Jeg gør jo bare, som jeg får besked på

Konen, lillepigen og jeg er lige kommet hjem fra 1 uges tiltrængt ferie i sommerhus i Houstrup ved Nr. Nebel ved Varde ved Esbjerg (lidt geografihjælp til dem udenfor fastlandet).

Netop hjemvendt fra ferie, kan der godt være en anelse lavvande i kassen efter adskillige udflugter og i hvert fald 3 is om dagen til lillepigen. Og efter en opslidende uge trænger fru BimBam selvfølgelig til lidt ekstra forkælelse, så hun beder mig om at skaffe penge til at få ordnet håret. Den slags er jo dyrt for hunkønnet, så der skal i hvert fald 1.000,- kr. til.

Jeg havde succes med at skaffe penge til en Kildemoes cykel til hende for ikke så lang tid siden, så måske går den igen tænker jeg, selvom man skal passe på med raketterne.

Jeg må i hvert fald op på hesten igen, og denne gang med en lidt anden fremgangsmåde. Jeg forsøger lidt vovet at starte med fuld buy-in på et 5$/10$ lige inden sengetid i aftes. Der går ca 3 kvarter uden de store swings, og jeg sidder med det samme, som jeg satte mig med. Jeg begynder at blive træt, så jeg bestemmer mig for at tage én orbit mere, og så igang med at snorke.

Lige efter kommer monsterhånden, som skal skaffe konen en pæn ny manke. Jeg vågner nemlig op med AA på knappen. CO åbner med 30$, som han har gjort mange gange tidligere, for derefter at folde til et reraise, men jeg hader slowplays med AA. De kommer altid og bider en i røven senere, så jeg popper den til 100$. Overrasket og frådende ser jeg ham skyde den op i 200$. Det move har han ikke lavet på mig før, så jeg kan kun sætte ham på en god hånd. Jeg skubber mine resterende ca. 800$ til midten, som han instakalder og viser 99. Bordet er blankt, jeg vandt ca. 1.000$, konen blev glad, og mon ikke jeg har reddet mig et par aftener med poker uden brok....

Kan man ønske sig en bedre afslutning på ferien???

 

Skriv en kommentar
bjorna1980, man, 06/07/2009 - 12:18

Wow, det kører for dig!

Hvilken rullestørrelse kører du med, hvis man må spørge?

BimBam, man, 06/07/2009 - 12:38

Det vil jeg gerne holde for mig selv, men i hvert fald alt for lidt til NL 5$/10$Wink

Ender, fre, 10/07/2009 - 20:19

Nice, at han vælger at kalde der.