Så kom min chance !

hej allesammen! ser i jeg har gået og rodet med en ide og et lille projekt det sidste stykke tid,som efterhånden bliver større og større(ingen sjofle tanker tak) men jeg bliver nød til og forholde mig passiv her på siden.Så ja, jeg forlader jer(så skal nogle feste) for en stund,fordi jeg bruger alt min tid på mit eget nye projekt,jeg vil selfølgelig fortsat være medlem her og kigge forbi fra tid til anden, og se om i laver noget spændene... jeg vil også gerne give mit lille frivillige job som passmaster videre til en anden her på sitet som vil bruge lidt tid med at sende password ud i fremtidens tours her på siden! (skal nok kontakte sir worm ang dette!) jeg kan af gode grunde ikke sige her hvad mit projekt går ud på ,men er et nyt "ikke" konkurende site ! (endnu Wink!

tak for en god tid herinde folkens + rare mennesker + samarbejde den tid det varede.Jeg vil kun ønske jer alle held og lykke i fremtiden mvh BECKS.

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, søn, 06/06/2010 - 18:37

GL med det... Smile

katten-QJ, søn, 06/06/2010 - 20:23

GL sir & WP

dvdl, man, 07/06/2010 - 06:42

Det er ossom takker ;=)