Let the coaching begin !

Hola Texaspoker !Smile Smile

Så vil jeg kickstarte mit coachingforløb med en introduktionsblog! Dette bliver forhåbentligt første skridt på vejen, til at blive en vindende Hold’em cashspiller.  Formålet med denne blog, er at I får svar på alle jeres spørgsmål omkring hvem jeg er, og jeg får fastlagt en masse ting der skal arbejdes med.

 

Hvem er adax17?Stare

Mit navn er Rune Andersen, og jeg er 18 somre gamle. Jeg går på nuværende tidspunkt på HHX i kolding, og er i gang med mit 3 og sidste år. Når jeg ikke sidder inde på skolen, prøver jeg at være lidt fysisk aktiv. Det sker gennem styrketræning, og jeg er lige begyndt på 2. division i volley, hvis der er nogen som er volley interesserede her på siden Wink

 

Mit Coachingforløb8)

Jeg skal Coaches af Peter Hallberg, og vi har allerede været i kontakt med hinanden.  Det blev lige lidt presset, da han skulle på ferie, men vi fik fastlagt det vigtigste og jeg fik et par opgaver der skal løses inde han kommer hjem.
Jeg skal blandt andet have oprettet en ny ”åben” konto på Betsafe, hvor alle får lov at følge med, og jeg ingenting kan skjule (god motivationsfaktor) Her vil der blive indsat 200 $. Jeg kan allerede afsløre, at det nye nick er: Hallberg-Junior

Jeg har mulighed for at spille alt mellem NL10 og NL30, men jeg vil som udgangspunkt starte med at spille NL10. De 200 $ er dog ikke ”mine” inden coachingforløbet er ovre, så hvis Peter vurdere der skal spilles andet end NL10, er det selvfølgelig det vi gør.
Da jeg ikke når at få ejerfornemmelser for de 200 $, bliver det også nemmere for mig at prøve nogen vilde ting af, som virkelig vil skubbe til  min udviklingen.  Personligt har jeg lidt svært ved prøve noget helt nyt, som fx at 3 bette meget light PF for ens egen penge.  Det kommer til at sparke røv, at jeg udelukkende skal fokusere på udvikling, og se bort fra pengene!

 

Hvordan det i praksis kommer til at foregå med Peter ved jeg ikke endnu, da vi ikke rigtig nåede at få lagt en plan. Så snart jeg ved noget om hvordan det kommer til at foregå (skype, teamviewer, livecoaching osv) skal jeg nok orientere jer. Men en ting er sikkert, jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang.

Jeg kan dog love at der vil blive postet, diskuteret og lyttet i analyseforummet. Jeg tror dette i høj grad, vil give jer texaner bedre orientering om hvor langt vi elever er kommet i forløbet, ud fra hvilke tanker vi har og hvor meget vi kan analysere vores modstandere. Her kan vi jo også lave en god effektmåling, når vi sammenligner de første analyser med de sidste. It is gonna be huge !

 

Pokerstatus indtil nuSteve

"Det tager et minut at lære poker, men et helt liv at mestre,"

Dette fremragende citat, beskriver min udvikling i poker rigtig godt. Som så mange andre, startede jeg med et friskt homegame, og det tog ikke lang tid inden reglerne var banket ind i hovedet, og jeg havde et udprintet A4 ark med de forskellige hænders værdi, der trofast fulgte mig.

Poker var utroligt spænende, og beløbene var ikke helt små i forhold til ens rådighedsbeløb. Husker helt tydeligt den første pokeraften, hvor jeg efter nogen timers spil, bliver involveret i en stor pot.  De andre har spillet hårdt til, så nu skal den sku bare have alt hvad den kan trække.

Kigger på bordet, kigger på mine kort, krydstjekker med mit A4 ark. Den er god nok, straighten er der, og tænker allerede på, hvad jeg skal bruge pengene til. Vi kommer ”heldigvis” all in og jeg flasher stolt min formodede straight mod hans tre ens.  Jeg bliver dog slået ud af min pokerfantasi af de grumme ord, Rune du kan ikke lave en straight med KA234. Esset skal enten være højest eller lavest. DOH!

Jeg synes poker var noget så uretfærdigt, men jeg var hooked! Jeg måtte lærer mere, jeg måtte blive bedre.

 

Herefter bød karrieren på flere homegames blandet med online poker. Online har jeg været rundt omkring, og spillet Sit and goes, Hold’em Cash, Pot limit Omaha cash, Hold’em tours og Omaha tours. Jeg har aldrig spillet voldsomt højt, og min største turneringssejr indbragte for et par måneder siden knap 200 $.

Jeg har været en smule vindende eller breakeven i No limit Hold’em cash, og jeg har aldrig spillet højere end NL20.

 

Mine styrker og svaghederParty

Jeg har rigtig godt styr på starthænder, forskellige måder at spille på (TAG, LAG osv), hvor vigtig position er i poker og at tilpasse mit spil til modstanderen.  Jeg er god til at koncentrere mig, og jeg kan sagtens spille lange sessions.
Samtidigt har jeg aldrig haft problemer med tilt og limitrush. Jeg har simpelthen været for glad for min surt optjente Bankroll og det har afholdt mig fra at smide pengene ud af vinduet.

 

På den anden side er der en masse der kan forbedres

Jeg skal blive meget bedre til at sætte folk på ranges med mere. Jeg har forståelse af de forskellige spillemåder ved bordet, men jeg kommer alt for ofte til at kigge på min egen hånd, og derefter kommer jeg til konklusionen ”Han kan sku ikke have ramt denne her gang”.

Her mangler jeg klart nogle værktøjer til at sætte folk på hænder, og på den måde forbedre mit spil.

En anden ting er min betsize. Når jeg skal Bette/Raise på forskellige tidspunkter, har jeg svært ved at fastsætte hvor meget jeg skal bette.  

Jeg læser mange forumanalyser, og kan godt se hvorfor man i de enkelte hænder skal raise så meget. Men jeg mangler virkeligt at få implementeret det i mit spil, og jeg går glip af en masse value og giver for gode odds i alt for mange situationer. I andre situationer better jeg for meget, og går glip af value, så der er overdrevet meget der kan forbedres her.

 

Mine forventningerGlasses

You can teach a student a lesson for a day; but if you can teach him to learn by creating curiosity, he will continue the learning process as long as he lives.  ~Clay P. Bedford

Jeg forventer og håber, at Peter vil hjælpe med at forstærke den nysgerrighed for poker jeg allerede har. Samtidigt håber jeg, at han giver mig alle de redskaber, der sikre jeg kan fortsætte min indlæring.  Det nytter ikke at have nysgerrigheden uden redskaberne eller omvendt.

Jeg håber der kommer noget fantastisk ud af de 10 timer, men tror i høj grad projektet bliver afhængig af at jeg vil give den gas mellem coachingen.  Jo mere jeg spiller mellem coachingen, jo mere kan jeg gennemarbejde med Peter, og på den måde er jeg også medbestemmende til hvor godt det skal blive.

 

Overordnede målShock

For at afslutte denne introduktionsblog, vil jeg komme med nogen mål, som jeg vil gøre alt for at opfylde. Jeg har prøvet at gøre de fleste målbare, så vi kan opsummere efter de 3 måneder.

·         Minimum spille 4.000 hænder om måneden

·         Opnå en win rate på 4 Big Blinds / 100

·         Blive bedre til sætte ranges på min modstandere

·         Lave en helhedsvurdering af bordet og undgå at kigge blindt på mine egne kort

·         Optimere min betsize, så jeg ikke giver for gode odds til mine modstandere

·         Få Hold’em manager implementeret i mit spil og bruge det til at forbedre mig

·         Komme til at spille langt mere aggressivt, og få min modstander til at tage de svære beslutninger!

Det blev en lidt lang blog, men har gerne ville besvare så mange spørgsmål så muligt. Håber i nød at læse den!

God vind i pokersejlene!

Rune Andersen

Skriv en kommentar
Phantastisk, tor, 16/09/2010 - 18:11

Kan se at det ikke er et mål for dig at have flere skillinger end mig, når projektet er slut.

Men fair nok. Man skal jo også være realistisk. Hjælper ikke at sætte for store mål.

/Phantastisk

Mazter81, tor, 16/09/2010 - 18:33

Spændende at læse og blir sikkert spændende at følge.

Ender spiller i øvrigt det der volleyball tror jeg... Det er ikke noget for os andre boldmongoler

adax17, tor, 16/09/2010 - 18:40

Jeg vil prøve at lære så meget så muligt, så derfor har jeg kun valgt de mål der har en vis form for sværhedsgrad.

Håber dette besvarer dit spørgsmål.

Rune Andersen

Phantastisk, tor, 16/09/2010 - 18:59

Jeg stillede ikke et spørgsmål Crazy

Ender, tor, 16/09/2010 - 23:59

@Mazter: Yep jeg spiller også det der volley. Foretrækker dog beachvolley.

@Adax: I hvilken klub spiller du volley?

Istappen, fre, 17/09/2010 - 09:24

"Rune du kan ikke lave en straight med KA234. Esset skal enten være højest eller lavest. DOH!"

- Haha! Klassisk!

Phantastisk, fre, 17/09/2010 - 16:23

@Ender

Jeg er lige skiftet til ØSVN (Øster Starup Vester Nebel)

Spiller også beachvolley i sommerhalvåret Smile

Hvor spiller du henne ? Smile

Ender, fre, 17/09/2010 - 18:41

I så fald skal vores hold spille med i samme træningsturnering i Åbenrå i morgen.
Jeg har dog ikke mulighed for at deltage, mener dog først vores hold skal mødes en hverdagsaften til en træningskamp.
Jeg regner dog ikke med at få meget spille tid på 2. div holdet i år, da jeg efterhånden er 4-5 kant. Vores hold er efterhånd blevet super stærkt og jeg tror der er mulighed for at vi rykker op igen i år.
Jeg spiller for DVK i kolding.

adax17, fre, 17/09/2010 - 19:03

Ej hvor sjovt Smile

Men jeg ser frem til en kamp Smile Nu må vi se hvor meget spilletid jeg får, spillede "kun" motion a sidste år Smile

Har DVK ikke også et motion A hold?

GeneralVux, søn, 19/09/2010 - 10:37

Det var sørme en god blog! Jeg glæder mig også til at komme i gang Smile