Syg af sygdom

Pokeren har været bænket lidt i løbet af den forgangne uge. I stedet har fokus været på noget så sørgeligt som sygdom og død.

I lørdags blev min svogers far begravet efter at have kæmpet mod kræft i nogle år. Få dage efter fik jeg nyheden om, at man havde fundet en kræftknude i min svigerfar's hals, og vi går nu og venter på svar om hvor alvorligt det er. Som om det ikke var nok, så døde min morfar for få dage siden og blev begravet i går.

Det var lidt af en mundfuld for en uge, så humøret har ikke rigtig været til poker og spas. Ja, det er lige før jeg føler mig syg af al den sygdom. På trods af det fik jeg spillet en 50K gtd. rebuy turnering i aftes, og det så i lang tid ud til, at jeg ville vinde den helt store gevinst. Jeg måtte alligevel se mig slået kort før pengene, da jeg som chipleader hovedløst kaster mig ind i en marginal all-in situation mod en anden monsterstack.

Fra BB med KQo kalder jeg et standard raise fra villain, som sidder i MP. Med et flop der viser 95Q med 2 klør stikker jeg lidt over halv pot ud, som han kalder. Turn viser klør 10, jeg skyder godt og vel halv pot, som han igen kalder. River kan jeg ikke huske men det var en ubetydelig rød sjover. Jeg vælger at reste og villain kalder med 36 i klør, og så var jeg efter ladt med stort set ingenting, som forsvinder kort efter.

Jeg banker stadig mig selv i knolden i dag over at jeg ikke gennemskuede hans draw, og endnu mere, at jeg satsede turneringslivet med toppar på et drawheavy bord. Især fordi jeg var chipleader, havde rimelig godt fat i bordet, og jeg havde alle muligheder for at cruise til FT, hvis jeg bare havde holdt hovedet koldt.

Jeg vælger at skyde skylden på den dårlige karma, der løber i familien i øjeblikket, som forhåbentlig snart tager døren med EXIT-skiltet på.

 

Skriv en kommentar
Estar, fre, 19/06/2009 - 20:14

Puha, det var sgu noget af et sygdoms-badbeat Sad Det er klart at poker ikke lige er det man tænker mest på i sådan en situation og pludselig virker det også ret ligegyldigt hvordan man spiller KQo... Jeg håber at du snart er på toppen igen!