denne legendariske blog: http://dagpengeland.dk/nyt_om_edb.html.

Det handler så ikke om poker, men om at være i aktivering, men forfatteren udstiller på samme sarkastiske måde fulstændige tåbeligheder.

Det er jo virkelig utroligt, at der ingen problemer er med at få pengene den ene vej. Men når de skal ud. Nej nej.

Og så al ventetiden og det praktiske bøvl. Det er jo frygteligt...

Og dertil kommer, at de snart har flere oplysninger om dig end skattevæsenet. Nok ikke at de bruger det til en skid. Men stadig. Det er jo stupidt.

DrunkSon, lør, 22/01/2011 - 18:15

@Ender
Faktisk så er det NETeller jeg skriver om. E-vallet er min betegnelse for konti som NETeller og Moneybookers.
Jeg bruger også Monetbookers, og med dem har jeg ikke haft de samme problemer.
Har du nogensinde fået udbetalt noget fra NETeller?