Mit nye idol

Jeg annoncerede for et stykke tid siden, at jeg ville investere i en mountainbike til cross country, og jeg fik også brugt en slat penge på en god cykel.

Jeg fik en god pris hos en lokal cykelhandler på en Cube Ltd Pro, hvor jeg fik handsker, holder til drikkedunk, drikkedunk, lås og Shimano XT klikpedaler med i handlen.

cube_ltd_pro

Jeg købte den for et par måneder siden og har haft et par gode ture på den i skovene i og omkring Kolding. Det er en super lækker cykel, hvor gearene reagerer prompte, og når man har lært at køre med klikpedaler, går det noget lettere i det kuperede skovterræn. Det krævede dog lidt øvelse, og så måtte også bide i asfalten inden jeg pr. refleks lærte at klikke fødderne ud, hvis man pludselig bremser hårdt op, for så er det for sent at komme i tanker om, at fødderne sidder fast på pedalerne.

Som det går med mange andre ting, er begejstringen ved at køre et tur i skoven ebbet lidt ud, men efter at have set et klip på YouTube, med en gut ved navn Danny MacAskill, kan man ikke lade være med at blive insprireret. Så nu skal jeg afgjort have gang i de 2 hjul igen. Der går nok alligevel en rum tid inden jeg kan bare lidt af hvad han formår på en cykel, døm selv.... http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o&feature=player_embedded

 

Skriv en kommentar
MrNielsen, ons, 07/10/2009 - 21:48

Han kan da lidt med sin cykel - Du siger bare til når du er klar til at give en opvisning magen til.

BimBam, tor, 08/10/2009 - 08:14

Så håber jeg du lever mange år endnu MrNielsen...

dankjar, lør, 10/10/2009 - 16:08

Imponerende - det må godt nok have kostet nogle blå mærker at få de færdigheder. GL med træningen BimBam