PLO ´kom til mig

På det sidste har mit Pot Limit Omaha (high) nærmere i folkemunde PLO kommet mere og mere til mig. Jeg har forsøgt mig med alle former for spil siden jeg for godt og vel 5år siden valgte et mere roligt liv, og har da osse vundet tours i Holdém og været glad for det ,men slet ikke på nær samme måde som har det med Plo .

Jeg kunne rigtigt godt tænke mig ,vi kunne lave noget om spillet men aner virkelig ikke hvor vi skal starte henne og hvem man helt præcis skal have med,som jeg osse sagde til en herinde der spurgte mig til råds om spillet : Jeg er ikke særlig god til og lære fra mig /hvis der er noget og give videre / Den sidder der bare ! Jeg ved ikke helt men det sker per automatik at jeg udelukker div muligheder og smider/kalder/better/skubber ..Jeg har ærligt talt aldrig været intereseret i alle de analyse programmer der findes og har aldrig haft noget åbnet, men måske er tiden kommet. Findes der nogle gode værktøjer til spillet ? Og hvor finder jeg det henne ? Er der nogen der vil være med til og gøre lidt mere ved det herinde..

BECKS

Skriv en kommentar
dvdl, lør, 01/01/2011 - 22:27

kan anbefale dulles bog, den har et godt afsnit om PLO synes jeg.