nedskæring af poker!

nedskæring af poker, tjaa poker er begyndt og kede mig! de sidste par uger er pokeren gået hen og blevet træls og spille,os selvom jeg vinder hist og pist...det sidste års tid har jeg nærmest os siddet foran skærmen 24-7 og det er begyndt og tærre på mig,altså på den måde at når jeg er kommet op (05:00) gået med hunden og fået min kaffe,fået tændt computeren og læst div post,får jeg åbnet pokerclienterne fundet "sin" sædvanlige morgentur (hvor mange faktisk kender alle efterhånden) og har spillet 10 hænder kommer det SLAM...så gider jeg bare ik aligevel,eller gør jeg? det er skide hyggeligt og sige hej til dem man kender og høre hvordan det hele går o.s.v. ja og når man snakker glider spillet jo med aligevel,Men lysten til spillet,pokeren,pengene den er der bare ik helt mere som i starten...! det er nok fordi jeg spiller alt, vidt og bredt faktisk alle slags bi,og begyndt og søge efter nye spændene ting/tur/ men det er same same same...det eneste nye er når forskellige sites laver nye "special" tur om aftenen...Men når det så er blevet aften gider jeg ik,fordi jeg har spillet det meste af dagen (nok ik så underligt)! det skal så være slut nu....jeg gør stadig det samme hver morgen med hund-kaffe-læse post, men jeg spiller ik morgen,middag,eftermiddag for tiden..men kigger forbi om aftenen og spiller en enkelt tur eller bare kigger på, og evt railer andre man kender rundt omkring på div. sites!! så vil jeg igang med og spille "større" weekend turs istedetfor.og lave andre sære ting i hverdagen (og nej ik nødvendigvis arb,da jeg ik er økonomisk afhængig) dermed ik sagt jeg aldrig vil arbejde igen,men lad mig sige det på den her måde,jeg kan tillade mig og vente på det helt rigtige job uden og have kvaler med det! men nu må vi jo se,jeg har ihvertfald skåret kraftigt ned på pokeren og har det skam helt fint med det! så må vi se ude i fremtiden hvordan det hele falder ud..er der andre herinde der haft samme oplevelse eller noget lign. ? så skriv da et par ord om det vh BECKS!

Skriv en kommentar
DK32, ons, 19/05/2010 - 07:49

Kan sagtens sætte mig ind i det. Jeg spiller de fleste aftener, men især når man har haft en periode med utallige badbeats mister jeg lysten. Der kan gå et par dage, men så er den normalt tilbage. Jeg er temmelig sikker på grunden til at jeg ikke mættes så nemt. Nu har jeg almindelig arb. og kone samt 3 små at holde styr på. Ergo er det efter kl. 20 hver aften og normalt ikke i weekenden den står på poker.

Faktsik ret sikker på, jeg også ville køre surt i det, hvis jeg ikke havde så meget andet at give mig til. Og selvom jeg kun spiller om aftenen, gider jeg også kun de forskellige value tours rundt omkring - især små leaderboard turneringer.

Så find på noget andet at give dig til om dagen og spil evt. i en periode kun om aftenen.

 

Ender, tor, 20/05/2010 - 20:17

Nu er det jo også ved at være sommer og hvis det er muligt er det med at komme lidt ud og nyde det gode vejr.

Så væk fra computeren i en periode og så skal lysten til et slag poker nok komme igen til efteråret, når vejret alligevel ikke tillader andet.

Jeg synes i hvert fald det går mig klart bedst når jeg af den ene aller anden grund ikke har spillet i en periode.

Mazter81, fre, 21/05/2010 - 10:37

Jeg er faktisk lidt stolt af at jeg på det seneste nærmest kun har spillet når jeg virkelig har lyst - og derfor også er mest koncentreret.

Det betyder også at jeg spiller bedre og har det sjovere med det - og det er jo ret vigtigt når man ikke ligefrem lever af det

BECKSBEERDK, man, 24/05/2010 - 15:22

@mazter ..ja men det er sgu der problemet ligger (problem og problem) jeg har bare IK lysten, kun spillet de 2 runder af txp cuppen og efter ja måske 40 min gider jeg bare ik mmmm...men spiller med i los del cup for hyggens skyld he he selvom folk IKKE er skide snaksalige (sure løg) :p

GeneralVux, søn, 27/06/2010 - 14:21

Jeg har oplevet det du beskriver en del gange. Min oplevelse er at jeg kører træt når jeg ikke som sådan har et konkret mål med at spille. Det kunne være

* kun at spille når jeg er helt på toppen

* prøve at implementere et nyt move

* være mere/mindre aggro

Med et eller flere af disse mål har jeg kunne finde motivationen frem igen og dermed også lysten til at spille.