BimBam's blog

Ola TXP!

Jeg har i et par år fulgt med på sidelinjen her på texaspoker.dk uden dog at være særlig aktiv i forummet. Jeg synes efterhånden, at siden har udviklet sig enormt, og min interesse for siden er skærpet, og jeg synes, folket bag har taget en positiv drejning med omlægningen til det nye system/design. Derfor vil jeg nu også gerne bidrage med lidt i form af regelmæssig blogging og mere synlighed i forummet.

For de af Jer der ikke ved, hvem jeg er, kan jeg fortælle, at mit navn er Kim Kramer. Jeg er 29 år og bor i Kolding sammen med min kone og 20 mdr. gamle datter. Jeg har et fuldtidsjob, så poker er for mig en fritidshobby, som jeg har nydt siden 2005. Det er måske at tage munden lidt for fuld, når jeg siger at jeg har nydt det hele tiden, for det har da krævet lidt $$ inden jeg fandt ud af, hvor min force ligger. Efter mange mislykkede forsøg, har jeg indset at cashgames nok ikke er der, jeg skal spinde guld (i hvert fald ikke endnu).

Jeg kan godt lide at spille MTT's til en afveksling, men jeg har fundet ud af, at SnG's er den rigtige variant til min spillestil og mit temperament. Det indså jeg for et års tid siden, hvor jeg begyndte at grinde 5$, og jeg har nu arbejdet mig op som regular på 50$ bordene. Jeg har efterhånden fået skabt en bankroll til 100$, men jeg føler mig godt tilpas hvor jeg er nu, og jeg ser ingen grund til at rykke op, før jeg er mentalt forberedt til det.

Sideløbende med bloggen her har jeg min egen hjemmeside, bimbampoker.dk, hvor jeg også blogger, men samtidig for nylig har startet et stakingforum, hvor jeg sammen med en partner staker spillere til forskellige turneringer og SnG's næsten dagligt.

For at komme godt igang, kan jeg fortælle at jeg så sent som i aftes ramte FT i 20.000$ European Rebuy på Ongame med 470 deltagere. Jeg var desværre short, og da bordet virkede tørt så jeg mit snit til at stjæle blinds, da jeg fra knappen kigger ned i A2o, og der er foldet om til mig. Jeg moser resten, ca. 12 BB, til midten. Uheldigvis ser jeg SB kalde med 99. Floppet giver mig lidt muligheder idet JQK viser sig, men turn og river er blanke, så jeg måtte tage til takke med en plads som nr. 8 og 488$ til kontoen. Trods skuffelsen over ikke at tage den ned, når jeg var nået så langt, er jeg i dag tilfreds med resultatet, og jeg ser det, som et fint startskud på bloggen her.

Jeg ser frem til at dele mine pokeroplevelser med Jer i fremtiden, og jeg håber I vil tage godt imod min blog.

Skriv en kommentar
munof, tor, 04/06/2009 - 18:42

Godt tiltag.

Ender, tor, 04/06/2009 - 20:55

Super blog og godt initiativ.
Hvor mange sng's spiller du ad gangen?

MrNielsen, fre, 05/06/2009 - 11:09

Lækkert med en aktiv blogger - WP BimBam

Måske skulle jeg støve min blog af og blive aktiv igen 

BimBam, man, 08/06/2009 - 11:37

Tak ska' i ha'.Smile

Jeg spiller typisk 6 SnG's ad gangen.