Årets bedste måned

SnG Projektet

Det er nu en måned siden, at jeg sidst har givet en status på et af mine projekter.

Mit Cash projekt blev sat på stand-by, da den kun gik ned af bakke, og sidste måned af mit SnG 6-max projekt gik heller ikke godt, så hvad har jeg så bedrevet tiden med?

Mit hovedprojekt er stadig SnG projektet, dog har jeg ændret i konceptet, så det nu er Full Ring, jeg spiller. Full Ring skulle være det absolut hotteste i øjeblikket Wink

Mine projekter har altid fået en god start, og dette er ingen undtagelse. Mon det er noget i stil med "New account skrubbet", der spiller ind. Findes "New Project" skrubbet også?

Jeg tror det ikke, jeg tror nærmere, at det har noget at gøre med, at man (jeg) er mere fokuseret i starten, og herefter kører jeg på rutinen, og får taget nogle forkerte beslutninger.
Hvis man ser på grafen over SnG projektet, så ligner den en bakketop. Det gik op i starten, og nu er jeg på vej ned, og nærmer mig nul.

Sidst i bloggen kan i se resultatet.

Cash Games

Ud over mit SnG projekt, så har jeg spillet lidt Cash Games.

Som I sikkert ikke har kunne undgå at bemærke, så skete der nogle ændringer d. 1. januar 2012. Den nye spillelov betød, at man skulle installere nye klienter, overføre konti til danske konti m.m., og hvor fandt man nu den bedste value.
Da jeg ikke vidste, hvor jeg ville spille, valgte jeg at støve en af mine gamle konti af, og det blev hos PartyPoker. Så efter at have bøvlet lidt med at overføre den til PartyPoker.dk, var jeg klar.

Af en eller anden grund prøvede jeg, at sætte mig ved et begynderbord, hvilket var muligt, fordi konto'en blev betragtet som nyoprettet. Der var kun Full Ring borde, og limits var NL10, NL25 og NL50.
Jeg opdagede hurtigt, at der var en overvægt af danskere på disse borde. Sandsynligvis spillere der spillede fra Danske Spil på PartyPokers netværk. Men det bedste af det hele var, at størstedelen af disse spillere var dårligere end mig Wink

I løbet af få dage spillede jeg NL50, hvor jeg var vindende. I modsætning til normalt at være tabende på NL10.

Selvfølgelig kunne jeg ikke spille mit normale spil, men måtte tilpasse mig de spillere, der spillede 70% eller flere af deres hænder. Det resulterede i, at jeg så en masse flops i position, og når jeg ramte, så tog jeg mig betaling for det.
Desværre varer lykken jo ikke evigt, og efter 15 dage kunne jeg ikke spille på begynderbordene mere. Tilgengæld havde jeg fået lysten til at spille Cash Games tilbage, og jeg spiller nu NL25 på "voksenbordene", og skyder lidt på NL50.

Udvikling

Da jeg jo ikke kan nøjes med at spille for at blive bedre, er jeg også begyndt at se træningsvideoer. Eller rettere, jeg hører dem. Jeg har overført dem til min telefon, og hører dem så, når jeg kører til og fra arbejde.
Det er ikke optimalt, da jeg ikke kan se, de hænder der bliver snakket om, men det er bedre end ingen ting, og som regel blever hånden jo læst op. Så kan jeg altid tjekke, når jeg kommer hjem, hvis der var noget, jeg ikke fik fat i.

En af de ting, jeg gerne vil blive bedre til, er Hand Reading. Hvilken hånd har Villain? Det er en af de ting, jeg ikke er god til. Jeg tror altid, at Villain har den bedste hånd.

En dejlig start på året

Selvom jeg ikke har fundet mit kommende favorit site, så har januar været en rigtig god måned, når jeg kigger på min bank roll. Der er et lille overskud på SnG, og et "kæmpe" overskud i cash game (14BI).

Noget af mit overskud har jeg brugt på at spille WPT kvals, desværre uden at kvalle.
Det tætteste jeg var, var en turnering, hvor vi var 13 mand tilbge, og der var biletter til top 7. En aggresiv spiller skubber pre-flop og jeg kigger ned i AA, fedt! Insta call.
Da han viser A7s, bliver jeg rigtig glad. Glæden varer lige til River, hvor han rammer en Flush Sad

Men ellers har det været en rigtig fin måned.

Jeg har altid godt kunne lide PartyPoker, som var det sted jeg mistede min første bank roll (før jeg vidste, at der var noget, der hed bank roll), og kombineret med en usædvanlig god bonus, er det bare perfekt.

At TXP Liga'en så skulle spilles her, var bare et ekstra plus, og uden nogle videre resultater, ligger jeg alligevel i top 5. Så der er stadig håb om at tage pokalen fra Thomas Wink

Status januar 2012 5$ 6$ (Speed)
Antal 103 64
Buy-In 515,00 384,00
Winnings 532,40 421,20
ROI 3,4% 9,7%
ITM 36,9% 40,6%
Resultat 17,40 37,20

Samlet resultat for SnG +54,60$
Tidsforbrug 66 timer

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, tir, 31/01/2012 - 18:14

Fed blog, godt resultat, og dejligt at se du igen har fået lidt af gejsten tilbage.

Istappen, tir, 31/01/2012 - 18:30

Et godt råd når du - og andre - skriver (lange) blogs er at inkorporere nogle overskrifter for de forskellige afsnit i din tekst.

Det øger læsevenligheden i din blog, og gør det nemmere for læseren at få blikfang på noget der kan skærpe hans interesse i at læse bloggen.

Jeg læser bloggen fordi jeg kender dig og jeg har en naturlig interesse i at vide hvad der står, men overskrifter hjælper med at gøre en artikel/blog mere indbydende for den almindelige læser, hvilket du nok godt kender fra dig selv, hvis du læser aviser, blade og den slags.

Bare et godt råd herfra... og ellers tillykke med en flot pokermåned. Men pokalen bliver hvor den står! Smile

DrunkSon, tir, 31/01/2012 - 18:58

Du har fuldstændig ret Thomas. Budskabet er modtaget. (bortset fra det med pokalen).

jlf, tir, 31/01/2012 - 23:17

En rigtig god blog.

Det er en rigtig god start på året, du har fået.

Smile

bjorna1980, ons, 01/02/2012 - 00:28

Først og fremmest: Tillykke med den gode start Party

Med din aktivitet på forum og træningsvideoer er der gode muligheder for flere gode måneder fremover. Hvilket træningssite benytter du?

DrunkSon, tor, 02/02/2012 - 13:45

@Bjørn

Jeg benytter ikke et træningssite, men jeg har en del videoer liggende, som jeg aldrig har fået set.

andrewdk, ons, 01/02/2012 - 07:54

Godt at høre det har kørt i denne måned.
Det fortjener du sgu også med den tid du lægger i det Smile

svennobassovitz, ons, 01/02/2012 - 11:23

Velfortjent ! Du knokler med det, tar hænder op til analyse osv. dejligt at det fungerer.

New projekt skrub existerer helt klart, forstået på den måde at når vi lige har fundet på et genialt projekt istedet for "bare" at spille, så er motivationen i top. Vi er mere fokuserede = træffer bedre beslutninger.

WP og GL

Ender, ons, 01/02/2012 - 12:03

Super Nice drunkson. Fedt med en god start på året, håber det fortsætter. Jeg er personligt også temmelig overrasket over at vi begge igen i år har langt godt ud i Txp ligaen og kan findes i toppen. Jeg har personligt ikke de samme ambitioner med ligaen som sidste år, men nu bliver man jo næsten nødt til at give top 3 et skud i første heat. Smile

DrunkSon, tor, 02/02/2012 - 13:45

Tak for alle de opmuntrende ord. Jeg håber, jeg kan lave en blog hver måned, med samme overskrift Wink