Knusning af Nl10 igangsat !!

Bonjour Texaspoker !Smile Smile

Jeg har haft en coaching session med Peter Hallberg i søndags , så jeg vil berette om oplevelsen, hvad jeg fik ud af det med mere.

Hvis du ikke har nogen ide om hvem jeg er, kan jeg fortælle at jeg er blevet udvalgt til at deltage i et coaching projekt med Peter Hallberg. Jeg har skrevet en introduktionsblog Let the coaching begin, som jeg vil foreslå du læser inden denne blog.

Hvad skal vi forbedre i mit spil? :p

Men tilbage til topicet dagens coaching. I denne weekend har jeg været i København, hvor jeg har besøgt min bror. Det passede med, at Peter lige var kommet hjem fra ferie lørdag, og havde lyst til at vi kom i gang.  Det var rigtig fedt, og rart at vi kunne mødes in real life den første gang.

Vi mødtes i min broders lejlighed, og startede med at tale lidt om, hvad jeg forventede Peter kunne lære mig. Vi snakkede om mange af de ting, jeg har forklaret som mine svagheder i introduktionsbloggen.

Jeg nævnte blandt andet, at jeg håbede han kunne lære mit hvordan man laver handreading, og på den måde, kommer væk fra tankegangen ”Han kan sku ikke have ramt denne her gang”. Jeg fortalte ham også, at jeg er meget usikkerhed omkring størrelsen på mine bets og raises, og der var stor mulighed for forbedringer her.

Dette resulterede i en god diskussion, og vi blev hurtigt enige om, at meningen med dette projekt er ikke, at jeg skal tyvstjæle og kopiere Peters spillestil, men forbedrer mig og forstå hvorfor jeg gør de forskellige ting. Ideen er så at Peter giver mig de helt rigtige værktøjer til dette.

Husering på NL10 Wink

Efter vores lille diskussion omkring hvad der var vigtigt, blev vi enige om, at det ville være godt at komme i gang på bordene. Inden dette, gik vi dog lige igennem de stats jeg havde skrabet sammen på 171 hænder på NL10 6 mands, og Peter gav mig indsigt i vigtigheden af forskellige stats, og kommenterede lidt på det hele.

Konklusionen blev, at jeg havde spillet tørt, aggressivt og stort set vundet alle mine showdowns. Dette var også godt, men jeg skal forberede mig på, at mine stats kommer til at forandre sig.

Nu skulle vi til at i gang !!. Der var blevet sat 200 $ ind på min nye Betsafe konto, og de skulle nu ud og arbejde. Selvom jeg ikke skal kopierer Peters spillestil, kan jeg afsløre, at mit Screenname er Hallberg-Junior, hvis nogen kunne have interesse i at følge mig.

Vi blev enige om, at jeg skulle spille et NL10 bord, og kommentere hver eneste hånd. Jeg skulle fortælle hvorfor jeg gjorde det, hvorfor jeg ville calle her og hvorfor det kunne være en god ide at 3-bette her. Dette satte en masse tanker i gang, og viste også Peter hvilke ting jeg var opmærksom på og hvilke ting jeg slet ikke skænkede den mindste betydning.

Her fik jeg rigtig mange gode input, og kunne virkelig se hvorfor nogle ting gav mening. Vi prøvede også at sige, om folks range var svag, middel eller stærk. Dette fastsatte vi ud fra om de åbnede eller limpede, hvor de åbnede og limpede og hvordan de spillede i tidligere hænder.

Allerede her fik jeg sådan en WOW oplevelse. Det var fantastisk at tænke så meget, og det føltes fantastisk at man ikke bare sad og spillede mekanisk poker, men virkelig gjorde sig nogen tanker.

Kan man også arbejde med sit spil, EFTER sessionen er ovre? 8)

Det korte svar på det spørgsmål bliver et kæmpe enormt ja!. Når man sidder ved bordet, at man jo ikke uendelige mængder af tid, og derfor kan tingene hurtigt blive lidt pressede. Flere gange under sessionen, udbrød Peter også grinende ”Den hånd skal vi kigge på bagefter. Den villian er jo helt væk!”.
Hertil er den udleverede Hold’em manager software også helt perfekt, da den nærmest gør gennemgangen til en leg, med den fantastiske replay funktion.

Vi nåede at spille imponerende 36 hænder, men der var skam nok at snakke om efterfølgende. Efter sessionen kiggede vi de 5 største pots vundet/tabt igennem, og dette gav endnu en WOW/AHA oplevelse.

Vi analyserede på hænderne og kunne virkelig gå i dybden. Der var intet tidspres, og Peter rystede det ene spørgsmål ud af ærmet efter det andet. Hvilke hænder raiser han med der, hvor stærkt er det at calle fra UTG, og hvilke hænder ville du calle med fra UTG??

For jeg ikke bare sidder og snakker om mine tanker, har jeg lavet en konkret analyse, som jeg synes i skal kigge igennem Smile. Jeg synes den viser min udvikling rigtig godt. NL10 AKs Preflop med action (øjenåbner)

Hvad skal der ske de næste 10 dage ? Steve

Efter vi havde gennemgået nogen flere hænder, og jeg fik flere tanker sat i gang, blev vi enige om at det var det. Herefter fik Peter lige lidt mere kaffe, og vi fastsatte en rimelig konkret målsætning for de næste 10 dage.

Jeg skal skrive denne ”nu er coachingen for alvor gået i gang” blog, og herefter spille 500 hænder. Her skal jeg virkelig tænke mig om, og fokusere på hvorfor folk gør det de gør, og hvorfor det er jeg better. Er det for value, er det for at få en bedre hånd til at folde eller noget helt tredje?

Samtidigt skal jeg fokusere på det oftere er billigere at folde, og samtidigt at call tit den rigtige løsning. Peter har uddybbet lidt omkring de værktøjer jeg skal bruge i hans blog her: Ferien er slut

Når jeg har spillet de 500 hænder, skal jeg skrive en slutblog, og ligesom dele de tanker jeg har haft. I løbet af de 500 hænder kan det være jeg smider nogen hænder  i analysen på texaspoker eller forhører mig ved Peter.
Fokusset er udvikling, og det er bedre med 500 hænder hvor jeg har tænkt mig om end 5000 hvor jeg ingen tanker har gjort.

Jeg har også fået bogen ”easy game” der er skrevet af Andrew Seidman udleveret. Jeg skal læse de første 3 kapitler i bogen, som skulle være virkelig gode. Glæder mig at se hvad bogen har at byde på, og med det engagement som Peter fortalte om den, kan den kun være virkelig god. Det  kommer der også en update på

 

Update på antal hænder og bankroll størrelse

Bankrollen siger 213,86 efter 36 hænder spillet. En særdeles god start, jeg bestemt ikke vil klage over. Ligger dog også noget over ev, men skidt pyt Wink

Resten af tiden søndag gik med hyggesnak, og Peter er sku en vældig flink fyr. Jeg er rigtig glad for at være kommet i gang, og kan ikke vente med at lære mere. Der er nok at rive fat i, men udsigten til at kunne blive vindende på NL10 ligger ikke langt væk, og jeg føler virkelig jeg har fået en anden tilgang til poker.

Det var alt jeg havde at fortælle. Hvis der er nogen spørgsmål vil jeg meget gerne besvare disse, enten i kommentarerne eller i en privat besked.

Peace out !
Rune Andersen//Adax17///Hallberg-Junior
 

Skriv en kommentar
bjorna1980, tir, 21/09/2010 - 21:48

Super, super, supert blogindlæg!

Ender, tir, 21/09/2010 - 23:47

Jeg kan kun sige det samme som Bjorna. Rigtig godt skrevet.

Skal du forresten spille volley træningskamp på torsdag?

adax17, ons, 22/09/2010 - 09:24

Mange tak Bjorna1980 og Ender Smile

Jeg er blevet inviteret med, men tror desværre ikke jeg kan. Har problemer med den ene fod pga mine sko, og fik en 20 kilos vægt ned over den anden til styrketræning i går.. Men kan være jeg kommer ud og kigger Big smile

Ender, fre, 24/09/2010 - 13:11

I vandt 3-1. Jeg var ikke med.