Sunday Million jomfrurejse

Jeg har længe haft et brændende ønske om at spille mig igennem en Sunday Million, men et regulært 8-15 job har gjort det noget svært at tage springet, da jeg helst skal have en god portion søvn for ikke at gå helt til rotterne dagen efter.

Så da jeg stadig havde ferie i mandags, måtte søndag være det rigtige tidspunkt til at tage min mødom.

Ovenpå mine gode raketresultater syntes fruen heldigvis, at det var en god idé selvom vi skulle have gæster til brunch næste formiddag, og jeg nok ville have poser under øjnene som Mogens Glistrup på en rigtig dårlig dag. Hun havde endda været så flink at tage lillepigen størstedelen af søndag formiddag, for at jeg kunne boble på sofaen og lade op til nattens strabadser.

Sådan en velvilje skal belønnes, så jeg var fuld af selvtillid og med et ordentlig trug kaffe var energien på 110$, og jeg var klar til at dele tørre tæsk ud til alle, der kom i vejen, for jeg skulle cashe stort.

Humøret faldt desværre ret hurtigt, da jeg fik en dårlig start og min stack skrumpede ind, så jeg nu skulle ramme en god stime for at holde mig i live. Og så kom den lige som jeg havde mest brug for den. Jeg doblede 4 hænder i rap og lå nu i top 50 med godt 4000 spillere tilbage og betaling til top 1170.

Derefter gik der et par timer, hvor der ikke skete det store, og jeg mistede en del af stacken. Til sidst sidder jeg med ca. 20 BB og får KQ i spar. Jeg raiser til 2,5 BB fra MP. BB som har en stor stack, og som har været meget aggro reraiser til 8 BB. Det er ikke første gang han har gjort det med en marginal hånd, så jeg mener, der er sund fornuft i at forsøge at tage den ned inden floppet. Jeg skubber resten til midten, han går i boksen og ender med at kalde med JJ, og jeg er egentlig tilfreds med at se et coinflip. Der falder ingen K eller Q på floppet, men der ligger en bagdørs flush. Turn er endnu en spar, og jeg har pludselig 15 outs, men river er desværre blank, og eventryret slutter med en plads som nr. 501 og 498$ til kontoen.

Jeg går i seng kl. 03.30 rimelig skuffet, men set i bakspejlet er jeg godt tilfreds med mit første forsøg på Sunday Million, så nu må jeg se at få nogle mandags fridage, så jeg kan levere et endnu bedre resultat fremover.