hvor er alt det "nye" TXP....

ja jeg ved ik rigtigt hvor jeg skal starte henne! men hvor er alle de nye tiltag i har snakket om igennem længere tid ! Der bliver lavet forskellige tråde om at NU sker der noget,men intet sker der.Jeg kan bare ik holde det her i mig mere fordi nu har jeg gruet over det så længe og venter stadig på alle de ny "tiltag" der skulle komme herinde! lad mig starte med for en ca 1,5 måneds tids siden bad jeg om evt priser på nogle af alle jeres bøger ,og rykkede for dem flere gange men intet skete der,den blev skubbet videre til næste mand/kvinde og da jeg ik gad vente længere fandt jeg et andet sted,sjovt nok da jeg nævnte det for worm Jamen så havde han da lige fundet nogle priser (for sløvt) SÅ ,os for et godt stk tid siden sagde jeg til worm at jeg syntes de (txp) evt skulle benytte sig af det system med at lave en mail så man kunne sende pass ud til folk til deres private turni så man undgik div. nonmembers og det ville jeg da gerne stå for ,fordi jeg gerne vil hjælpe til ,og det var han da også meget glad for og det skulle han da nok kigge nærmere på! der gik en rum tid igen og fik at vide de da osse havde fået den mail lavet OG jeg ville høre nærmere,jeg har hørte os nærmere for små 2 uger siden og ville få info DAGEN EFTER på email så jeg kunne sætte mig ind i det og ja jeg venter stadig worm (for sløvt) samtidig for stk tiden sagde du at indenfor meeeget kort tid ville der komme en ny liga herinde (omaha) på fortune ,hvor er den henne? (for sløvt) i bund og grund er jeg bare blevet træt af alle de ting i lover og siger der vil ske herinde så absolut bare ik sker.. der bliver mindre og mindre aktivitet herinde for hver uge der går både af brugere og jer admins/mods osv!!!! jeg syntes det er en skam,men har indset at det ik hjælper og tilbyde sin hjælp herinde for der sker intet ...i mine øjne minder dette om en sten sikker lukning af txp..nu kom jeg af med det,og det er rart og få sagt det for det er bare FOR SLØVT!

Skriv en kommentar
Worm, ons, 12/05/2010 - 08:55

Starter lige med en dyb indånding (ahhh-pyyhhh)

Bøgerne først. Fair nok - det er for sløvt. Den tager vi til os. Ingen grund til at rode sig ud i diverse undskyldninger.

Hvad password-mailen angår: Da jeg sagde "dagen efter" til dig ventede jeg sådan set bare på den sidste bekræftelse fra Fortune og på at de nævnte turneringer kom op i deres lobby. Ingen af delene skete og jeg har heller ikke fået svar på en rykker-mail. Det kunne jeg selvfølgelig have meldt ud til dig, men jeg gik stadig ud fra at det ville dukke op i løbet af et par dage. Guderne må vide hvad der helt præcist er sket der. Jen plejer ellers at være hurtig nok til at svare. Jeg smider i øvrigt lige en mail til dig når jeg er færdig med det her.

Sidst men ikke mindst har du ingen grund til at frygte en lukning af Txp. Hvis vi virkelig var på vej mod en lukning ville løfter om nye tiltag ikke gøre andet end at trække pinen ud og det er der vel ingen grund til.

De nye tiltag kommer og der arbejdes hårdt på dem, men vi snakker om en radikal ændring af både udseende og indhold og den slags ting tager lidt tid. Hvis alt går efter planen, sker det i løbet af 3-4 uger, men der er ingen grund til at male fanden på væggen hvis den plan skrider.

 

BECKSBEERDK, ons, 12/05/2010 - 12:48

ok godt ord igen! nu er den password mail da kommet op og køre,så mangler vi bare "kunder i butikken" Smile!

papacs, ons, 12/05/2010 - 15:44

God røv!

Mazter81, ons, 12/05/2010 - 15:54

Jeg tror Papacs kommer til at se ret skaev ud naar Becks skifter profilbillede engang Smile