I'm still here

Puha... Jeg sætter mig lige ned og trækker vejret engang.

Kæft hvor har jeg haft travlt på det seneste, og det er jo nok derfor, jeg ikke har været så flittig med blog skriveriet.

Min dejlige kone har valgt at give mig en tidlig julegave i form af en tur til Munkebjerg for at spille deres 1.000 kr. onsdagsturnering, så det er vel et passende tidspunkt, at komme med et forsinket indlæg.

Min kones svoger skal med, og med det skrub han har for tiden, løber han nok af med sejren. Han er simpelthen ultrahot for tiden. For kort tid siden sikrede han sig en plads på Team Ace og overhalede mig i den samlede stilling, så jeg lige akkurat ikke kom med.

Som om det ikke var nok, så vandt han dagen efter en tur til PPT i london med rejse og hotel betalt, så jeg er godt nok en anelse misundelig. Når det er sagt, så er jeg selvfølgelig glad på hans vegne og håber han river dem allesammen rundt i manegen.

Anyways, så vil jeg bare lige sige, at jeg stadig er her, og jeg vil forsøge at komme med opdateringer med samme frekvens som tidligere. I morgen kommer der i hvert fald lige en status opdatering på aftenens resultat.

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, ons, 09/12/2009 - 19:11

GL i Munkebjerg...

BimBam, ons, 09/12/2009 - 19:15

TY sir!