Træt af online poker

Kender I den følelse af at sætte sig ved computeren for at spille poker, men lysten er der ikke rigtig? Man går igang med at spille. Man vil faktisk hellere lave noget andet, men kan ikke komme i tanker om noget, som man ellers har lyst til, så man fortsætter med pokeren.

Det resulterer i aften på aften, hvor man føler sig trist til mode, og det afspejler sig selvfølgelig i resultaterne, som medfører en skrumpende rulle. Man går irriteret i seng og kan ikke rigtig falde i søvn.

Sådan har jeg haft det de i løbet af ugen, og det generer mig grænseløst, for jeg går rundt i dårligt humør store dele af tiden.

Derfor vælger jeg nu at tage konsekvensen af det og holder en kort pause for at lade batterierne op igen. Det mener jeg i øvrigt er en vigtig faktor, hvis man vil være seriøs med sit pokerspil. Jeg tror alle vi har oplevet at blive træt af pokeren indimellem, og når det sker, må det være en god idé at få det på afstand.

Træffer man en beslutning om at holde pause, er det også vigtigt at man overholder den aftale man har med sig selv.

Jeg har tænkt mig ikke at spille online i 1 uge fra og med i dag, og for ikke at falde for fristelsen til at spille i løbet af ugen, er jeg nødt til at have et andet projekt at gå igang med. Jeg har derfor bestilt en alukuffert til alle mine DVD-film, som jeg skal have systematiseret. De skal deles op i kategorier, og jeg skal have lavet en liste over dem med et nummersystem, så jeg ved præcist, hvor jeg kan finde dem, når jeg vil se en bestemt film. Det burde kunne holde mig beskæftiget i et stykke tid. Samtidig er det noget jeg har lyst til, så jeg kan ordne det uden at tænke på poker samtidig, og det tror jeg bliver en befrielse.

Kufferten skulle gerne komme i dag, og lige nu glæder jeg mig til at komme hjem og lave noget, som intet har med poker at gøre. Det er faktisk rart at tænke på, at man kan glæde sig over andre ting.

Skriv en kommentar
Ender, lør, 07/11/2009 - 09:15

Kommer du til noget LIVE lir i aften hos Peller?
(Det er ikke online poker vi skal spille. hehe)

BimBam, lør, 07/11/2009 - 16:50

Desværre... Konen har fået det bedre, så vi er i Varde indtil i morgen, men jeg håber, jeg kan komme med næste gang.

abuello, søn, 08/11/2009 - 18:01

Kender det, lige bortset fra at lægge dvd i orden. Det ER sgu for kedeligt Wink

katten-QJ, søn, 08/11/2009 - 19:16

Pauser ar aldrig nogen dårlig ide, især ikke når man ikke føler nogen glæde ved at starte en poker-dag/aften/nat op.

Det skal være sjovt, ellers går det ikke

Citet BimBam "Desværre... Konen har fået det bedre..." Det citat fik mig til at gå i grine-krampe... Lige sådan noget vi kvinder elsker at høre fra vores mænd... Ved godt det bestemt ikke var sådan ment, men nu sjovt at læse den sætning alligevel...

BimBam, man, 09/11/2009 - 10:08

@katten-QJ

Jeg er glad for, at du fangede ironien