August måneds resultat

Så er august måned snart slidt op, og der skal gøres status.

For mit vedkommende er det nok kun blevet til 8-10 timers poker pr. uge, og jeg vil gerne spille meget mere end det, men der er jo andre ting, der skal passes.

Det er i den forgangne måned blevet til et plus på $1.570, og dertil kommer rakeback, som nok lander på ca. $200. Jeg har stort set ikke rørt ved SnG's. Lysten har ganske enkelt ikke været der. I stedet har jeg, som det også fremgår i mine tidligere blogs, haft god succes med et skud på NL2000, og sidst på måneden er jeg begyndt på lidt NL100.

Måneden er ikke helt slut endnu, og et par timers spil i aften kan jo også rykke lidt på saldoen. I øvrigt har jeg besluttet at flytte min bettingrulle fra 10bet over på Scandic, så jeg snart kan begynde på NL200.

Jeg kan mærke at SnG's hænger mig lidt ud af halsen for tiden, og når jeg spiller dem går det sjældent godt, og det er en kombination af bad beats og manglende koncentration og entusiasme, der gør udslaget. Bad beats er til at komme sig over, for de kommer og går uanset hvad, men det med koncentrationen er værre. Hvis den ikke er der, så vil man smide penge ud af vinduet i en lind strøm. Netop derfor skifter jeg boldgade og går over til NL cash (i hvert fald for en periode), så jeg kan begynde at tænke uden for boksen igen.

Skriv en kommentar
abuello, tor, 03/09/2009 - 02:01

wow nl2000 hvor vildt. Så kan man vist godt kalde sig high roller.

BimBam, tor, 03/09/2009 - 09:21

Ja, men det var også en engangsforestilling, og i virkeligheden en dum en, for jeg har ikke rullen til det, men heldigvis gik det godt Cool