En nybegynder fortæller videre... :-)

Så er der gået to måneder siden der røg 200 kr. ind på Danske Spil og ca. en halv måned siden min første blog her på siden.

Ja, jeg er jo så ikke lige frem blevet millionær på de par måneder. Men med max Buy-In på 2 $ så er det vist heller ikke så underligt... Med det foreløbige tempo så vil millionen faktisk først være nået om ca. 579 år.

Desværre er det ikke blevet til flere førstepladser siden min første blog. Har dog nået flere finaleborder, med en enkelt 3. plads som det bedste resultat.

Faktum er at de 200 kr. er vokset til 488 kr. Jeg har spillet 214 turneringer og har været ITM 64 gange, altså en andel på ca. 30 %. ROI har været på 55,55 % (med et totalt Buy-In på 519 kr.).

Ja ja, jeg ved godt at et afkast på 55,55 %, den holder ikke over tid. Men det er hvert høj nok til, at jeg sætter nogle nye mål for den næste måned:

  1. Jeg skal spille 4 turneringer med Buy-In på 3 $
  2. Jeg skal spille 2 Heads-Up turneringer med Buy-In på 2 $
  3. Jeg skal sætte 10 $ af til Cash games (0,02 NL)

Resten bliver igen freerolls og turneringer med Buy-In på max 1 $.

Der er stadigvæk masser af ting i mit spil der skal forbedres. Arbejder især med aggressiviteten. Synes stadigvæk at det gør ondt at raise, når jeg ikke er 100 % sikker på at have den bedste hånd. Men der arbejdes hårdt på at blive bedre. Smile

 

 

Skriv en kommentar
SatansYngel, fre, 20/09/2013 - 10:02

Til lykke med den fine start.

Efter min mening er det godt nok 3 meget forskellige disipliner du kaster dig ud i, i næste måned. De almindelige turneringer bliver selvfølgelig ikke så meget anderledes at spille end det du har spillet tidligere, udover at det er med lidt højere buyin (burde ikke betyde noget spilmæssigt)

HU-turneringerne er nok altid en god øvelse, som man bør lave en gang i mellem for at få fornemmelsen af hvordan der er at spille afslutningen på en turnering. Vil overveje dem selv.

Cash, ja det ved jeg at jeg skal holde mig fra ind til jeg får taget mig sammen til at få læst noget litteratur om området. Men hvis du har lyst til at probe det, så skal du det, men husk at have disiplin til at stoppe, bare et godt råd.

badpokerplayer, fre, 20/09/2013 - 12:58

Ja jeg har læst et eller andet sted at jo højere Buy-In, jo mere tight bliver spillet, så det skal lige undersøges. Altså om jeg kan mærke en forskel fra 0,5 $ til 3 $. Der er 4 turneringer måske lidt for lidt, til at lave den store sammenligning, men jeg skal jo også passe på min bankkonto Smile

Heads Up er jo en helt anden form for poker. Man skal jo som udgangspunkt spille helt vildt aggressivt, uden at spille dumt. Der er hvert fald action for pengene. Har spillet det ene af de to der var målet, røg desværre lige før pengene som nummer 6, efter to sejrer. En straight kunne desværre ikke stå imod et full house.

Synes faktisk at jeg har nogenlunde styr på teorien bag Heads Up. Ville spille det meget mere, hvis der var nogle turneringer med mindre Buy-In.

Jeg har det svært med cash... Holder mig selvfølgelig til det loft min beholdning tillader mig. Men det keder mig at spille cash. Man smider 1 $ i en turnering og hvis man er god og heldig, så slutter man med f.eks. 20 $ som vinder. Sætter jeg mig til et cash bord med 2 $ og BB med 0,02. Så er der godt nok langt (mange timer) op til de 20 $.... Så cash keder mig lidt... Men har læst (måske læser jeg for meget), at skal man komme til penge i poker, så er det via cash.... Så jeg må jo nok bide i det sure æble...

daddyo, søn, 22/09/2013 - 07:43

Jeg spiller stort set aldrig cash.

Du skal i stedet finde de rigtige turneringer, og så have tålmodighed.

En ting som er i dit favør er, at du kæmper for at blive mere aggresiv, hvor de fleste er alt for aktive ved bordet i freerolls, og små buy in turneringer.

Ved at spille tight kan man komme langt i pokerturneringer.

Når du spiller 2 og 3$ buy in turneringer ved du vel også, at du kan få førstepladser til 2-300$.

Så nogen stykker af dem, og din ROI går virkelig i vejret.

Et lille tips skal du da have med på vejen.

Se om du ikke kan finde en eller to sider mere fra forskellige netværk at spille på, evt med et indskud, eller vind noget i freerolls på siderne.

Læs om de forskellige sider her på TXP, og opret dig gennem deres links, da du derved er sikret gode aftaler, samt hjælp hvis noget driller.

Efter min mening skal man give Pokerstars et skud, selvom det er meget store felter de spiller med derinde, er præmierne til gengæld så meget større. De har så også et meget stort udvalg af turneringer inden for din range, som er nogenlunde den samme som jeg spiller med.

OSAKADK, tir, 24/09/2013 - 09:07

Det ser rigtigt godt ud - jeg prøver lidt det samme - mangler dog et program der kan holde styr på min ROI osv - nogen gode forslag? Smile

Personligt ville jeg dog holde mig fra cash games - og satse på turneringerne, der er alt for store swings i cash i forhold til tours.

Men forsæt den gode stime og du rykker op i BI konstant og får den store præmie rundt om hjørnet Wink

badpokerplayer, tir, 24/09/2013 - 10:21

Lige pt. så opfylder Excel ganske udmærket mine krav til at holde styr på mine turneringer og ROI. Smile Men hvis andre har forslag, så lytter jeg meget gerne Smile