Ikke altid lige seriøs

Jeg er som så mange andre herinde er jeg startet som hobby spiller.

Det der så er sket er, at jeg bare er fortsat som hobby spiller.

Jeg har 4 børn, og en femte på vej. Jeg har fast arbejde med skiftende arbejdstider. Jeg har hus, have og diverse gør det selv projekter kørende. Jeg sidder i stuen og passer familien samtidig med jeg spiller.

Derfor har jeg simpelthen taget en beslutning om, at jeg aldrig kommer til at blive en af den slags spillere, som stiller mål op om at skulle nå et bestemt antal hænder. Jeg kommer aldrig til at bruge en frygtelig masse tid på at læse, eller se videoer. (Dog har jeg læst et par poker bøger, og har især fundet inspiration i Gus Hansens, da jeg finder de andre for tørre og for teoretiske.)

Jeg kan godt lide hvis jeg har lidt tid i overskud at følge med i diverse hånd analyse tråde. Eller evt at se en enkelt video.

Der er ingen tvivl om at jeg for altid er fanget ind i poker. Det er bare sådan at jeg nogen uger arbejder fra kl 15 til 23, og der næsten ikke spiller poker. I de andre uger møder jeg klokken 7 til 15, og kan derfor ikke være med i turneringer der trækker ret meget forbi klokken 23.

 

Jeg er i den heldige situation, at jeg kom med lige, da pokeren boostede med freerolls, så jeg har egentlig aldrig sat penge ind på en poker konto. Jeg holder strengt min poker økonomi til neteller og moneybookers. Der har jeg sat ind hver gang jeg har vindet noget i freerolls. Dette har gjort, at jeg efterhånden er begyndt at spille mere og mere buy in, end freerolls, men det har også gjort, at jeg da ikke går af vejen for en god freeroll, når jeg falder over en.

Jeg har gennem tiden trukket penge ud af poker, som overskud i flere omgange.

 

Nu er det så jeg sidder der og alting skulle egentlig være godt.

 

Problemet jeg sidder tilbage med er det simple. Jeg ryger somme tider ud af turneringer på hænder, hvor jeg allerede når jeg trykker på knappen ved den ikke er god nok. Jeg bliver somme tider irritabel, hvis jeg sidder over for en, som rammer et par gange, og caller for light på all ins i afgørende situationer. Jeg ved, at hvis jeg virkelig tager mig sammen kan jeg forbedre mit spil mærkbart.

Dog er dilemmaet, at hvis jeg skal forbedre mig skal min placering i huset og koncentration til at være helt anderledes.

Det jeg vil bruge min tid på det næste stykke tid er overvejelsen af, om jeg skal ofre noget af min dyrbare fritid sammen med kone og børn på at blive en bedre pokerspiller,( mine arbejdstider kan der ikke laves om på). eller om jeg bare skal konstatere, at jeg skal være tilfreds med at holde niveau de næste 10-15 år, før jeg endelig tager chancen og prøver på at forbedre forholdene for min poker.

 

 

Skriv en kommentar
andrewdk, tir, 25/12/2012 - 15:42

Hey

Fin blog som jeg tror mange hobbyspillere ville kunne nikke genkendende til.

Hvad angår dilemmaet, så vil jeg ikke skære noget af tiden sammen med familien væk for pokeren,
når du i forvejen har et fuldtidsjob.
Det er min opfattelse at du stadig har mulighed for at spille, så det er jo ikke sådan at du helt skal undvære poker.

Selvom du kun spiller på hobbyplan, så skal du nok forbedre dig stadigvæk, selvom du ikke spiller konstant.
Det kommer meget naturligt af erfaring og du er jo allerede steget fra freerolls til at kunne spille buyin tours med den tid du har til rådighed Smile

Held og lykke ved bordene.

svennobassovitz, tor, 27/12/2012 - 15:46

Klassisk dilemma når man har pakken med børn, hus, arbejde osv og samtidig elsker spillet. Jeg har selv den holdning at arbejde, familieaktiviteter og sociale ting kommer før pokeren....dvs jeg ville aldrig melde afbud til sønnens fodboldkamp, et familiearrangement, et socialt arrangement på jobbet eller lign uanset hvor meget value og hvor mange superturneringer der lå og blinkede...... Wink

Poker er en kær hobby ....og sådan er det.

MEN for mig er det kun en sjov hobby fordi jeg ved jeg kan blive meget bedre.....det er ligesom det der er det sjove hvis man spørger mig og det er klart at det tager TID at blive bedre..... Men der er jo ikke nogen der forhindrer dig i at tage en pokerbog med på ferie, læse artikler printet fra nettet som gonatlæsning, og kigge lidt i din holdem manager istedet for at surfe random på nettet i ½ time..... Så man kan stadig forbedre sig, tempoet er bare et andet end hvis man var 22 og ikke havde andre forpligtelser....

Mit personlige fif er at droppe TV generelt og især nyheder...... Det giver ca mig 1 times poker pr dag i gennemsnit og de (dårlige) nyheder kan man høre i radioen på vej til jobbet eller surfe forbi en netavis og få imens man multitabler :p .... Synes generelt at sendefladen er blevet utrolig kommerciel og intetsigende inden for de sidste år ( ja jeg er nok også ved at blive en sur gammel mand ) så det er ikke rigtigt noget afsavn.

Jeg læste et eller andet sted at pokeren ikke går nogen steder, bordene er der også i morgen og i overmorgen ......

Det synes jeg er værd at huske på når man skal prioritere sin tid...

Held og lykke med at finde balancen

Ender, søn, 30/12/2012 - 01:04

Andrew og Svenno +1.

Fortsæt med at prioritere familien. Jeg er selv nogle gang lidt for dårlig til at komme i seng om aftenen, når turneringerne lige skal afsluttes og det går jo desværre ud over familien i sidste ende. Jeg synes dog det er en hyggelig hobby, som jeg ikke sådan lige kommer til at ligge helt på hylden, men er helt klart blevet bedre til ikke at regge til store stars turneringer, som alligevel ikke kan afsluttes til fornuftig tid.

daddyo, man, 31/12/2012 - 16:47

Jeg har fået et par pokerbøger ind med posten her i juleferien, så det bliver nok godnatlæsningen her det næste stykke tid.

Så må jeg jo arbejde med mit andet leak, hvor jeg somme tider satser allin, selvom jeg egentlig godt ved, at jeg burde folde.

Jeg tror det er en kombination af at jeg bliver utålmodig, fordi jeg gerne vil forcere en afgørelse, og at jeg ikke tager mig sammen til at koncentrere ordentligt i de afgørende situationer

Jeg har også konstateret at jeg ikke kan spille turneringer på Pokerstars på hverdage.

Derfor må jeg prøve at forbedre mig inden for de rammer jeg har i stedet for at prøve at ændre på rammerne.