Nok det værste ved online poker...

Hvad hader jeg mest ved online poker?

Er det Bad Beats...?
Er det elendige kort en hel turnering igennem?
Er det når jeg tilter? (hvilket jeg selvfølgelig aldrig gør Wink )
Er det at blive bluffet ud af en pot?
Er det at ryge ud som nummer 11, når de 10 bedste er i pengene?

Nix.... Det jeg hader mest af alt ved online poker, er..... Vent på det, det kommer.....

....

....

....

STALLING!

Pludselig kan spillere der hele turneringen igennem har truffet beslutninger på 2 sekunder bruge 2 minutter på at smide 42o. Ja, i krig og kærlighed gælder alle kneb og poker er vel en form for krig. Men på en eller anden måde så synes jeg faktisk, at det er lusket og uærligt pokerspil. Det handler ikke mere om de bedste kort, men om at sekunderne tager livet af ham der over på det andet bord, ham/hun der sidder med røven i vandskorpen.

Ja ja, kan godt være at jeg skal lade være med at være så hellig og at jeg skal tage mig en tudekiks. Selvfølgelig har jeg også prøvet at vinde et par pladser, udelukkende på at andre ryger hurtigere end mig, fordi de har været tættere på knappen.

Men stalling? Det er altså for kyllinger....

 

 

Skriv en kommentar
svennobassovitz, tir, 10/09/2013 - 11:02

Ret ueing ! Stalling er et redskab du kan bruge aktivt og maksimere din EV..... Helt inden for regelsættet !

Til gengæld er det fedt at du sætter lidt gang i blogsektionen !! WP !

badpokerplayer, tir, 10/09/2013 - 13:54

Ja jeg kan ikke være uenig i at stalling er helt inden for regelsættet... Så ud over mit sure opstød Crazy , ja så kan jeg jo ikke gøre ret med ved det....

Jeg kunne dog godt tænke mig at man f.eks. fik reduceret ens tidsbank til det halve, sådan omkring det tidspunkt hvor man ved ar boblen er der.... Det kunne jo være når der er X antal procent spillere tilbage i forhold til hvor mange der kommer i pengene....

RockogRul, ons, 11/09/2013 - 19:03

Brug det aktivt. Stjæl fra de spillere, som gerne vil i pengene. Du kan også bruge det omvendt, hvor du staller, så du giver det indtryk af at du er gerne vil i pengene og så efterfølgenge stjæl et par gange eller tre.Tongue

badpokerplayer, ons, 11/09/2013 - 22:31

Da jeg er stærkt imod stalling, så vil jeg selvfølgelig ikke selv bruge det aktikt. Lidt moral har jegSmile

SatansYngel, tor, 12/09/2013 - 20:13

Jeg kan godt sætte mig ind i din problemstilling, men du bliver nød til at bruge muligheden positivt og ikke lade dig påvirke negativt af at der er andre der anvender deres tid til at tænke eller hvad de nu gør.

Der er da ikke noget bedre end af få en til at gå amok over at der bliver trukket lidt tid og vedkommende så tilter totalt Smile

Hed og lykke med projektet.

daddyo, søn, 22/09/2013 - 07:32

Velkommen til TXP Smile

Stalling.

Føj hvor jeg har hadet det gennem de først 5-6 år jeg spillede poker.

Jeg må så nok indrømme, at jeg ligesom de andre er begyndt at bruge det aktivt.

Hvorfor kæmpe imod noget som hele resten af feltet ser som naturligt.

En stor øjenåbner for mig var, da jeg spillede hyperturbo MTT's, hvor der røg 10-20 mand ud pr hånd.

Så kan man virkelig lave nogen penge spring ved at stalle.

Brug det som en fordel. Slug dine principper. Dem kan du ikke leve af i poker, og Stall, når du er short, og lad værre når du er stor.